Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Eu stau bine cu greturile...in sensul ca de cum am intrat in a saptea saptamana au si inceput greturile. Credeam ca la sarcina asta o sa scap..dar se pare nu
Gabriela eu am fost ieri la doctor si i-am auzit inimioara desi dupa masuratori ar fi doar de 6s1z

Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frapi08 spune:

Buna,
Am fost la dr si am doar 4 saptamani, am vazut sacul gestational, ca o pata neagra, peste o saptamana cand ma duc la dr cu analizele, sper sa vad la eco mai mult. Sunt un pic ingrijorata pentru ca mi-a zis ca am o formatiune fibromatoasa de aproximativ 3 cm dar ca trebuie doar monitorizat si tinut sub supraveghere nefiind periculos. Va dati seama ca am iesit de la dr intro stare psihica nu tocmai buna, imi fac mii de ganduri, griji, nu pot sa dorm si ma gandesc cum pot face sa treaca timpul mai repede pana vineri si daca acel fibrom aparut odata cu sarcina nu e periculos.
Imi doresc copilul asta mai mult decat orice, il astept de o gramada de vreme, sper sa fie totul bine si sa ii aud mai repede bataile inimioarei.
Va pup si va doresc sarcini usoare si bebei voinicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

hello si bine v-am gasit. ma inscriu si eu pe lista gravidutelor fericite. ultima mentruatie a fost pe 10 iunie. pe 14 iulie am vazut 2 liniute pe testul de sarcina.
vineri merg la primul eco..
sper sa ne vedem la finalul odiseei cu bine!

4s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Felicitari fetelor! Va doresc sarcini usoare si la termen, nasteri usoare si copii frumosi si sanatosi. Vad ca deja v-ati adunat cateva
Sa va fie de bine!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Felicitari fetelor!
Va doresc sa aveti o |Odisee| fericita, asa cum a fost la noi cea de martie-aprilie anul acesta. Sa treceti cu bine peste toate micile inconveniente ale sarcinii si la anul pe vremea asta sa va tineti bebeii in brate, fericite!
Numai bine!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Sa aveti o odisee frumoasa, plina de vesti bune, sarcini usoare, bebei sanatosi si clipe minunate. Va pup.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Frapi, eu sunt o viitoare mamica de struguras de septembrie 2011. am inceput sarcina cu un fibrom uterin de 3.2 cm, subseros , pe exteriorul uterului.medicul m a asigurat ca nu imi afecteaza sarcina nefiind in cavitatea uterina si uite ma ajunsa azi la 30s cu o bebelusa dezvoltata normal, o sarcina normala, fara sangerari sau alte probleme serioase. fibromul a crescut, il simt pe burtica cand pun mana (este sotuat anterior),e mare dar vad ca sta cumintel acolo si nu ma incomodeaza nici pe mine iici pe bebi.

felicitari fetelor pentru martisoarele pretioase!

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frapi08 spune:

oanaiasi, multumesc pentru incurajari si suport moral
m-am mai linistit pentru ca am primit informatii suplimentare, fibromul este in afara cavitatii uterine, nu o sa imi afecteze sarcina dar, asa cum am mai zis, trebuie supravegheat sa nu creasca sansele de risc.
azi mi-am facut setul de analize sange + urina, mai am inca o analiza a sangelui, separat de analizele standard dar tocmai miercuri ma duc la recoltare.
in general, ma simt bine, incerc sa nu ma simt "bolnava" in loc de insarcinata cu atatea analize si vizite la doctor, dar toate acestea vor avea o finalitate cand o sa-mi tin bebelusul in brate.
va salut pana la urmatoarele vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumim pentru urari

eu am DPN 2 martie, saptamana 7+

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina34 spune:

Buna fete!

sper ca totul o sa mearga foarte bine, si la mijlocul lunii martie voi fi mamica!!!
ultima menstruatie 10iunie (am vazut ca nu sunt singura!!!!)
testul mi-a iesit pozitiv pe 10 iulie
prima ecografie am facut-o pe 16jul

nu simt absolut nimic (cu exceptia sanilor care ma cam dor) si asta ma cam ingrijoreaza...

voi cum sunteti?

Mergi la inceput