nu mananca ce trebuie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Bebe Beca nu ma pot limita numai sa apas pe butonul "de acord" in legatura cu postarea ta, tre sa pun si un ca asa am simtit io cind te-am citit.

Piinea din cereale integrale/ cerealele integrale in general sunt un pilon de baza intr-o alimentatie sanatoasa, nici nu se pune problema de a le scoate din meniu. Pe de alta parte, din experienta mea, sunt copii carora nu le place consistenta legumelor la cuptor. La prinz, cind baza sunt legumele, poti face combinatii gen paste integrale cu sos de legume (pastele tip penne sunt cele mai bune, ca intra sosul si in golul interior ), orez cu sos de legume, supa pasata cu crutoane (crutoanele se umfla cu supa). In nici un caz nu as pune la prinz piinea pe masa. Apoi ar fi bine sa descoperi macar o leguma cu gust preferat, sa dai sosurilor gust predominant din leguma respectiva (la noi sunt rosiile).

Intre mese votez si eu pentru fructe; astea se pot minca si pe drum cind chiar nu mai iei nimic altceva de mincare la tine. Deci, fructe sau nimic (noi avem un ritual si le mincam pe banca, in timp ce ciinele isi face nevoile; apoi mergem la locul de joaca).

Legat de "nu mai este" si a mea il accepta relativ bine, dar de cind e mai mare adauga "mama, mergem cumpim"

Mergi la inceput