Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(55)
Raspunsuri - Pagina 12
roxx26 spune:
Fragrant, multumesc de info...Ma documentez, ma documentez...
Ti-am trimis PM!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mimo spune:
Piscotel, asa cum ti-a zis si Doloress, pune-i ser in ochisor (atentie sa nu stai cu fiola prea aproape de ochi) si fa-i masaj in coltul intern al ochiului. Apoi sterge din exterior spre interior cu compresa sterila si ser. S-ar putea sa aiba canalul lacrimal infundat. Eu m-am luptat 6 luni cu chestia asta si in sfarsit am reusit. Aveam tot timpul secretie pe la ochisori si-mi era mila ca trebuia sa-l tot sterg / masez.
Si poti eventual sa-i faci si o analiza a secretiei sa nu cumva sa fie altceva.
Luca Alexandru, mica mea comoara
fragrant8 spune:
doloress - cum e la cardio-poussette? alergatti cu carucioarele, sau doar mars? trebuie carut sport sau merge de oricare?
Evening Primerose l-a luat marius de la Pharmaprix; il aveau in aceeasi zona cu celelalte omega;
roxx - ti-am raspuns
Doloress spune:
Fragrant- alergam putin, doar in ultima parte a cursului. In rest mergem - tot felul de mersuri, pe varfuri, pe calcai, din ala de maraton, steps, cu genunchii la gura, pe-o parte, cu fandari si ridicari, etc E destul de solicitant. Apoi ne parcheaza si facem cateva exercitii, apoi iar mers- tot felul si apoi iar ne parcheaza cu covorasele si facem abdominale si push-ups apoi cu elasticul ala ne intindem pana nu mai putem. Apoi incheiem cu tai-chi. E cam o ora jumate, destul de intens. Eu mai am si vreo jumate de ora de mers in pas vioi pana acasa, deci am facut cam 2 ore jumate de miscare azi.
Magnetism79 spune:
Missmj ai PM.
Mirela un 
la motanei!!!!!!!! si la motanul cel mare, soferul te va suna maine cred sa vina sa ia alea !!!!!I-am dat orange-ul tau.
Doloress spune:
A, Fragrant, si nu trebuie pousseta speciala, oricare e buna. Pentru ca nu alergam asa mult si sustinut. Dar eu alerg si cu asta a mea cand gasesc o portiune super-neteda.
roxx26 spune:
CARMEN, am vrut sa-ti raspund dar m-am luat cu altele si am uitat. La fel ca broccoli, si morcovul acumuleaza nitrati in procesul de crestere - si asta e unul dintre alimentele introduse in alimentatie printre primele, nu? Citeste articolul recomandat de Fragrant pe tema asta, e foarte clar, ca multa lume considera nitratii astia un fel de bau-bau, fara sa stie de fapt care e treaba cu ei.
Si eu am de gand sa ii introduc broccoli in alimentatie destul de devreme, datorita continutului ridicat de nutrienti. Mai multe detalii aici.
_
Roxana
roxx26 spune:

LA MULTI ANI MADALINAAA!!!
SA FII SANATOASA, IUBITA, SI FERICITA MEREU, IAR PITICUL SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII!
TE ASTEPTAM SA DAI O FELIE DE TORT!!!

Gata, ma bag la somn, sper sa dormim, io si mandra...ca tocmai am balotat niste mere coapte cu muuulta ciocolata (ca tot am mai scapat de kg
)
Noapte buna!
_
Roxana
Shines spune:
Neata!
muuulta 

LA MULTI ANI MADALINA!!!

sa fi sanatoasa,iubita,fericita,implinita..tot ce-ai visat sa devina realitate! multi pupici pentru sarbatorita

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Foxy-le spune:
Neata. Simo multam de cafea. deja sunt la a2a. am avut timp de la 5 dim![]()
LA MULTI ANI, MADALINA!
Multa sanatate, dragoste si liniste sufleteasca!

La multe lunite bebei frumosi, Leah, Stefan (chiar, ce mai stiti de Lili_g??) si Ilincuta de Gabiv!
Maaaii, va ziceam ieri ca s-a ridicat Kristian pe genunchi,da? Ei, dupa amiaza mi-a facut surpriza si s-a ridicat in picioare, tinandu-se de canapea!!
Cred ca vrea sa scape de pampers.
I-am promis ca dupa ce merge il pun la olita si nu mai punem chiloti de hartie (nu-i plac de loc)[;-)))]
Asta e, are viteza micutul!
Roxx- cu bicicleta aia carut fac avere aici!!! Moama ce faina e! astia sunt impatimiti ai bicicletelor ![]()
Va pup, o zi frumoasa sa aveti