Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(55)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
mami de Ariana, eu folosesc produse din gama Avene-Pediatril.
Scutece refolosibile - Blue-Night era singura temerara pe aici, dar nu a mai intrat de mult. O s-o sun s-o trag de maneca zilele astea.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Gabi - aia de la farmacia Tei acum nu mai au nimic pe stoc de la Topfer. Au scazut mult preturile si cumpara lumea cu zecile de cutii - asa mi-a zis tanti aia cand m-am dus si eu ca omu' sa iau o cutie de lapte. Vezi ca gasesti de toate de la Topfer si la farmacia Dona. Daca iti faci card 'copilul meu' ai 7% reducere.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Mada, bun tort. Tu l-ai facut? mami fericita de ![]() |
Haha! Nu tu, e cumparat. Eu nu ma pricep asa ca alte fete de aici.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabivalceanu spune:
ROXX, multam!
ARIANA, de sapun nu stiu, dar pt masaj - ulei de masline bio, fiert putin la bain-marin (asa s-o scrie?). Impotriva iritatiilor la fundulet - eu am din Franta un maclavais: var amestecat cu ulei de masline. In rest, trebuie musai sa-i dam un telefon lui BLUE NIGHT, ea folosea scutece refolosibile... Cu siguranta are experienta si stie care-s mai bune/utile etc. Fetele, aveti telefonul ei?
LAURA LUIZA, tare faza! Habar n-am remedii... dar uite, un catren din Stanescu, dedicatie din partea albinei defuncte:
Spune-mi,
daca te-as prinde intr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
Nu-i asa ca pe urma ai schiopata putin de teama
sa nu-mi strivesti sarutul?
Pup,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
hello si de la noi!
din inaltul celor 68 de cm si din latul celor 7.800 grame, va salutam. Nu am mai fost la vaccin pentru ca dr a plecat cu foile nu stiu unde dupa el... Am stat doar la cantarit si la masurat.
MADALINA, iti doresc numai bine alaturi de minunata ta familie, sa ai grija de baietii tai iubiti si ei de tine. O zi frumoasa de ziua ta sa ai, si numai dorinte implinite la tot pasul!
ANDRI, e rau fara discutii. O sa ramaneti amandoi cu o necunoscuta din asta. Incearca, atunci cand se vor mai linisti apele intre voi (probabil dupa o mica separare), sa luati punctele pe care le enumerase Fragrant la un moment dat. - cu ce am gresit eu in relatia asta, ce cred ca a gresit celalalt, cum vad eu rezolvarea, etc...
Eu va doresc FOARTE multa intelepciune, forta si respect unul fata de celalalt. Si - cred eu - cel mai important, puneti-va intrebarea: chiar vreau sa continui relatia, cunoscand toate datele problemei? Incercati sa va intrebati daca sacrificiile pe care le faceti pentru a repara si pentru a merge mai departe sunt mai mici decat beneficiile pe care le veti avea din relatie. Sa nu faceti compromisuri prea mari, dar nici sa exagerati vreun aspect, orbiti de supararile de moment.
Eu de obicei nu imi permit sa-ti dau sfaturi, si totusi asta am facut. Poate pentru ca am trecut si eu prin asta, desi, bineinteles, nu chiar la fel. Nici o poveste nu e la fel, si nici o rezolvare. de aceea, sunt sfaturi pe care mi le-as da si mie, cu masura.
Tot ce pot e sa va doresc minte limpede!
pe voi toate, va pup si fug la ale mele!
sanziana
![](mamica.gif)
madalina_m spune:
Mami de Ariana noi folosim Mustela.
Cauta pe Organicbaby.ro sau la Life-Care.ro au o gama bio Logona - poate gasesti fara balauri.
