Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Neatza fetelor.
Va servesc o fierbinte si aburinda.
Discordia gatesc zilnic ptr ca tata si sotul isi iau pachet si trebuie s agatesc cate 2 feluri dar asta este.
Zilnic fac curat ptr ca zilnic se face dezastru la mine in casa mai ales in bucatarie si in baie
Si astazi am mult de treaba dar asta este.
o zi usoara

http://alinahandmade.blogspot.com/

Ooops, pana sa dau drumul la mesaj, tu deja pregatisesi cafeaua ! Alina, nu mai e mult si....o sa mai iesi din cotidian !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana sper sa ies din cotidian.
Am fost aseara k delia la spital ptr ca facuse febra mare si de la spital mi-au spus ca are faringita acuta si amigdalita acuta.Duminica am fost la varul sotului si Delia a stat in camera unde era aerul conditionat .
Aseara m-am rugat de al meu sot sa megem la spital si el dormeapana la urma am mers cu ea,ne-au dat medicamente si acasa.
Acum incerc s aimi revin dp o nopate nedormita.
In legatura cu al meu concediu nu prea cred ca voi pleca deoarece al meu sot spune ca nu ne permitem sa plecam undeva.
Asta este incep sa ma obisnuiesc cu situatia asta.
Acum la treburisi am o stare asa proasta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana sper sa ies din cotidian.
Am fost aseara k delia la spital ptr ca facuse febra mare si de la spital mi-au spus ca are faringita acuta si amigdalita acuta.Duminica am fost la varul sotului si Delia a stat in camera unde era aerul conditionat .
Aseara m-am rugat de al meu sot sa megem la spital si el dormeapana la urma am mers cu ea,ne-au dat medicamente si acasa.
Acum incerc s aimi revin dp o nopate nedormita.
In legatura cu al meu concediu nu prea cred ca voi pleca deoarece al meu sot spune ca nu ne permitem sa plecam undeva.
Asta este incep sa ma obisnuiesc cu situatia asta.
Acum la treburisi am o stare asa proasta

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina . Sanatate multa Deliei . Sa nu crezi ca ne e usor sa plecam undeva...nope...strangem de ne ies...creierii pe nas . O fac mai mult pentru Bianca, pentru "aerosolii naturali" de la mare. Avem banutii programati pana in cele mici detalii, Doamne fereste de altele neprevazute !
Sa ai spor in toate !

Mergi la inceput

Discordia esti in listuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza fetelor... sarumana pt cafele

Alina imi pare rau de suferinta Deliei. sa se faca bine repede.

Mariana inca putin si o tuliti la mare. Spor la facut bagaje.

Discordia

O sa plecam si noi weekend-ul asta la munte si poate weekend-ul viitor ne ducem la bulgari... sa vedem. Asta implica pasapoarte pt copii. Tocmai s-au intors parintii mei de acolo si m-au dat pe spate cand mi-au spus cat au platit... 350 de lei pt 2 nopti de cazare hotel de 3* (2 pers) ALL INCLUSIVE. Pai in conditiile astea n-am ce cauta pe litoralul nostru... clar.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Apropo de aerul conditionat... mai dam si noi drumul in casa sau in masina, dar am grija sa nu bata direct pe copii (l-am si montat in asa fel) si mai am grija sa nu fie diferente mari de temperatura in casa. E reglat pe 25 de grade ... doar cat sa se racoreasca un pic atmosfera.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza fetelor... sarumana pt cafele

Alina imi pare rau de suferinta Deliei. sa se faca bine repede.

Mariana inca putin si o tuliti la mare. Spor la facut bagaje.

Discordia

O sa plecam si noi weekend-ul asta la munte si poate weekend-ul viitor ne ducem la bulgari... sa vedem. Asta implica pasapoarte pt copii. Tocmai s-au intors parintii mei de acolo si m-au dat pe spate cand mi-au spus cat au platit... 350 de lei pt 2 nopti de cazare hotel de 3* (2 pers) ALL INCLUSIVE. Pai in conditiile astea n-am ce cauta pe litoralul nostru... clar.

Nyny, sa aveti zile bune si linistite la munte si daca va hotarati pentru Bulgari, distractie maxima ! Am auzit si eu de pachete foarte avantajoase "Senior" all inclusive (seniorii pot "lua" cu ei si membrii familiei). Daca ai timp fa un search pe la vre-o agentie. Sunt preturi foarte avantajoase....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Apropo de aerul conditionat... mai dam si noi drumul in casa sau in masina, dar am grija sa nu bata direct pe copii (l-am si montat in asa fel) si mai am grija sa nu fie diferente mari de temperatura in casa. E reglat pe 25 de grade ... doar cat sa se racoreasca un pic atmosfera.

Adaug la cele scrise si o alta chestie foarta importanta in legatura cu AC-ul, filtrele trebuie curatate frecvent (acolo se "aduna" bacteriile cauzatoare de rinite).

Mergi la inceput

Nyny, ai PM !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelotr va multumesc ptr incurajari dar nervii nu ma mai tin dp faza k soata de aseara k spitaslul,tot greul pe mine nuumai suportsi nu ne duce nicaieri ca nu avem bani cik nici macar la tara dar asta este.
Fasmilia lui este mai importanta ptr el decat nevasta si copilul

Mergi la inceput