Cu dragoste din Iasi (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Comoara din padure este "un loc" la marginea unei paduri in Pietrarie (Bucium) cu iaz, casute, loc de camping, loc joaca, paintball, ATV-uri, ... Noi am mers anul trecut si ne-a placut. Acum am aflat ca e in renovare (s-a schimbat proprietarul) si se va deschide pe 20 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

stiti cumva variante de scos amigdalele (doctori&spitale) pt copil de 17 ani?

de arcadia stiu deja, dar are un scooor ... :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali77 spune:

pt amigdale eu am auzit de dr cristian de la sp de copii (parca mai colaboreaza si la un cabinet privat, ceva cu litera H), dar s-ar puea sa fie pt copii mai mici.
pt adulti (si copii) am auzit de dr ghindaru de la cfr; mama mea s-a tratat la el de o afectiune orl si a fost bine, dar nu era operatie.
din ce-am mai auzit la spiridon este clinica orl, desi acolo verifica intai cum stau cu anesteziile sau anestezistul. am auzit ca niste copii acum vreo 2 ani erau sa o pateasca de la anestezie.
orl bun am auzit ca ar mai fi la recuperare, dar si aici am auzit oameni multumiti de consultatii; de operatii nu stiu
sanatate

Mergi la inceput

merci, Dali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu il recomand pe dr. Cozma, de la Recuperare.

Mergi la inceput

dr. Cozma mi-a fost coleg, dar nu mai opereaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buli, noi am operat-o pe Alessia acum o luna de polipi la Arcadia, insa intai am consultat si alte mamici care au operat copii la CFR si SF>Maria si au afirmat ca au dat pe spagi+medicamente si alte materiale necesare operatiei mai mult decat am dat noi(respectiv 780 lei).
Acum intr-adevar operatia de amigdale e mai scumpa decat cea de polipi, insa daca ai bilet de trimitere se mai reduce pretul. De ex. operatia de polipi costa 900 lei si cu bilet de trimitere a fost 500 lei.
Pe noi ne-a operat dr.Daniel Rusu.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

cred ca pt acelasi doctor e facuta recomandarea.

merci mult de informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

dr. Cozma mi-a fost coleg, dar nu mai opereaza

Waw! De ce sa nu mai opereye? S-a specializat pe altele?

Mergi la inceput

Oana, nu stiu exact, eu personal nu m-am intalnit cu el demult si la telefon nu intram asa in amanunte.

alta intrebare: aveti vreo recomandare de bona? care sa inceapa in septembrie?

Mergi la inceput