Cu dragoste din Iasi (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelaaa spune:

carmen...sal.desi nu ne cunoastem prea bine, mi-ar parea rau sa renunti la a mai scrie aici, mai ales ca atat pe mine cat si pe alte mamici le poti ajuta cu informatii, sau ne-am putea ajuta reciproc.eu nu intru pe alte forumuri pt ca am gasit ce cautam aici...informatii corecte. sper sa te razgandesti si sa ne tii la curent :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Bine v-am regasit in mijlocul vacantei!
Carmen, te rog sa ramai printre noi, avem aici un grup bine inchegat, ne cunoastem intre noi, ne stim copiii, nu-ti bate capul cu ce spune X sau Y. Si-asa merg toate pe dos in tara asta, macar aici sa avem comunitatea noastra si sa mai tinem legatura, ca nici fizic n-am reusit sa ne mai vedem demult.
Voi, fetelor ce mai faceti? Ce mai fac copiii? Ai mei lancezesc....mai citesc, se joaca....si de la 1 august am zis ca-i pun cate un pic pe directie....sa nu uite scrisul, cititul, matematica, geometria, fizica....

Pupici si o zi superba, ba nu o saptamana suuper!
Va imbratisez cu drag si va mai astept pe aici!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna seara

Vreau sa inchiriez o masina pt. 10 zile la inceput de august dar nu am gasit pe net. Ma gandeam ca poate cunoasteti pe cineva care inchiriaza masini. Va rog, puteti sa-mi recomandati pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darria

buna seara

Vreau sa inchiriez o masina pt. 10 zile la inceput de august dar nu am gasit pe net. Ma gandeam ca poate cunoasteti pe cineva care inchiriaza masini. Va rog, puteti sa-mi recomandati pe cineva?

Pe la agentiile de turism ai incercat?

Noi am avem o saptamana si plecam in concediu, 3 zile la munte, o saptamana la mare si poate citeva zile la bunici. In rest nimic nou, copii la gradi pana la 5, tenis Stefi (Matei nu vrea, el dormiteaza pe banca), apoi afara pe la Palat sau Parcul Copou sau parcurile din Tatarasi pana dupa 9 seara. In casa, masa, dus, povesti si nani. Aproape in fiecare duminica am fost la Bojdeauca la teatru de papusi si cam atit. A si la Livaki mai mergem, au facut foarte fain la locul de joaca. Am vrut sa ajung cu ei la strand, dar nu am reusit, poate dupa ce venim de la mare daca e vremea frumoasa.

Mergi la inceput

Amironeanu: am rezolvat. Cautasem si la ag. de turism. Acum stiu toate ofertele din Iasi

Vacanta placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani ADRIANA!!!!
SA ne povestesti de petrecere si de torul grozav!

Fetelor, asteptam ploaia....vad ca zgomote se aud...dar nu vrea sa curga nici o picatura. Stiti vreo spalatoprie de covoare din Iasi, care vine sa-ti ia covorul de acasa?

Pupici si vacanta placuta in continuare,
Gabriela si baietii tensimani (de masa, nu de camp)

Darria, concediu placut! Ce mai face mica printesa....sau Aurora, ca suna mai bine?

Mergi la inceput

La multi ani, Adriana! Sa fii sanatoasa si fericita.
Daaaaaaaaaa, tortul gustul stiu ca e

Gabriela: multumesc dar nu pt. noi era masina. La noi vacanta e pt. recuperare...... E mereu "Aurora" si ft. incantata de rol.
Nu pot recomanda spalatorie pt. ca nu am apelat.
Vacanta lunga micilor tenismeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Ma puteti ajuta cu un nr de contact de la Comoara din Padure de la Pietrarie Bucium. Toate nr gasite pe net nu mai sunt valabile.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salut. Noi am revenit din concediu. A fost tare frumos, mai ca as mai trage o fuga.
In iasi vad ca e linsite. Orasul pare pustiu. Si eu trebuie sa ma apuc de treaba. Of, am asa un chef!!!!

Ce e aia Comoara din Padure? Suna bine. Poate mai diversificam si noi plimbarile. Acum mergem mai noi la Ciric, ne plimbam pe malul apei. Dar e cam dezolant, pare totul parsit. (mai putin o terasa ceva de unde urlaaaa ingrozitor o muzica de aia de club, de iti zdruncina creierii)

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Buna Oana, bine ati revenit din concediu!!!Cum se simte Stefan in prima vacanta de scolar?Noi am inceput temele de vacanta,cam timid, dar suntem consecventi.

Da, si mie imi suna interesant Comoara din padure, Kiss poate ne dai mai multe detalii.Pana atunci ne facem veacul la Livaki,intr-adevar au amenajat frumos locul de joaca.
Si pentru ca nu vreau sa-mi pierd postul de raspandac ,ultima descoperire... www.cupont.ro

Gabi.

Mergi la inceput