Iul-aug 2011 - Bravo ROXY si ANAMARIA! (68)
Raspunsuri - Pagina 15
madybulancea spune:
Neatza...o
??? fii-miu se trezeste numai la 7,degeaba ii explic ca e vacanta si sa dormim si noi mai mult,el nimik.....
Felicitari Roxy!sa iti traiasca mandretea de fata!!!
Hai Anaemi!!!!
Multumesc fetelor de raspuns...pana la urma o sa imi cumpar 2 camasi de noapte,aste apt cand ma vor trece la salon...k la terapie intensiva cu de-aia de-aia de-a lor...si chiloti va sfatuiesc sa va luati cu talie cat mai inalta,pt cele cu cezariana,ca sa nu va incomodeze...
La multi ani celor care poarta numele Sf Petru!!!
O zi frumoasa!
Mami de Razvan (09.05.2007) si
31+
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roberta84 cred ca pana nu se ajunge in timpul travaliului , nici nu se poate stabili cu certitudine daca nasterea poate fi naturala sau nu..bineinteles , exceptand cazurile cu probleme de sanatate ale gravidei..dar ma opresc pt ca nu vreau sa intru in contradictoriu cu nici o graviduta , pana la urma , Laura din nou , nota 10 pt raspunsul tau , important este sa fie decizia proprie a fiecareia ![]() 37+ cu GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! ![]() |
ohooo, ba da, sunt multe cazuri in care se poate stabili cezariana dinainte.
Krissy, pai tocmai aia e, ca aici cezariana este deseori perceputa de catre gravide ca fiind o operatie minora
Cel mai rau si mai rau este ca ai o senzatie acuta de pierdere, corpul nu s-a dumirit ca a nascut, eu aveam impresia ca mi-au furat copilul, mai ales in sistemul tampit de la Giulesti in care eram separata de copil..
Dar, sincer, chiar nu ma simt vinovata, o nastere naturala era imposibila, important este ca am nascut o fetita sanatoasa de care am putut avea grija
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
Si o iau pe urmele Cristinei si va las si eu o poezie, care m-a inspirat de cand sunt mama
If I had my child to raise all over again,
I’d build self esteem first, and the house later.
I’d fingerpaint more, and point the finger less.
I would do less correcting and more connecting.
I’d take my eyes off my watch, and watch with my eyes.
I would care to know less and know to care more.
I’d take more hikes and fly more kites.
I’d stop playing serious, and seriously play.
I would run through more fields and gaze at more stars.
I’d do more hugging and less tugging.
I’d see the oak tree in the acorn more often.
I would be firm less often, and affirm much more.
I’d model less about the love of power,
And more about the power of love.
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Babylicious spune:
Buna dimineata!
Superba poezia Adra!!
Raportam si noi astazi 37 de saptamani implinite! Si maine ma duc sa iau rezultatele de la analize inclusiv aia cu balaurul!
Confirm si eu, tot cu un betisor cu vata in varf s-a recoltat pentru streptococ, au folosit lingurile alea, sau cum naiba le zice, dar m-a tinut ffff putin cu ele, nu cred ca e un pericol sa iti rupa membranele, pentru ca nu intra asha mult.
Va pup!
Oana
37+ cu
Eliza Maria
alexia_ada spune:
Neata fetele

Roxy felicitari pentru papusa 

sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va acomodati cat mai usor
iar tie refacere cat mai usoara ! te asteptam cu poze si sa ne povestesti 
Anamariate asteptam si pe tine cu vesti !! Hai bebe Petru 
la multi ani 

!tuturor ce isi serbeaza azi ziua de nume Petru, Pavel, Paula si derivatele lor
De astazi incep si eu prenatalul , si tot azi schimbam si saptamana
Domane ajuta in continuare !!!!
Ramona curaj curaj si cat mai multa putere 
Andra multumim de poezioara, foarte frumoasa
ps: va urmaresc mai mult azi, sunt in butoi cam rau, azi era ziua de nastere a mamei mele
greu mai este chiar daca au trecut 5 ani ....
32+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Babylicious spune:
Dumnezeu sa o ierte, Alexia!
Ai grija de tine, nu fi foarte suparata, gandeste-te la bebelina, si la faptul ca are un inger acolo sus care o sa aiba grija de ea!
Oana
37+ cu
Eliza Maria
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana.irina LAURA, am vazut ca mai toate fetele de pe forum fac analiza asta pt streptococ. Eu nu stiu nimic de ea, vad ca nici tu. Astept cu nerabdare intalnirea cu doctorita de pe 9. Am o mie de intrebari. Se intoarce pana pe 4? |
se intoarce pe 3 seara, pe 4 am eu programata cezariana. eu nu am facut-o nici la dani (tot cu ea am nascut), nici acum.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mihaaa spune:
Neata fetele!
dulcica27 dl dr Haiduc este un om f calm si nici eu nu am auzit nik de rau despre dansul.A fost o sapt in concediu si chiar i-am spus ca nu vreau sa nasc cat lipseste el,desi lasase alt dr in lok la fel de bun,dar eu vreu cu dansul pt ca la el am mers toata sarcina.
Unde mergi joi, la Filantropia? Poate ne intalnim ca si eu tot joi trebuie sa merg.
38+ 
fecian spune:
Buna dimineatza fetelor!
Sper ca toata lumea e bine si relaxata
Sper ca si anaemi e cu bb Petru in brate!
Eu am o intrebare. Zilele astea am vazut ca am chilotul mai ud asa. N-am bagat de seama, am zis ca poate e o incontinentza(se mai intampla nu?) insa mi se pare ca se intampla cam des senzatia asta de ud. Si dupa ce merg la toaleta simt ca, oricat de bine m-as sterge o picatura -2 tot ramane pe capac. Ieri seara cand am ajuns in pat am simtit putin lichid scurgandu-se fara sa pot controla(chiar sa nu pot sa am deloc control asupra vezicii??
)
Am inteles ca uneori se poate intampla si asa ceva. Dar cum iti dai seama diferenta intre incontinenta si pierderea lichidului amniotic?
Nu stiu daca am spus insa la mine contractiile sunt zilnice (unele mai puternice, altele mai slabe dar sunt) si se linistesc cand vor ele.
Felicia,
de pui (Gabriel) si
35+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 5 s!!!!
_
Simply happy!
fecian spune:
Dati ignore la ultimul mesaj...cred ca o iau razna
Poate o fi incontinentza bat-o vina, ca nu e tot timpul...doar cand vin de la toaleta sau in anumite pozitii. Deci n-are cum sa fie fisurare.
dooh, 
P.S. Vedeti ce inseamna sa ai multa carte si putzina minte? Luati seama de la mine...nu faceti ca mine
Felicia,
de pui (Gabriel) si
35+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 5 s!!!!
_
Simply happy!

Gabriel