Liceul de informatica (MF 1), Bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 2
rosa spune:
De Pantera Roz isi mai aduce cineva aminte? Preda Economie Politica, noi i-am cintat melodia din desenele animate la serbarea finala si ea nu se prindea despre cine e vorba
Si mai era una, valeu..ca nu mai stiu cum o chema...preda Organizarea Intreprinderilor.. ce ne mai chinuia, vai de capul nostru. La bac am avut-o in clasa si a fost o super doamna. Si am intilnit-o si la o nunta, de am crezut ca imi inghit tigara cind am vazut-o.
Hai, ajutati-ma, ca m-a atins schleroza..de unde si numele
camelia-daniela spune:
De la mine sä nu astepti ajutor, cä au trecut multi ani de atunci!!...m-am cam sclerozat!!
Nu-i mai stiu decit pe Grigoriu Dan ( informaticä ), care era dirigul meu, pe Lidia Popa, sau Pop...nu mai sint sigurä, care mi-a dat odatä un 2 mare cit foaia, dupä care am invätat asa de bine, cä luam numai 9 si 10!! ( si am urit fizica!!!)...mai fäcea si misto de mine, cä...altii care au luat 2, iau acum 10!!...deci, se poate!!!
La sport am avut o profesoarä mai in virstä, dar nu mai stiu cum o chema...la restul materiilor, chiar cä nu mai stiu!!!
Iar la mate ( asta mi-a pläcut!! ), am schimbat destul de des profa...
Eu am fost si pe pagina liceului, acum vre-un an si mi-a pläcut!!!...chiar m-am inscris acolo si am dat un mesaj pt. informaticienii nostri de acolo, prin care i-am rugat sä-mi scrie si mie citeva rinduri Dirigu`...dar nici un räspuns!!!...nu-mi explic ce se intimplä!!!
Oricum, liceul se numeste acum altfel...parcä Tudor Vianul...scuzati, dacä este eronat!!
L-am gäsit dupä adresä intr-o listä cu scolile din Bucuresti.
Vä pup cu drag, Cami.
P.S.
Acum citeva luni, am citit intr-un ziar romanesc despre un concurs international de informaticä, pe care l-au cistigat 2 elevi de la noi de la liceu!!! ( clasa a XI-a si clasa a XII -a )...si am fost tare mindrä!!!
alssa spune:
Cred ca e vorba de Livia Pop cea de fizica...
Dumnezeu s-o ierte, a murit acum citiva ani de cancer la san...
Alssa si Clara (1 an)
adunapurici spune:
N-am stiut despre Livia Pop...imi pare tare rau!
In schimb stiam ca profesoara de geografie, care mie mi-a placut la nebunie, a avut, din pacate, aceeasi soarta!
camelia-daniela spune:
Si mie imi pare räu de Lidia Pop!!
Nu am stiut asta!! Dumnezeu sä o ierte!!!
Dar nu de mult am dat de un coleg de liceu si la scurt timp mi-a dat "legätura" si cu multi altii!!! Ieri mi-a scris si colega mea de bancä, pe care o cautam de atita timp!!!
Noi avem acum pe 20.12.intilnirea de 20 de ani...uuups, parcä am mai spus odatä!!!
Pupici de la Cami.
rosa spune:
Pe Lidia Pop nu am avut-o la ore, dar stiu ca era foarte iubita de elevi. Imi pare tare rau de amindoua. Profa de geografie imi placea si mie mult de tot, se imbraca cu mult bun gust si era o doamna. Ce pacat!
AC spune:
Si eu, si eu am terminat in 92.... babuta am ajuns!... Doamne cat a mai trecut. L-am avut dirig pe Homorodeanu... fainut om! Imi aduc si acum aminte de Moraru si Pantera roz... taceti 12 B, scriti! (nu scrieti)...Si de notele lui madam Cherciu...
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
crisia spune:
Si eu am terminat MF1 in 93, am avut-o ca diriginta pe madam Florescu, de istorie.
http://community.webshots.com/user/littleelda
danais spune:
Si eu, si eu. Am absolvit in '94. Am avut-o ca diriginta pe D-na. Chebap, de chimie, mamaaaa ce am urat chimia, numai ce vedeam manualul si ma lua cu transpiratii si dureri de cap, dar ea ca persoana era draguta si s-a milostivit de mine si nu m-a lasat corijenta cum meritam. Dintre profesori imi mai amintesc de d-na. Butnaru, de romana, plina de intentii bune, si de dl. Bosneag, de matematica...brrrrrr, alta materie "preferata". Anul asta avem intalnirea de 10 ani, se pare ca pe 19 iunie. Abia astept.
Daniela si Denisa
danilamonica spune:
Bun gasit fetelor ma bucur tare mult ca mai exista cateva de la acelasi liceu...
Eu am terminat in '91 si am avut-o ca diriga pe profa de Geografie si intradevar era o Doamna cu D mare , insa nu mai stiam nimic de ea. imi pare tare rau ca a murit, daca e as cum ziceti voi...si mi-ati adus aminte de toti profii de "sufletel" de la sport de dna de chimie si de Pantera Mov (noi asa ii ziceam ca se imbraca in mov)si de toti ceillati.
De dl Nasta de franceza cine isi mai aduce aminte?
Si pe dna Livia Pop de fizica mi-o aduca aminte bine...iar la romana am schimbat vreo 2-3 profi ca nici nu mai stiu
Monicutza si bebe Andrei
http://community.webshots.com/user/mdanila
www.mdanila.clubromantic.ro