BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 8
speranta2 spune:
Buna Didi, practic ar trebui sa incep stimularea pe 19, dar depinde de cum imi vine CM. Nu mai am rabdare.....
De abia astept sa ma injectez, ai mai pomenit asa ceva?! De fapt sa simt ca fac ceva
speranta2 spune:
Didi, eu presimt ca ramai. Ma gandesc ca la tine era problema cu fertilizarea ovocitelor. Avand acum embriologul care trebuie, eu zic ca s-a rezolvat. Dovada ca ai obtinut embrioni viabili, nu ca prima data ca nu s-a obtinut nici unul.
Succes si pt tine Diancic!
Pe Didi o stresez mai mult ca am fost colege la primul FIV.
didi32 spune:
Cixinica multumesc
Asa zic si eu Speranta, ca am trecut un prim hop cand am obtinut embrionii si toti foarte buni! Acum sa vedem maine ce-o mai fi, numai la beta ma gandesc. Cu ciclul sa nu-ti faci probleme ca vine el, si eu am patit la fel, credeam ca nu-mi vine la timp si ca va trebui sa amanam totul. Dar a venit in ziua cu cateter test si iata-ma unde-am ajuns! Intreaba-ma tot ce vrei ca nu ma stresezi
PETRICIA spune:
Didi maine va fi ziua cea mare.....si sigur o sa fie bebe...o sa vezi ca va fi bine.
pup toate fetele si aveti incredere ca acolo sus cineva va iubeste
diancic2002 spune:
Fetele, multumim de incurajari , speram sa venim cu vesti bune, eu aflu rezultatul pe la 5-6, Doamne ajuta sa fie bine
Didi, te asteptam pe tine prima cu rezultatul , sa fie un beta maaaaaaaaaaaaaaare de tot!
speranta2 spune:
Merci Didi! Fetelor, azi cred ca o sa intru la greu pe forum sa vada ce rezultate aveti. Presimt eu in cosul pieptului ca o sa fie ok.
ingeras26a spune:
Bafta multa, multa! tin pumnii stransi si am scos eu panaramele, ca nu e Cata aici.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
marinalina48 spune:
Bafta fetelor,
Astept rezultatele voastre ca si cand ar fi ale mele...sper sa vad cele mai mari beta!!!
Suntem aici si noi si vechi si facem galerie