BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 8
speranta2 spune:
Buna Didi, practic ar trebui sa incep stimularea pe 19, dar depinde de cum imi vine CM. Nu mai am rabdare....
.
De abia astept sa ma injectez, ai mai pomenit asa ceva?! De fapt sa simt ca fac ceva![]()
speranta2 spune:
Didi, eu presimt ca ramai. Ma gandesc ca la tine era problema cu fertilizarea ovocitelor. Avand acum embriologul care trebuie, eu zic ca s-a rezolvat. Dovada ca ai obtinut embrioni viabili, nu ca prima data ca nu s-a obtinut nici unul.
Succes si pt tine Diancic!
Pe Didi o stresez mai mult ca am fost colege la primul FIV.
didi32 spune:
Cixinica multumesc 
Asa zic si eu Speranta, ca am trecut un prim hop cand am obtinut embrionii si toti foarte buni! Acum sa vedem maine ce-o mai fi, numai la beta ma gandesc. Cu ciclul sa nu-ti faci probleme ca vine el, si eu am patit la fel, credeam ca nu-mi vine la timp si ca va trebui sa amanam totul. Dar a venit in ziua cu cateter test si iata-ma unde-am ajuns! Intreaba-ma tot ce vrei ca nu ma stresezi 

PETRICIA spune:
Didi maine va fi ziua cea mare.....si sigur o sa fie bebe

...o sa vezi ca va fi bine.
pup toate fetele si aveti incredere ca acolo sus cineva va iubeste 

diancic2002 spune:
Fetele, multumim de incurajari
, speram sa venim cu vesti bune, eu aflu rezultatul pe la 5-6, Doamne ajuta sa fie bine

Didi, te asteptam pe tine prima cu rezultatul
, sa fie un beta maaaaaaaaaaaaaaare de tot!
speranta2 spune:
Merci Didi! Fetelor, azi cred ca o sa intru la greu pe forum sa vada ce rezultate aveti. Presimt eu in cosul pieptului ca o sa fie ok.![]()
ingeras26a spune:
Bafta multa, multa! tin pumnii stransi si am scos eu panaramele, ca nu e Cata aici. 

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
marinalina48 spune:
Bafta fetelor,
Astept rezultatele voastre ca si cand ar fi ale mele...sper sa vad cele mai mari beta!!!
Suntem aici si noi si vechi si facem galerie