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu ROXX, multam! ARIANA, de sapun nu stiu, dar pt masaj - ulei de masline bio, fiert putin la bain-marin (asa s-o scrie?). Impotriva iritatiilor la fundulet - eu am din Franta un maclavais: var amestecat cu ulei de masline. In rest, trebuie musai sa-i dam un telefon lui BLUE NIGHT, ea folosea scutece refolosibile... Cu siguranta are experienta si stie care-s mai bune/utile etc. Fetele, aveti telefonul ei? LAURA LUIZA, tare faza! Habar n-am remedii... dar uite, un catren din Stanescu, dedicatie din partea albinei defuncte: Spune-mi, daca te-as prinde intr-o zi si ti-as saruta talpa piciorului, Nu-i asa ca pe urma ai schiopata putin de teama sa nu-mi strivesti sarutul? Pup, G |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
pot sa ma bag si eu ca o alta insecta celebra in oala?
ca tot vorbim de oala, se scrie "bain-marie", eu stiu ca de la o Marie care a inventat sistemul de fiert.
iar Anca (aka Blue Night) cred ca nu mai intra tocmai pentru ca foloseste scutece refolosibile
![](icon_smile_big.gif)
lasand gluma la o parte, cunosc o mamica ce face si tampoane si scutece refolosibile. eu una tampoane am incercat timp de 3 zile intregi (stiu, oribil, dar am vrut sa fiu bio) din 3 motive:
1. curiozitate
2. ma iritam (pentru ca aveam si un anumit numar de kile)
3. am vrut sa vad cum e conceptul pentru ca (spre oroarea soatei mele dragi) eu chiar vreau sa folosesc scutece refolosibile la felix.
daca nu v-am oripilat destul, vreau doar sa va spun niscaiva concluzii:
1. sunt super-super in ceea ce priveste senzatia. adica .. respiri, poti chiar uita ce .. e cu tine, ca sa zic asa.
2. dupa ce trece ideea de a spala .. diverse treburi, e chiar ok conceptul si am trecut peste.
3. voi trece la scutecele refolosibile abia cand va fi felix mai maricel, adica prin toamna. cred ca nu am timp momentan sa ma ocup de proiectul asta acum, si as vrea sa remarc un anumit "timing" la cacootzi sa ma pot organiza.
dar oricum ar fi, va tin la curent. sper ca nu v-ati ingrozit de mine!
va ofer o
![](floare.gif)
![](radtare.gif)
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
No bun..back in business
facut curat,un desert..alimentat copii..jucat,alintat..Edu doarme, Cami citeste (cu forta,nu va ganditi ca de placere lectureaza ea)
eu mi-am luat laptopul,cafeaua si tigarile si am fugit pe balcon..e frig ca naiba,bate vantul..am parul in ochi..da nu conteaza,totul pt liniste
Andri..imi pare rau.
oricum..niciodata nu vei mai fi singura..intotdeauna vei fi iubita si respectata de printesa ta,lupta pentru ea..pentru linistea si fericirea voastra.
Eu folosesc la amandoi produse de la Avene,Mustela,Nivea si crema de galbenele pe primul loc.
aaa..ms de aprecieri tot mai trebe sa dau ceva jos.
pana la tura doi de bronzat rezolv eu cumva.
oricum..la ce ''balene'' mandre de ele am vazut acolo..eu m-am simtit tare bine
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
gabrielaromt spune:
La multi ani Madalina! sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa cu multe bucurii! Pupici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Gabi..nu relax&tone a facut treaba la burta mea..abdomenele cred. inca ma doare daca pun aparatul acolo si nu insist.
eu tot nu inteleg de ce ma doare operatia si acu culmea e ca nici nu se mai vede..e ca o zgarietura mica-mica si subtire-subtire..dar tot doare.
Carmen..stai linistita ca si eu imi sugeam burta oleaca
Andri...eu il sterg seara dupa baie cu betisoare in urechi..doar la exterior..curat bine pavilionul si atat.
seara avem ''ritual'' dupa baie..curatat urechi,nasuc,sters pe fata cu apa termala,verificat unghiile(apropo..da repede le mai cresc).
Roxx..Edu face din cand in cand bubite din alea mici de la caldura,pe gat in special. seara il dau cu unguent de galbenele sau cu avene pediatril si pana dimineata trec.
Mirela..felicitari pentru dintoshi
ce tare..repet..Edu meu tot se vaita,dinti ciuciu
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)