Cu dragoste din Iasi (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Ajutor: stiti cumva unde pot face gratuit cu trimitere de la medicul de fam un echo abdominal fetitei de 6 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate la sp de copii, dar cred ca trebuie internare de 1 zi macar. incearca un telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Multumesc; era blocat site-ul spitalului si nu am reusit sa fac rost de nr de telefon; multumesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Pai voi aveti copii precoce. Daca ii dadeam lui T.,la sfarsitul clasei I, sa citeasca Jurnalul unui pusti, se uita ca mata in calendar, sincer.

Lecturi care ne-au placut:
- J.R.R. Tolkien - Roverandom, Domnul Bliss, Scrisori de la Mos Craciun (asta-i excelenta, o citim in fiecare vacanta de iarna)
- Stefan Sgandar - Ochii de balaur, Povestiri etc.
- Michael Ende - Povestea fara sfarsit ("Mama, trebuie sa o citesti si tu!")
- Ingrid Law - Darul lui Mibs (asta i-a placut foarte mult)
- Conn Iggulden - Tollinsi
- Cele mai frumoase basme... persane, arabe, turcesti, rusesti, spaniole,bengaleze, Basme de pe Tigru si Eufrat (asta-i o colectie aparuta la Polirom, foarte frumoasa, coperti cartonate etc.)
- Povesti si Legende din Europa
- Dick King - Smith - Calutul de apa (si tot ce a aparut in romaneste, sunt foarte placute)
- Povestiri istorice - carti format mare, toate cate au aparut.

Cam asa. Si multe altele. Nu prea au de-a face cu bibliografia obligatorie, dar eu am incercat sa-i trezesc gustul pentru literatura; va putea astfel sa citeasca si Dimitrie Bolintineanu si altii...

Numai bine,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Cine mai incepe clasa I? Aveti emotii? Ca mamicile cu copii mai mari cred ca de acum s-au obisnuit. Noi nu avem emotii (nici eu nici Stefi), dar s-ar putea sa nu realizam ce ne asteapta . Oare va mai avea timp de tenis/engleza? Nu prea as vrea sa renunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Scuze, mesajul meu suna cumva a Ciuda-ciuda-ciuda! Sic-sic-sic! Nu voiam asa...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

none taken, Oana.

dar stii, s-a aprobat legea intr-una din camere; aia cu uniforma obligatorie in clasele mici :(

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

caut un medic BUN specializat in tratamente naturiste.

nu homeopat, din asta avem.

multumesc!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Herra: ti-o recomand pe dna dr. Svetlana Bodi. Este pneumolog pediatru, dar se axeaza pe tratamente naturiste. La noi chiar au dat rezultate! Are cabinet particular pe Strada Smardan.

Toate cele bune,
Ioana.

Mergi la inceput

multumesc.
eu am gasit-o numai la Arcadia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.
Gata pregatirile de scoala? Emotiile pentru bobocei sunt gestionate? Ce sa zic...sa avem cu totii un an scolar minunat, asa cum si-l doreste fiecare.

O intrebare: ce activitati extra vor face copilasii vostri anul acesta? Cand ii inscrieti?
De exemplu, (sa intreb puctual):
1. pentru cei care fac tenis: unde faceti, cam cat costa si...sunteti multumiti? (nu musai daca sunt performeri in sportul asta, ci daca merge cu placere, daca se simte ca face si ceva miscare, de astea)
2. la Palatul copiilor cam cand se fac inscrierile? Si de unde as putea afla ce cursuri au anul acesta?
3.stiti cumva daca exista vreun club in care se face atletism pentru copii.

Multumesc.

Mergi la inceput