urgenta

urgenta | Autor: ramonutza12

Link direct la acest mesaj

Nasa mea, este gravida in 36 de saptamani, si medicul ei ia zis ca copilul acumuleaza urina la rinichi si dupa ce i-a monitorizat inimioara, a zis ca este in suferinta fetala, dar nu ii face cezariana pana joi. Este ok, sa mai astepte atata? Am incercat sa gasesc subiecte pe net legat de asta, si nu am gasit nimic.
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ramona,eu zic ca ar fi bine sa mearga la Spital-Urgente, o va interna,cred!si din spital,altfel ii monitorizeaza sarcina,iar de va fi necesar,va fi facuta cezariana de medicul de garda,daca ginecologul ei "nu poate".sanantate amandurora!

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetita mea era sa moara la nastere din cauza unui doctoctor nepasator si daca nu eram ferma pe pozitii .....
suferinta fetala?!
eu una as fi cerut parerea unui alt medic sau chiar cezariana urgent
multa sanatate

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Ramonuta, daca inca nu este la spital, e de mers ACUM!!!!!!
Si fetita mea a fost in suferinta fetala (alte probleme), dar s-a intervenit la secunda; si cand spun asta, e fara exagerare; doar ce au scos-o si a intrat in stop cardio-respirator; deci, a cam avut zile.

Sa mearga la un alt medic, sa incerce la Urgente, sa faca ceva, oricum, sa NU astepte ziua de joi!

Parerea mea de om patit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu eram in travaliu de 1 zi, a doua sarcina, cand medicul a descoperit ca bebe a intrat in suferinta fetala. La ora 11 am sesizat eu ceva in neregula (o scurgere verzuie, in loc de apa incolora care curgea in mod normal), la 11.20 dupa monitorizare rapida s-a decis cezariana de urgenta si la la 12 deja nascusem.
Nu e de glumit cu suferinta fetala, asa ca daca n-o poate opera pana joi, cel putin internata si monitorizata permanent.

Nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonutza12 spune:

Multumesc pentru sfaturi, i-am zis si eu sa mai intrebe un medic, pentru a fi sigura ca totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

suferinta fetala inseamna ca trebuie intrevenit urgent, nu joi. Deci, imediat la spital.

E ca si cum o persoana da sa moara, da' lasa ca il reanimam joi . Ce medici ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

In timpul nasterii, la monitorizarea inimii, bebelinea mea a fost suspecta de suferinta fetala, si nu avea bataile inimii alterate, erau doar prea constante. Si cu toate astea in 2 minute s-au strans vreo 8 persoane in jurul meu si au scos-o cu forcepsul in 10 minute, maxim 15. Cum adica joi? sa mearga la spital!

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput