Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

sper sa trec cu bine peste asta deoarece Delia are febra ptr k ieri a stat la varu sotului si el are aer conditionat si a facut febra 39acum sunt pe fuga k mai am muuuuult de munca

http://alinahandmade.blogspot.com/

Insanatosire grabnica Deliei !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

V-am pregatit cate un fresh din fructe exotice !

Nu stiu cum e la voi in we, dar eu incep saptamana chiauna rau de tot , sambata gatesc, fac curatenie, mai nou imi plimb si cupilu' ca ta'su e de serviciu toata ziua , basca ca am avut parte de vesnicele mele migrene si in plus am avut si durerea lunara, cupilu' "m-a tinut de fusta" non stop, am facut naveta tur si retur intre bucatarie si lego ...Mi-am "aruncat" si digitalu' de la balcon . Greu nene...Imi vine sa ma bag intr-o cutie si sa stau asa.... Dimi mi-a ca nu mai vrea la cresa, vrea acasa cu mami ...si de-astea...
Ma gandeam "Cum o fi cand nu o sa mai am "zbuciumul asta zilnic" ? O sa ma vait de monotonie ?

si o zi racoroasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana si eu sunt la fel ca tine,doar ca stiti deja eu gates si fac curat zilnic si curatenie tot nu e.Acum incerc sa fiu Zen
Ieri i-am luat Deliei role si acum sta cu ele prin casa off Doamne.
Sper sa trecem peste toate cu bine si cu calm.
eu va las un cappuccino k am fugeat va pup pe toate

Mergi la inceput

Fetelor unde suntetiiiiiiiiii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor unde suntetiiiiiiiiii?

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sunt si eu pe-aici..... Fetelor avem avertizare meteo in toata tara incepand de astazi dupa amiaza de la ora 18:00 pana pe 13.07 ora 06:00, cu intensificari ale vantului, descarcari electrice, caderi de grindina.... Da' ce perioada de....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna seara fetele.
Treceti-ma si pe mine in lista va rog, datele copiilor le aveti la semnatura mea, iar data nasterii mele este 18.11.1983.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Alina, scuze daca sunt prea indiscreta sau ai mai zis, dar tu de ce faci zilnic curatenie si mancare?
Eu am 2 copii si acum o mai am si pe o nepotica la mine, mai mare cu 3,5 luni fata de Clau si crede-ma ca e dezastru la mine, fac doar ordine zilnic, dar daca ar fi sa dau si cu aspiratorul si mopul ar insemna ca imi mai tb inca 24 de ore in aceeasi zi. Iar cu mancarea la fel, gatesc pt 2-3 zile, acum mai sunt si atatea legume si e pacat sa nu le consumam ca atare.
Ma gandesc ca daca faci macar din 2 in 2 zile nu vei mai fi atat de stresata. Sper sa nu te superi pe mine ca te-am intrebat
Noapte buna randunici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Buna seara fetele.
Treceti-ma si pe mine in lista va rog, datele copiilor le aveti la semnatura mea, iar data nasterii mele este 18.11.1983.
Va pup.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010)

Ma bucur ca te-ai hotarat sa fii alaturi de noi ! O sa modific listuta in cursul zilei...

Mergi la inceput

Neatza fetelor.
Va servesc o fierbinte si aburinda.
Discordia gatesc zilnic ptr ca tata si sotul isi iau pachet si trebuie s agatesc cate 2 feluri dar asta este.
Zilnic fac curat ptr ca zilnic se face dezastru la mine in casa mai ales in bucatarie si in baie
Si astazi am mult de treaba dar asta este.
o zi usoara

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Cafele, ceaiuri, fresh-uri, piscotzele etc. Poftiti de serviti !

Va doresc o zi minunata! Fug la munci....ca am la trebi...

Mergi la inceput