Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Buna dimineata fetelor dragi!

cu aroma ZEN pentru doamne!

Multumesc ca v-ati gandit la mine . Ce liniste a fost in dimineata asta! Da' nu s-a "lasat" pana nu a luat la cresa masina mare cu figurine geometrice . Oricum am incheiat seara in plansori cu sughitzuri . Sa vedem astazi ce si cum... da-mi Doamne putere sa trec mai usor peste toate.

Va las o chestie tare...si adevarata:

Citat dintr-o scrisorica primita de la finante:

...."Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut : Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani".

Sa aveti o zi linistita !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

FOARTE TAREEE scrisoarea....

Mariana sarumana pt cofee. Inspira adanc aer in pieeeept... acum expira, numara incet pana la 10... si te vei simtii mai bine. Am cautat toata dimineata un emoticon care sa faca asta dar n-am gasit . Putere mami, o sa trecem noi si de perioada asta cu nazbatii si vine alta...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

La mare, pitica...a 'agatat' un pui de neamtz...si atata s-au pupat si s-au imbratisat ca am stabilit 'legaturi' cu 'cuscrii'...asa ca ...cine stie, poate la anu' ajungem pe la Nurenberg. Oricum, am fost impresionata de comportamentul parintilor...care doar il supravegheau de la distanta apreciabila (la locurile de joaca) si nu i-am auzit odata stigand dupa baiat. Spre deosebire de mine care eram f. aproape de copil (foarte impiedicat de altfel)...si ma auzeam intruna 'ai grija','nu acolo', 'nu dincolo, 'stop', 'nu asa'...Plus ca toata joaca asta a lor a fost non agresiva, fara impingeri, impunsaturi, cazaturi...

Ce bine s-a orientat mandra... stie domne ce vrea de mica si ce frumos s-au jucat. Pastrati legatura ca nu se stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor spun si eu prezent la cafeaua Zen chiar am nevoie.Astazi trebuie sa gatesc si nu stiu ce sa mai gatesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor spun si eu prezent la cafeaua Zen chiar am nevoie.Astazi trebuie sa gatesc si nu stiu ce sa mai gatesc.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina tu faci si mancare si curatenie zilnic? Iarta-ma, da de ce te chiuni asa? Poti sa faci mancare la 2 zile... de curatenie nu mai zic... chiar e necesara zi de zi sau a devenit obisnuinta? Delia ce face in timpul asta?
Sa nu te superi pe mine, dar cred ca iti faci rau singura. Eu am mai spus... sunt atatea lucruri importante pe care poti sa le faci cu micuta ta, mai ales ca stati in Buc si aveti atatea locuri de explorat... nu renunta la ele doar pt o oala de mancare sau pt o scama adunata de pe covor. Cand o sa incepi serviciul ce o sa faci? Atunci chiar nu o sa mai ai timp de nimic.

Sper ca nu te-am suparat... stiu ca nu e treaba mea dar am spus doar ce gandesc.

Mergi la inceput

Nyny stai linistita nu m-ai suparat chiar deloc,din contra,orice sfat este binevenit.
Fac mancare zilnic ptr k se termina cu toate ca fac multa mancare,curatenia o fac mai rar de acum.
Delia in timpul asta se uita la desene deseneaza picteaza sau mai sta cu mine cand gatesc.
De explorat nu prea exploram mai ales acum cu cei care fura copii incercam sa stam mai pe langa casa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina !
Nyny, multumesc pentru sustinere !

Sa nu credeti ca nu lucrez si la casuta... Am "constroit"-o (vorba Biancai), mai am cate ceva de "asezat" si e gata sa v-o transmit pentru OK. Astept sa intre si Tatiana .

Mergi la inceput

Mariana multumim ptr efortul facut de a construi noua casu5ta.
Mi-am dat seama k eu ppierd prea mult timp fumand in loc sa imi fac treburile necesare(lae naibii vicii)o sa ma las eu odata.
Va las un un capuccino

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana multumim ptr efortul facut de a construi noua casu5ta.
Mi-am dat seama k eu ppierd prea mult timp fumand in loc sa imi fac treburile necesare(lae naibii vicii)o sa ma las eu odata.
Va las un un capuccino

http://alinahandmade.blogspot.com/

Cu multa placere !
Nu vreau sa-ti tin teorie de sanatate si de bani "arsi"......stii tu mai bine care sunt consecintele.
Eu m-am lasat de fumat dupa 20 de ani... iar soacra mea dupa 45.... In prima faza a "renuntarii" pur si simplu nu stiam cu ce sa-mi "umplu" timpul in care fumegam...aveam "unda verde" sa fumez in birou si dobandisem reflexul de a duce mana in sertar sa-mi scot tigarea si bricheta.... Multumesc bunului Dumnezeu ca m-a ajutat sa elimin un stres. Iti doresc succes la "renuntare" !

Insfac cappuccino si fug la munci !

Mergi la inceput

Sper sa trec peste perioada asta incerc din suflet ,mai ales k i-am promis sotului.spor la munci tuturor.

Mergi la inceput

Din categoria "Copiii spun lucruri trasnite":

O profesoara incerca sa le explice biologia elevilor ei din clasa a 4a.
“Fiintele umane sunt singurele animale care se balbaie” le spuse ea copiilor.
O fetita ridica mana. “Eu am avut o pisicuta care s-a balbait”
Profesoara, stiind cat de personale sunt aceste intamplari pentru copiii mici, a rugat-o pe fetita sa descrie incidentul.
“Pai”, spuse fetita, “eram in curtea din spatele casei cu pisicuta mea cand deodata rotweiller-ul vecinului a inceput sa latre si sa alerge spre noi. Pana sa ne dam seama ce se intampla, acesta a sarit gardul in gradina noastra”.
“Trebuie sa-ti fi fost tare frica!”, spuse profesoara.
“Sigur ca mi-a fost”, raspunse fetita. Pisica mea si-a incovoiat spatele si a inceput sa spuna : “Ffffffff!, Ffffffff!, Ffffffff! dar pana sa spuna Fuck, rotweiller-ul a mancat-o ”
Profesoara a fost nevoita sa iasa din clasa.

Mergi la inceput