BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Marinalina, inca nu suntem programate pt beta, cel putin eu inca nu stiu, cred ca va fi miercuri totusi... atunci ar fi a 13 zi de la punctie, dar inca nu m-au sunat sa-mi spuna. Pana atunci ma rog sa se prinda macar 1 din cei 3 . Ma bucur cand vad ca postati si dimensiunile si bataile inimii bebeilor, foarte incurajator pt noi, cele "incepatoare" inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Sunt disperata!
Nu postez pe acest forum dar suntem in colege de "suferinta".
Astazi tb sa incep stimularea cu gonal f si observ cu stupoare ca de vreo 2 zile am o scurgere maronie spre rosiatica,, dr mea este plecata la congres si la clinica ieri nu mi-a raspuns nimeni,,,nu stiu daca sunt normale aceste simptome sau exista vreo problema,,,
Helllppp!! Poate sa imi spuna cineva daca s-a confruntat cu astfel de simptome in timpul tratamentului,,,simt o usoara presiune pe ovare,,,sunt deja in a 11 zi de cm si a 18 de inhibare cu gonapeptyl,,
Astept un raspuns in incercarea de a ma linisti..

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna fetelor, mai dau si eu un semn. Oare cand facem beta? Nu zic ca n-am rabdare, doar ca nu simt absolut nimic, doar sanii sensibili de nu mai pot sa dorm pe burta. Si mananc cam mult, oare de la pastilea alea? Nu ma jeneaza, nu ma-nteapa nicaieri, ar trebui sau nu?
Crisa imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat, in afara de dr tau altcineva nu te poate ajuta? Vreo asistenta, colaborator ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

CRISA - tind sa cred ca nu este nici o problema, se mai intampla sa ai diverse scurgeri de la inhibare, cata vreme nu este sangerare puternica nu ai de ce sa te ingrijorezi. Dar totusi vorbeste si cu medicul tau sau cu cineva de la clinica.O ecografie nu ar strica deloc daca ai unde merge sa faci.
Bafta multa!

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Didi32, bine ai revenit , eu nu am sani sensibili, doar crampe usoare, seara mai ales... Doamne ajuta sa se fi prins macar 1 , si nici nu mananc mai mult, la fel, doar ca am reintrodus sarea in alimentatie, am observat ca nu retin apa si nici nu ma balonez... prea tare , Nu mai avem mult pana la beta... doar vreo 3 zile...sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Catalina,,,multumesc pentru raspuns,,intr-adevar am reusit sa vb cu medicul meu si imi spune ca nu este o problema,,,se va duce acea scurgere odata cu trat pt stimulare,,,dar te cam panichezi fiind la prima experienta de genul asta..

Succes in continuare viitoarelor mamici si aspirantelor la gradul de mamici

Mergi la inceput

Multumim Crisa , si tie mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISA1980

Catalina,,,multumesc pentru raspuns,,intr-adevar am reusit sa vb cu medicul meu si imi spune ca nu este o problema,,,se va duce acea scurgere odata cu trat pt stimulare,,,dar te cam panichezi fiind la prima experienta de genul asta..

Sa fie si ultima :).

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, nu mai spuneti nimic?! Didi, Diancic cand faceti testul?!
Off ce ma tineti in suspans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Speranta draga maine facem testul!!! Daca tu stai in suspans, cam cum crezi ca stam noi? Eu una am niste emotii de numa'...Cu greu ma concentrez la ce am de facut la birou. Cred ca n-o sa dorm la noapte.
Tu ce faci? Ai inceput schema?
Doamne-ajuta sa venim toate cu vesti bune maine!

Mergi la inceput