motiv respingere dosar gradi?
Buna ziua,
Citeam zilele trecute pe aici pe forum ca la una din gradinitele la care cineva depusese dosar de inscriere pt. copil a fost respins pe motiv ca fusese admis la alta gradinita.
Si eu am inscris fetita la 2 gradinite ca sa fiu sigura ca prinde macar la una, cererea fiind f. mare.
Aveti idee daca exista la acest moment un sistem centralizat in care sa se vada optiunile pt. fiecare gradinita si daca poate fi exclus din start in cazul optarii pt. mai multe gradinite?
Multumesc.
Raspunsuri
Androix spune:
Pentru optare nu, dar pentru inscriere da.
Am scris AICI ce am auzit despre Bucuresti. E posibil sa fie la fel si in tara.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
iris_2009 spune:
Multumesc pt. raspuns.
Ma voi duce probabil sa o retrag de la una din cele doua gradinite. Problema e ca la niciuna nu s-au afisat listele finale, cica mai dureaza, la ambele insa mi s-a spus ca este sigur acceptata. Acum nu prea stiu ce sa fac. Ideea e ca una dintre ele este bine cotata, cealalta cu program scurt nu e f. cautata. Habar n-am ce sa fac. Mi-e sa nu o retrag de la una si sa nu mi-o accepte pana la urma la celalalta.
De unde ma gandeam ca va fi problema cu acceptarea la gradi acum am o cu totul alta dilema
.
Mirela_1 spune:
Iris, eu eram cea care spuneam ca la una din gradinitele la care am inscris copilul motivul respingerii era "admis la gradi...". Dar trebuie sa-ti mai spun ca cele 2 gradinite sunt f aproape una de cealalta (5 min) prin urmare e posibil ca directoarele sa se cunoasca si sa se fi consultat intre ele.
Sau poate chiar se centralizeaza listele.
Dar eu zic sa astepti sa se afiseze listele finale.
Androix spune:
La mine de exemplu acum doi ani nu s-a afisat nici o lista. A fost si copilul meu admis la doua gradinite, la una cu lista la cealalta numai cu un anunt ca toate dosarele depuse au fost admise. Am mers sa-l retrag de la una din ele. Ghiciti de la care?
De la cea care afisase lista nominala, pentru ca mie mi-a placut mai mult celalta, sic! Dar nu m-am gandit nici o clipa ca as putea ramane pe dinafara in toamna.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
iris_2009 spune:
Multumesc frumos pt. toate raspunsurile.
Am trecut ieri pe la "gradi cea dorita"
si mi s-a zis ca abia dupa 1 septembrie DACA se va afisa ceva dar daca am primit fisa medicala de completat inseamna ca e admisa sigur. La cealalta cica prin august se afiseaza repartitia pe grupe, acolo e deja trecuta in registrul oficial.
Am incercat sa aflu de pe la inspectorat daca intr-adevar se centralizeaza insa n-am aflat pana azi. Mai incerc ![]()
Mai vedem, daca nu, o las si eu asa si o sa vad atunci.
O zi frumoasa va doresc!