Liceul de informatica (MF 1), Bucuresti?

Liceul de informatica (MF 1), Bucuresti? | Autor: adunapurici

Link direct la acest mesaj

Salutare,
A terminat cineva Liceul de informatica (MF 1), Bucuresti?
Eu (si sosul meu) l-am terminat in 1993...anul asta am avut intalnirea de 10 ani si ne-am ros unghiutele ca n-am putut ajunge...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Si eu am terminat liceul de informatica in 87.
Anul trecut cind am fost in tara am trecut intimplator pe strada cu liceul ... multe multe amintiri frumoase !!!!

Va pupici
Dana si bb Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Eu am absolvit in '94 si abia astept intalneala de 10 ani... si eu am amintiri faine, si un mare dor de colegi...

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adunapurici spune:

Ce ma bucur!
Stiati ca acum este Dna Moraru directoare????
Si ca elevii liceului sunt tare cumintei? Nu stiu voi, dar eu am avut o clasa complet sarita, era sa ne exmatriculeze pe toti de vreo 2 ori...
Oricum, am auzit ca pagina de web a liceului este super!!

Mergi la inceput

Nici noi nu eram mai breji, chiuleam pe rupte ca sa jucam baschet, si tin minte ca ne vana madam Cherciu prin toalete si ne trimitea la ore...
Si eu am auzit ca generatiile tinere sunt tare cumintele, ma intreb cum naiba, ca daca ii vad pe strada imi par mai zurlii si mai salbatici decat imi amintesc ca eram noi.
Cat despre doamna Moraru directoare... eu n-am avut-o profa, dar am fost cu ea intr-o tabara si imi aduc aminte ce idei avea in cap, ma intreb daca elevii nu sunt fortati de imprejurari sa fie asa cuminti. Imi amintesc de blajinul domn Ilie, care venea de la cumparaturi cu sacosele pline de praz... nu stiu ce s-ar fi ales de liceu daca nu era Cherciu...

Uite si adresa site-ului: http://www.lbi.ro/
Poza de pe prima pagina va va starni multe amintiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Cine era Cherciu, ca m-am ramolit? Iar dom' Ilie a fost super, super, nu l-am avut la ore, dar o data a jucat baschet cu noi in timpul orelor! Iar Ionescu, de fizica, a fost cel mai indragit profesor al nostru, si dirigentele meu in primii doi ani. Eu am terminat in '88.
Super, ce amintiri, chiulul in parc si berea la Doina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Eu am terminat in 95 parca ? Sint cea mai tinerica pare-se..:) si dupa multe perindari, am lucrat chiar la liceul pe care l-am terminat...
Cine a zis ca elevii ar fi cumintzei, pare-se a vazut doar partea "spoita" a povestii. Sint mai zurlii ca niciodata... dar, din pacate, nu in sensul bun :(

pot sa spun doar atit, dupa 10 ani petrecutzi in liceul acela (4 de scoala si 6 de serviciu) - nu mai este nici pe departe ce a fost...

Alssa si Clara (11 luni)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi

Mergi la inceput

Cherciu era directoare adjuncta, si asta e si acum, bag sama ca ii place foarte tare sau a lucrat-o madam Moraru si i-a suflat postul. Ca materie, preda bazele informaticii (si dadea cate-o serie de lucrari la care se obtineau remarcabile punctaje de 0.40, 2.10, 3.50... ). Tin minte ca o data s-a milostivit de noi si am repetat un test la care nimeni nu luase mai mult de 4...

Alssa, si eu am predat cateva luni in liceu (asta acum multi ani), insa pur si simplu n-am rezistat psihic. Aveam numai clase de a 12-a, am intrat la ei in mijlocul anului, in locul unui tip care nu prea trecuse pe la ore, asa ca mi s-au urcat in cap din prima si n-am reusit sa-i dau jos. Mai nasol e ca n-am avut sprijin din partea nimanui, doamna Cherciu mai sus numita mi-a dat mai multa bataie de cap decat elevii, asa ca le-am zis pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adunapurici spune:

Eu nu am avut parte de "madam" Cherciu, dar de Moraru...cat cuprinde!!!
Intr-adevar, Ilie a fost un domn tot timpul...Ionescu la fel (am inteles ca acum e si el in State cu sotia si fiica lui), oricum eu n-am reusit sa trec de media 7 la fizica, indiferent de prof(a) si i-am avut pe toti: Pop, Popa, Ionescu, Ovanez (o doamna si ea!)
Noi am avut-o diriga pe Oprescu (tot de info), dar s-a saturat repede de noi, mai ales ca era o situatie cam ciudata, fata ei era cu noi in clasa (si o persecuta mereu, de frica sa nu para ca ar favoriza-o), apoi am avut dirig un prof de istorie, Sigartau, tatal Ancai Sigartau, pe care l-am distrus si mai repede...Cat despre Tripa...a avut cineva de-a face cu personajul? Parea mult mai isterica decat toti, dar, pana la urma, era o tipa tare...
Si ziceti ca nu sunt cuminti? Nu stiu ce sa spun, prieteni de-ai mei au frati mai mici care au venit dupa noi si asa mi s-a spus...dar stiti voi ce stiti...
Cat despre predatul in liceu, am auzit ca aceasta este principala problema: ceilalti profesori (am colege care predau si pe care profele mai batrane nu le scot din "proaste" sau "idioate"), dar eu tot am de gand sa predau, asta este ce mi-am dorit tot timpul...pe de alta parte, poate ma si las amagita de faptul ca am facut practica in facultate la Creanga (tot clasa a XII-a) si a fost super, desi initial erau taaare mistocari...
Alexandra, inteleg ca tu erai aX-a cand noi eram aXIIa..D..nu stii pe nimeni care era in anul acela? Tu ce predai/ ai predat? De ce zici ca nu mai este ce a fost? Mie mi se pare ca a fost mereu Turnul lui Babel, doar ca depinde foarte mult din ce parte a catedrei privesti lucrurile (baietii nostri jucau bridge cu fundul pe banci in timpul orelor de romana si nu numai, spre isteria dnei Buliga si a altora, distrugeau TOT, insirau porumbei morti, din podul liceului, prin clasa, plimbau catedra pe post de sicriul nu stiu cui prin fata cancelariei, erau adusi din bar la 10 dimineata ametiti de catre Ovanez etc, iar despre "Sufletel"=Covaci-proful de sport...el primea toate cazile cu apa, turnate de la ferestre...si multe altele)
Am avut odata o profa de info, care ne-a predat doar un trimestru, urma sa emigreze in Canada, ea a incercat sa ne explice ce nasol va fi cand vom avea si noi elevi ca noi, ca si ea a fost la fel...ehe, cine asculta?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Eu am terminat in 92 .... dar nu imi prea amintesc multe ... am uitat chiar si cum se chema diriga mea- era profa de engleza super draguta ... si o iubeam mult si pe Ovanez .... pe Ilie mi s-a parut un director tare dragut , acuma nu stiu cine-i Moraru ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu l-am terminat in 1983 cu media generalä pe toti anii 8,17.
Cred cä sint cea mai bätrinä pe aici!!!
Eu l-am avut diriginte pe Dan Grigoriu...un tip extraordinar, dar cred cä-l cunoasteti si voi, cä mai este si acum la liceu.
M-am inscris acum un an la Colegi.ro si de-abia de vreo säptäminä, am inceput sä primesc mesaje de la fosti colegi...mä bucur tare mult, cä mi-am gäsit deja vreo 10 dintre ei!!!
Pe 20.12.03 vor sä facä intilnirea de 20 de ani, dar din päcate nu pot sä mä duc!!!
Si multi dintre ei sint prin sträinätate!!!
Deja am petrecut zilele ästea numai cu e-mailuri!!!
Pe Lidia Popa ( de fizicä ) am avut-o si eu ca profesoarä.
Ce ani!!!...pe mine mä chemau profesorii la ore, cä aveam ceva cu urechile!!!...nu auzeam niciodatä cind se suna de intrare, cä jucam ping pong si mingea aia fäcea atita gälägie!!!

Vä pup cu drag, Cami.

P.S.
La voi a fost tot asa de greu???...cind am dat eu examen eram 10 copii pe un loc!!!...si ästia din toatä tara!!!

Mergi la inceput