LMA Sebi- Delfinasi in straie de sarbatoare(152)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puiutz, eu i-am dat probiotice la klebsiella si cand am avut trat cu antibiotic. Stiu ca se da si pt normalizarea scaunului (indiferent ca e moale sau e vorba de constipatie).

Eu lui Victor nu i-am dat nimic pt scaun moale, am mai bagat un orez si/sau banana.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 2
pt 27 aug - 3
pt ambele variante - 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

nela, felicitari pentru notele de 10!!!!! lasa ca apar si dintisorii, si la noi zilele astea apare primul

sa mai intri pe la noi, ne e dor de voi, cu pozele - trebuie sa-i trimiti PM lui Crissy cu adresa ta de e-mail, ca sa-ti trimita invitatie pe Yahoo Groups.

Vacanta frumoasa in Grecia!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bumble si eu la fel, tot la nenorocita de Klebsiella i-am dat probiotice. Acum parca nu i-as da, decat daca se vor inmulti scaunele moi, deocamdata face 1, maxim 2 pe zi. Si nu pare sa-l deranjeze, chiar chiuia de zor dupa ce a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Denisa am vazut pozele acum:bebei superbi sa nu mai zic de mama, arati beton ce sa mai nici nu zici ca ai avut gemeni.Apropo (sper sa nu te supere intrebarea) ai facut vreo vergetura? ca nu se vede nimik.(intreb pt ca eu am facut si daca la urmatorul FIV iese dublu cred ca o sa-mi plesneasca pielea peste tot )
gemenasii

am facut vreo 2-3 vergeturi pe sold ,nesemnificative,nu ma stresez pt atata,pe burta nu.Ce sa zic,poate e ereditar, mama nu are nici o vergetura dupa 3 sarcini!plus ca am arderile foarte mari,mananc mult si nu ma ingras.Depinde de metabolism.
Bafta la urmatorul FIV,pe cand?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Noah atunci cu intalneala nu ramane decat sa sarcrificam pe careva.Votam din cele 2 date initiale si decideti voi apoi care sunteti prezente non stop pe aici.ca eu nu prea am atatea drepturi scriind mai rar

pana acum numai 4 s-au inscris dupa lista lu bumble?sau nu am inteles eu bine?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Am vazut si eu pozele...Carla! Mateo! Denisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cica 6.
Eu, tu, Crispro, Ooana, Alice, Ramona(Vlas). Pe Tina si Paula spuneau ca vor si ele, dar nu mai tin minte daca au vreo data preferata..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 2
pt 27 aug - 3
pt ambele variante - 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Desigur, cred ca ajuta si homeopatele de care a spus ooana.

nu am verificat dar sper sa ajute daca cineva are nevoie

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Denisa urmatorul este in nov anul acesta,de fapt e transfer de embrioni congelati,vedem ce iese...daca nu reusesc am zis ca mai astept vreo 2 ani pt ca in ultimii 6 ani am facut 5 stimulari pt tot atatea FIV-uri si parca-i prea mult pt organism,vreau sa-mi stabilizez intai greutatea ca am plecat la primul FIV de la 47 si am ajuns la FIV nr 5 sa plec de la 63(dupa sarcina oprita)-deci o variatie f mare.Ma rog eu vreau sa ajung undeva la 55-57 kg(acum am 60) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput