Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Fac cinste ! Drink-uri pentru toata lumea ! Fara numar.... Stiti dc ?

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

eu spun prezent la bauta,dar care este motivul.eu sunt de acord cu numele propus de Mariana ptr noua casuta,fetelor eu as vrea sa yi cumpar fetitei mele patin cu rotile din acelea cu 2 roti in fata 2 in spate,voi ce parere aveti.Are 3 ani si 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Fac cinste ! Drink-uri pentru toata lumea ! Fara numar.... Stiti dc ?

ma bag si fara motiv ... da care-i motivul?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

eu spun prezent la bauta,dar care este motivul.eu sunt de acord cu numele propus de Mariana ptr noua casuta,fetelor eu as vrea sa yi cumpar fetitei mele patin cu rotile din acelea cu 2 roti in fata 2 in spate,voi ce parere aveti.Are 3 ani si 4 luni.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina i-am luat si eu Marei role. Nu am cautat inainte un model anume... i-am luat ce am gasit in primul magazin. Nu sunt foarte bune... adica sta pe ele, are stabilitate, dar au rotile tari, se misca cam greu cu ele. Am vazut la o fetita mai mica decat Mara (cred ca abia a implinit 3 ani) cu unele super misto, cu rotile din silicon, se cunoaste ca sunt mai de calitate ... pfffuai... merg aproape singure. Pe bune, am ramas cu gura cascata... si au rotile in linie ca la adulti. Mi-a parut rau ca nu m-am documentat bine inainte sa-i fi luat si eu la fel.

Mergi la inceput

Atunci ma voi documenta si eu mai bine.
Fetelor voi de cate ori faceti curatenie pe saptamana?
K eu numai suport

Mergi la inceput

Va spun, va spun.... Mi-am "tras" si io titulatura noua si am ajuns si eu cu picioarele la stele .

Curatenie fac o data pe saptamana adica sambata...

Fluturasii sunt "luati" .
O alta propunere ar fi: "Ghindute si bondarei 2008"

Mergi la inceput

Fetelor ma pregatesc de plecare !
Ganditi-va si la mine maine dimineata, poate nu mai am parte de „scene” dis de morning .
Poate sunt eu exagerata in cerinte, poate este si ea prea agitata. Habar n-am !!! Nu sunt fericita si imi pare rau ca am ridicat tonul si uneori m-am enervat ....si desi mi-am tot propus sa fiu calma non stop, uneori nu e simplu . Bianca e plina de energie si are momente cand e greu de tinut in frau. Stiu ca nu e singurul copil nazdravan pentru ca vad si alti parinti in jurul meu si imi dau seama ca nu sunt singura mamica ce nu poate sa fie ZEN la orice reactie a piticului desi imi propun asta mereu . Numai cine nu are copii nabadaiosi nu stie ce inseamna nervii . Desi poate nu ar trebui sa generalizez. E posibil sa fie si parinti care reusesc sa isi educe copiii fara nervi si fara sa ridice vreodata tonul la pitici . Da’ asta e alta viata si noi nu facem parte din ea…

Mergi la inceput

Mariana daaa... felicitari pt stelutze si pt noua titulatura . Cu nervii.... of of offff si eu sufar pe tema asta. Am mai zis, faptul ca nu sunt singura in situatia asta ma mai linisteste pt ca ma gandesc ca este doar o perioada trecatoare. Pe de alta parte stiu ca gresesc si eu foarte mult cand ma enervez. Copiaza toate gesturile mele ... daca imi ies din fire si tip nu fac altceva decat sa-mi pun cenusa in cap pt ca face exact la fel si ea. E greeeuuu... tare greu. Ieri am iesit cu ei in parc, a venit si tati de la servici sa bea cu noi un suc pe terasa si cand sa plece a inceput Mara sa faca un scandal monstru ca vrea sa mearga cu tati cu masina. A plecat omul fara ea ca trebuia sa se duca la serv si n-avea timp de plimbari . Nu va spun in ce tipete am traversat parcul. La un moment dat, cu ochii in lacrimi m-am aplecat la ea si i-am spus ca nu mai suport... ramasese cu gura cascata da s-a potolit. Rabdare rabdare rabdare.... are cineva de vanzare?... vreau si eu o portie ...

Alina noi facem ordine in fiecare zi... o matura bagam zilnic in bucatarie ca nu se poate altfel, mai ales cu 2 copii.... dar curatenie cu sters praful, aspirator si spalat pe jos cam la saptamana , sau cand se cere... Zic "noi" pt ca ma ajuta mama soacra care locuieste cu noi. Se mai intampla cateodata sa mai dea ea cu aspiratorul cand suntem noi plecati in parc si restul sa le facem in alta zi cand avem timp. Eu am renuntat sa mai fiu obsedata de curatenie. Am alte lucruri mai importante de facut si nu ma mai stresez si cu asta.

Mergi la inceput

Nyny si eu am aceeiasi problema ca voi cu nervii,mai ales ca fac curat si gatesc zilnicdar trecem noi peste toate.
Sa ma anuntati cand se muta cuibusorul va rog.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor dragi!

cu aroma ZEN pentru doamne!

Multumesc ca v-ati gandit la mine . Ce liniste a fost in dimineata asta! Da' nu s-a "lasat" pana nu a luat la cresa masina mare cu figurine geometrice . Oricum am incheiat seara in plansori cu sughitzuri . Sa vedem astazi ce si cum... da-mi Doamne putere sa trec mai usor peste toate.

Va las o chestie tare...si adevarata:

Citat dintr-o scrisorica primita de la finante:

...."Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut : Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani".

Sa aveti o zi linistita !

Mergi la inceput