Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra buna dimineata! In primul rand: La multi ani, Petru de pisuc!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani Petra de cami!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani, Petra de salosama!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani, xeo!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani, tati de catank!!! yasmi, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ally, ma bucur ca ai prins curaj, si conduci pe distante mai lungi. Sunt mandra de tine ![]() ![]() ![]() stefy, imi pare tare rau ca vei incepe serv si nu mai poti s astai acasa. Poate ai spus dar nu am vazut eu ![]() ![]() deea, asa a facut si Cata si-a tot supt pumnii si cred ca s-au marit si nu mai intra bine in gurita si de vre-o 2-3 zile si-a descoperit degetul mare ![]() ![]() ![]() vas, ![]() ![]() ![]() ![]() Apropos, mi-a placut faza cu nota 10 a bebelusilor de vedete...cum primesc toti bebelusii nota 10 si toti sunt nascuti prin cezariana. Io am nascut 2 prin ceza si mi s-a spus ca 10 se da doar la nastere naturala... strumph, da, e f curioasa sa se uite la fiecare jucarie, le analizeaza bine, bine pe fiecare in parte, dar jucaria la care zambeste cel maid es e Cristi ![]() ![]() ![]() catank, ![]() ![]() ![]() Aaa.. si e tuns acum ![]() Nici cutele Catalinei nu sunt simetrice, eu am vb cu dr-ita si mi-a spus ca nu toate sunt perfecte pe lumea asta, o verifica de fiecare data la sold..ii strange picioarele si le deschide spre ext...am tot cauta eu pe net si daca e vre-o pb la sold, la miscarea asta de rotatie s-ar simti ca trosneste ceva. bine ai venit, moulineta! happi, ![]() ![]() dya, ![]() ![]() simo, ![]() ![]() Cata s-a culcat la 21:30, s-a trezit sa manance la 8:40 si s-a culcxat la loc..doarme si acum ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
am incepu deja,de luni
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stefyapost spune:
cami si xeoiertareee!!! LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE BUCURII SI PUIUTILOR VOSTRI!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui strumphitza Am ramas datoare cu cateva raspunsuri de aseara ca nu am mai intrat ca nu stiu ce am facut, am uitat ![]() ![]() ![]() Pisuc, tare mi-ar placea sa mearga si Sophie la Cambridge ca doar tati ei acolo a studiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xeo azi nu ne dai de veste ? ce fac pescarusii ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexina, eu in locul tau, ca tot moldoveanca sunt si eu si rea de gura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miki, pai maine e ziua lui , de ce s-ar mai urca la volan bunicu ? si mai ales ca se naste si nepoata, poate de dimineata sa se apuce de petrecut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() raluka, dulce foc vladut in filmulet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madutza da ce dulce e Catalina si ce frumos o moteaza mami ![]() ![]() ![]() Ally, tu la volan ? cum stai cu stocul de pampers ? ![]() ![]() ![]() ![]() Stefya, stai relax ca si a mea e nervozata rau cateodata de isi roade pumnisorii si miauna si tipa de imi astup urechile ![]() ![]() ![]() dyadya, multa sanatate la puiut si ai grija de el sa nu dea in ceva mai rau ![]() ![]() Catank, hai cu pozele ca te-ai laudat ca ai scula noua ![]() ![]() ![]() bb_yasmi, sa fie cu noroc cautarile de casuta sau teren si construit, eu zic sa fie deja construita ca ti se lungesc urechile pana se termina si iti intinzi nervii prastie in loc sa enjoy life ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui cami_antonia deea te pup draga mea am tot zis ca ma uit si eu pe net dar sincer nu am timp de nimic azi chiar sunt si chioara de somn ca antonia s-a trezit pe la 6 ca niciodata si a stat treaza pana la 8 cand s-a trezit petra si eu ma culcasem la 1 noaptea deci sunt ruptaaaaaaaa ally, simo ![]() stefy bine ai revenit acasa ![]() |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
stefyapost spune:
am terminat de citit!!! si am terminat si pauza..fug la trebi...vb cand ajung la scarbici..
