Ghiocei de martie-aprilie 2012
Raspunsuri - Pagina 4
magddalena spune:
buna ma alatur si eu voua cu teama insa...
ma puneti si pe mine in lista um 31 mai test pozitiv 28 iunie
sper ca acum va fi totul ok initial nu am vrut ma inscriu ca sunt superstitioasa dar a invins bebele.
am facut deja doua eco si pe 21 iulie o am pe a treia sa vedem inimioara
sunt asa de molesita ori e de la caldura ori sunt simptome nu am pofta de mancare ametesc spuneti-mi ca e normal ca o iau razna
la primele doua sarcini nu am avut asa ceva!!!
va pup
bulinuta27 spune:
gabriela rusu Doamne Ajuta! e o minune!
magdalena bine ai venit!
suntem 8 deja
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
strumfy_12 spune:
Felicitari tuturor...sarcini usoare si nastere la termen.
Magdalena in sarcina apar diferite modificari... si variaza de la o persoana la alta... si de la o sarcina la alta. Sunt normale si ametelile si greturile..si lipsa de pofta de mancare.
Si eu de cateva zile ma confrunt cu lipsa de pofta de mancare..ameteli dimineata...iar azi m-a deranjat si mirosul de mancare...
Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta
aredwynn spune:
Nu prea am spus ce DPN-uri avem . Mie diverse site-uri mi-au calculat intre 1 si 3 martie.
Ca fapt divers, ecograful a estimat 29 februarie , adica exact cand nu as vrea... In fine, stiu ca, de cele mai multe ori, nu se ajunge la 40 de sapt, dar mi-ar placea mai mult sa nasc in martie...
gabrielarusu spune:
multumesc frumos.
vreau sa va intreb dc voua dr. ginecolog va dat sa faceti chlamydia, mycoplasma si ureaplasma in timp ce va puneati si utrogestanul, ca mie nu mi-a dat decat secretia vaginala care tre sa o fac sapt. viitaore si testul papa nicolau pe care tre. sa-l fac dupa 12 sapt, din cauza arefamului care l-am pus preventiv pana am ajuns la dr. ca altfel dc l-as face acum ar treb. sa intereup utrogestanul cateva zile si pe urma sa fac testul dar mi-a zis ca as pune in pericol sarcina sa intrerup brusc arefamul.
sper viitoare mamica
gabrielarusu spune:
hi-hihi acum vad ca am ramas cu semnatura ce-a veche , o voi schimba-o repede repede .
sper viitoare mamica
alinac. spune:
Ms mult ca m-ati linistit, ca ma speriasem un pic din cauz durerilor de burtica Sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici
madutza spune:
Donez 54 pastile Utrogestan. 1 cutie neinceputa si una din care am luat 6 bucati. Astept PM de la cine e interesat, in special din Ploiesti.
bulinuta27 spune:
neata fetele...slaba miscare la noi
cum stati cu greturile?
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
gabrielarusu spune:
buna bulinuta27
tu in cate sapt. esti?
asa este cam slaba miscare aici.
hmm eu momentan nu stiu ce-s alea greturi, ca simptome: am o foame continu sanii ma dor de mor dc nu port sutien, insomniii noaptea ma trezesc si stau zgaita pe tavan si spre dimineta as dormi de-as rupe.
la ce dr mergeti voi?
noi inca suntem in cautarea unui dr. bun, dar sapt. viitoare vom merge aici in Ploiesti pt. prima eco si sper ca la 7 sapt. sa-i auzim si inimioara.
sper viitoare mamica