Cu dragoste din Iasi (102)
Raspunsuri - Pagina 5
GabrielaG spune:
Anca, da-mi mai multe date despre bona (ce varsta are copilul, program, pret, atributii). Ma sunase o fosta dna cu care colaborasem pe vremea cand aveam agentia, poate mai e libera.
Despre medic ORL-ist bun, dr. Cobzeanu, sf. Spiridon.
Un apt cu 2 camere decomandat de inchiriat pt 2 absolvente de medicina, viitoare rezidente, nu stiti? La pret ok si cu centrala termica.
Multumesc,
Gabriela si baietii
buli spune:
Gabi, copilul are doi ani fix, program banui ca 8-9 ore, dar mai bine ar fi sa discute cu parintii, cred, cum facem, iti dau un nr de mobil, imi dai tu?
stiu un apartament disponibil, insa nu are centrala. pretul e bun, zona la fel.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Intru si eu dupa.... o lunga pauza, cu o rugaminte la voi. Vrem sa plecam in Ungaria si Slovenia si vreau sa stiu de ce am nevoie pentru calatoria cu Stefy cu masina. Acte si alte lucruri care stiti voi ca mai trebuie. E prima data cand plecam cu ea.
Ce stiti despre reguli de calatorie cu copii asa mici?
kriss79 spune:
Lacra,pt copil :pasaport(daca pleaca doar cu un parinte, declaratie notariala de accept) si eventual, asigurare medicala, dar nu e obligatorie
Iar ca reguli de calatorie:e bine sa ai scaun auto
drum bun!:)
Cristina, mamica de Alessia Stefana
ghinetz spune:
Lacra, pasaport, obligatoriu (pe bune, stiu o familie care s-a intors de la vama pe motiv ca nu aveau copiii pasaport).
In rest..acte, cam cum a zis Cristina.
Daca nu la acte te referi, tot obligatoriu e scaunul auto. (e obligatoriu afara, iar daca prinzi politisti dornici de shpaga - sunt si pe acolo - chiar te opresc. Ni s-a intamplat in Ungaria. Stefan avea scaun, dar prietenii nostri, cu un baietel tot de 6 ani - pe atunci - nu. Si gata amenda (transformata si acolo in shpaga, mai mult de grija umblaturii)
Altele...diverse care sa o tina ocupata in masina. La noi functioneaza mereu chestii de rontait: biscuitei, pinite de alea uscate. Stand in scaun au vizibilitate asa ca admira peisajul. Iar cand nu, dorm. Dar stiu familii care au in masina laptop si pun cate un filmulet de desene.
Drum bun. Si linistit
ionika spune:
Buna ziua,
Nu am mai scris de mult dar timpul parca nu imi mai ajunge...
Acum am o problema si va rog sa ma ajutati: caut sa inchiriez pt 2 ore o fantana cu ciocolata, pentru ziua copiilor. Stiti cat ar costa si unde gasesc?
Multumesc si astept raspunsul vostru. Ziua lor o organizez pe 17 septembrie.
Ioana, mamica de Andrei (6 ani) si Alexia 1 an
acvi spune:
Saluti,
Cum nu am somn , m-am gandit sa va pregatesc cafeluta pt dimineata, si sa-mi fac si datoria de "raspandac" (aspirant la titlul de raspandac sef),cu ce am mai gasit pe net bantuind in noapte:http://www.re-start.ro/index.php/restart-cariera/cursuri-formare-profesionala/37-cursuri-gratuite-de-formare-si-dezvoltare-profesionala-pentru-femei inscrierile incep la 1 septembrie ,cursurile in octombrie..m-ar tenta cele de formator...a si tot acolo am mai vazut niste cursuri la Euroed tot gratis(stiti ca eu numai din astea servesc)de limbi straine ..acum se fac inscrieri pentru spaniola,dar vor urma si de engleza.
Oana ce face Stefan,gata temele de vacanta?Noi ne luptam inca cu cartea de lecturi suplimentare,sper saptamana viitoare sa o termine ca ultima saptamana sa ramana de relax total. Ati inceput cumparaturile pentru scoala?Au aparut toate cele in magazine?Eu tb sa caut un ghiozdan mai de Doamne ajuta,cel de anul trecut e ferfenita!!
O saptamana super!!
Gabi(cu o cafea aburinda langa tastatura..pentru voi!)
acvi spune:
Tot eu, daca cumva auziti de un curs de manager de proiect, tot gratis dati-mi va rog de veste(nu pt mine , ca eu am facut cu banica inca nu ma prinsesem ca se poate si fara).Mersic
amironeanu spune:
Salut!
Am vazut ca Acvi v-a intrebat si eu, dar mai intreb si eu inca o data. De unde faceti cumparaturile pentru scoala? Stefi incepe clasa I si nu avem deocamdata decat stilou (ca e stangance si am cautat din timp). M-am uitat dupa ghiozdane, dar mi se pare ori ieftine si proaste ori bune calitativ dar scumpe. La fel la penare. Si camasi albe pe intereseaza. Oare gasesc ceva ok ca si pret si calitate in Siraj?