Puiuti de Randunici 2008!! (486)
Raspunsuri - Pagina 14
alina_satena spune:
Nyny stai linistita si Delia este exact la fel cu muraturile,Deliei yi plac in special castravetii murati.
Ma bucur ca nu sunt singura pe ramurica.
Mariana sa ne anunti cand trebuie sa ne mutam in casa noua.
Abia astept.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Mara mea e innebunita dupa muraturi, mai exact castraveti murati. Or fi ok pt varsta lor? Nu prea imi vine sa ii dau ... doar ii tai cateva bucatele micutze ca sa fie mancarea mai gustoasa. Ar manca si cu ciorba daca s-ar putea... Mamica fericita de Mara si de David |
Idem si la fel ! Biancai ii place orice fel de acritura! Ii dau si eu tot cu moderatie mi-e teama totusi sa nu o doara burtica... Sa nu razi de mine ...imi este teama sa-i dau porumb fiert, capsuni, doar ce am inceput sa-i dau inghetata.. Deh...scufita .
Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Nyny stai linistita si Delia este exact la fel cu muraturile,Deliei yi plac in special castravetii murati. Ma bucur ca nu sunt singura pe ramurica. Mariana sa ne anunti cand trebuie sa ne mutam in casa noua. Abia astept. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Of course ! Facem manevra la final de capitol .
V-ati gandit si la un nou ID? Am facut si alta casuta de e-mail.
nyny spune:
citat din mesajul lui MarianaPop Idem si la fel ! Biancai ii place orice fel de acritura! Ii dau si eu tot cu moderatie mi-e teama totusi sa nu o doara burtica... Sa nu razi de mine ...imi este teama sa-i dau porumb fiert, capsuni, doar ce am inceput sa-i dau inghetata.. Deh...scufita . Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Eu i-am dat porumb, tot asa cu limita .... cam jumatate. Ar mai fi vrut, cred si eu, daca o fi rozatoare ca ma-sa. Mi-a fost teama sa-i dau mai mult. Da capsuni de ce nu-i dai? Ti-e frica sa nu faca alergie?... o incerci cu una intr-o zi... reactioneaza imediat organismul daca e sa fie ceva. Daca nu ... LIBER la capsuni. Sunt asa de bune... yammmi e pacat sa nu manance si ea.
De inghetata mi-e si mie teama. Ori ii dau de la mine aproape topita ori mai bine nu. Am luat odata una pe bat si am mancat-o amandoua. A doua zi a inceput sa tusesca... asa ca ne-am lecuit.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
!
Ma pregatesc sa ies cu Bianca la un shopping si lin parc la nisip .
Si sunt asa de obosita...
fuggggg.....m-asteapta omu' la masina si nu vreau sa inceapa sa maraie .
O seara minunata !
doinita_g spune:
Buna seara!
Cam tarziu am reusit si eu sa intru! Am fost la Buc. miercuri si joi si vineri am fost super ocupata la serv.
Mariana, felicitari pt. stelutze
Piscotica mea mananca fara retineri porumb fiert...sapt asta de ex. i-am fiert de 3 ori si nu a avut nici o problema.
Ieri i-am luat din Real zmeura proaspata si a devorat-o. Despre inghetata...mananca, adica linge si nu inghite direct ...si la fel nu au fost probleme.
Trec printr-o perioada super agitata/nasoala la serviciu si nu prea pot sa intru pe net...dar sper sa ma anuntati si pe mine...de are loc mutarea
va pup pe toate si va doresc o noapte linistita
MarianaPop spune:
Buna dimineata si cafelute la doamne!
AMR 5 zile si intru in vacantaaaa... Ne-am hotarat sa mergem cateva zile la mare in Eforie Nord .
Sa aveti o saptamana buna !
alina_satena spune:
Mariana spun prezent la cafea eu am o zi fff nasoala k multe treburi.
Ma bucur ca vei pleca la mare.
Astazi am o zi full
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana spun prezent la cafea eu am o zi fff nasoala k multe treburi. Ma bucur ca vei pleca la mare. Astazi am o zi full http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Spor la treaba! Iti transmit o sa-ti fie bine !
alina_satena spune:
sper sa trec cu bine peste asta deoarece Delia are febra ptr k ieri a stat la varu sotului si el are aer conditionat si a facut febra 39acum sunt pe fuga k mai am muuuuult de munca