va pe toate si toti
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui moulineta Salut toate mamicile!!! ![]() ![]() |
![](floare.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui mandreeac Miki, Catank Rares a dormit cu mine in pat, ca la el in patut nu voia si pace, cum il puneam cum plangea. In aceasta minunata seara m-am chinuit cam o ora si ceva sa il adorm si sa il pun la el in patut, am facut vreo 4-5 incercari. Prima oara l-am pus din prima , mi-a dormit 20 de minute dupa care s-a trezit si apoi a inceput calvarul. Nu vreti sa ma vedeti peste patut, scot sanul sa suga din patut si am si grilajele alea, sunt de filmat, de camera de ras. Strumphy am uitat aseara sa iti scriu ca am vazut poze cu Sophia in actiune si e o dulceata, o printesa frumoasa, frumoasa. Ally ce faci mami? Felicitari pentru condus. Pozici noi de la Milano vede si ochiul meu? Stiu ca mi-ai zis sa intru pe mess, dar uneori nu am timp si daca am timp nu merge netul, asa figuri mi-a facut azi. Cami, Pisuc si Salosama sa traiasca Petra, Petru si iar Petra, sa fie sanatosi si voiosi! miki sa iti traiasca si tatal si nepotica si sa va bucurati de ei! simo pup mamica frumoasa! Ce fac cei 3 printisori? Deea Rares nu prea isi mai suge pumnul, acum isi suge buza, m-a innebunit! Felicitari pentru Stefy pentru exam de engleza! Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui stefyapost mai imi bag si eu nasu' pe aici in timp ce ma "mamelesc" ![]() ![]() ![]() am pus si niscai poze din vacanta la bunici ![]() cea mai fericita ![]() ![]() 9.03.2011 |
![](olala.gif)
![](japonez.gif)
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui simonacip Neata fete. N-am apucat sa mai intru aseara... LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!!! Ally, ![]() ![]() Strumpfi, iti prieste Londra cu racoarea de acolo. Multumim ca te ocupi de listutza cand ai timp. Alexina, ce-ai mai patit....ooof, m-am saturat de necivilizatie...si eu m-am certat cu unele acum 2 zile...tot un capuccino la mijoc...nu intru in detalii ca sunt asa plictisita si necajita ca doar cu cearta se mai rezolva pe la noi... Andreea ![]() ![]() Hapiness, Dya ![]() Miki, scuze pt nepotzel...chiar ma gandeam cand am scris dc nu cumva gresesc...dar scriu din memorie, ca n-am timp sa notez pe ceva si uite asa se isca confuziile. Stefy, daaaa..pompa nu se compara cu suptul lui bb niciodata...E distantza dintre frumos, dulce, minunat si urit si plictisitor...Dar te apreciez tare ca nu renunti si ca ii mai dai cat vei mai putea. Cami,La Multi ANi Petrei!!! Sa fie sanatoase amandoua fetele tale si tu la fel, mami sa ai putere pt ele. SaloLa Multi ANi si Petrei tale...de ce nu mai intri sa ne scrii? Xeo ce remarci mi-am mai auzit si eu pt ca am facut al treilea copil.."asa tanara" (lumea ma vede de 23 ![]() Vas, si eu tin minte cand ai zburat cu parasuta atunci...mie mi-a parut putin rau ca n-ai mai scris la noi...atunci chiar as fi vrut sa-ti spun ca-i mai fain sa fii printre primii la o odisee decat ultima la alta...oricum, bine ca ai revenit! Catank, frumu foc Ioana, cat imi place de ea...si ce grasulina este... Mada, imi plac mult pozele si tu arati minunat, ai slabit serios de tot...felicitari pt vointza...Ce rau imi pare ca n-am reusit si noi sa ne vedem... Lavi, felicitari pt decizie, sper sa va implinitzi rapid visul.Diferentza fata de bloc, betoane e enorma...mai ales pt copilasi...dar si in rest. Acceptul prin prima casa nu implica nici un cost suplimentar pt vanzator, dar e avantajos pt cumparator are taxe notariale mai mici,lipsa anumite comisioane etc...Noi tot prin prima casa am vandut...si a fost ok. Cat depsre casutza...dc nu ai pe nimeni in domeniul constructiilor si pile pe la primarii etc, n-are rost s-o faci singura...pt ca te vei trezi ca te costa mai mult decat s-o iei de-a gata...plus alergatura si timpul pierdut...la noi nu avea cine sa alerge pt fiecare lucru... Moulineta, bun venit!!! Deea, de cand asteptam pozicile de la botezul Annei!!EU tot urmaresc Piccasa. Roxy ![]() Lalely, cand ne pui pozici? Scrish, pregatiri pt botez? Pisuc, da, ieri a fost mult mai faina vremea decat azi...as fi fost multumita macar sa nu ploua, sa pot iesi sa-mi iau si eu un capuccino de la aparat... ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui madutza_bra buna dimineata! In primul rand: La multi ani, Petru de pisuc!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani Petra de cami!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani, Petra de salosama!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani, xeo!!! ![]() ![]() ![]() La multi ani, tati de catank!!! yasmi, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ally, ma bucur ca ai prins curaj, si conduci pe distante mai lungi. Sunt mandra de tine ![]() ![]() ![]() stefy, imi pare tare rau ca vei incepe serv si nu mai poti s astai acasa. Poate ai spus dar nu am vazut eu ![]() ![]() deea, asa a facut si Cata si-a tot supt pumnii si cred ca s-au marit si nu mai intra bine in gurita si de vre-o 2-3 zile si-a descoperit degetul mare ![]() ![]() ![]() vas, ![]() ![]() ![]() ![]() Apropos, mi-a placut faza cu nota 10 a bebelusilor de vedete...cum primesc toti bebelusii nota 10 si toti sunt nascuti prin cezariana. Io am nascut 2 prin ceza si mi s-a spus ca 10 se da doar la nastere naturala... strumph, da, e f curioasa sa se uite la fiecare jucarie, le analizeaza bine, bine pe fiecare in parte, dar jucaria la care zambeste cel maid es e Cristi ![]() ![]() ![]() catank, ![]() ![]() ![]() Aaa.. si e tuns acum ![]() Nici cutele Catalinei nu sunt simetrice, eu am vb cu dr-ita si mi-a spus ca nu toate sunt perfecte pe lumea asta, o verifica de fiecare data la sold..ii strange picioarele si le deschide spre ext...am tot cauta eu pe net si daca e vre-o pb la sold, la miscarea asta de rotatie s-ar simti ca trosneste ceva. bine ai venit, moulineta! happi, ![]() ![]() dya, ![]() ![]() simo, ![]() ![]() Cata s-a culcat la 21:30, s-a trezit sa manance la 8:40 si s-a culcxat la loc..doarme si acum ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)