FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Stergeti virgula din link si merge.

Sa-ti traiasca baieteii, Mirela !!! Sunt superbi toti trei impreuna !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor nu aruncati cu noroi in mine ,dar eu nu as naste natural nici de mi-ar zice 5 dr ca nasc in o ora de la declansarea contractiilor .......frica de nastere normala mi se trage de acum vreo 8 ani cind am facut 3 ani de sanitara si aproape toti ani mi i-am petrecut pe ginecologie-maternitate ,am vazut nnn ... nasteri am taiat ,am cusut ,nu ......sub nici o forma nu as naste normal ,fiecare cu piticul ei ,le respect pt curajul lor pe cele care opteaza spre nasterea naturala ,dar eu NICIODATA NU AS NASTE NATURAL!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

am vazut gandaceii, sa-ti traiasca baietii mirela

angelica fiecare face cum vrea ca e corpul ei; ok or fi taieturi si la nasterea naturala; dar sunt 2 cm acolo si nu 10 ca la cezariana, nu ti se taie muschii si-ti revii in 2 luni sau mai stiu eu cat. Nasterea naturala e "naturala" si dc au nascut femeile mii de ani asa nu vom muri nici noi daca incercam; nu zic daca se recomanda cezariana ca nu e intors si altele; dar la noi se recomanda oricum cezariana ca de sa scape doctorii mai repede sa-si ia cascavalul si sa plece acasa
cezariene ai vazut ca eu cand am vazut cum tragea sambata de una si de bebe nu mi s-a mai parut deloc asa usor cu cezariana; dar fiecare cu alegerea ei
si eu voi face tot cezariana probabil ca nu voi avea de ales, dar asa as vrea sa scap; dar la 2 nu prea se baga nimeni la natural

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Corry, deci tu spui ca daca ma duc de joi nu e prea devreme?! Daca e sarcina,ar trebui sa se vada deja? Joi ar fi a 9-a zi, cu tot cu ziua de ET, miercurea trecuta..Pregnylul si ceilalti hormoni din schema cu influenteaza rezultatul, sunt eliminati detot pana atunci?

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Important este sa treaca cele 10 zile de la Pregnyl!
Eu asa am calculat.
Si am mers pe ideea ca ce daca este ziua 9, un 5 la beta, si tot ar trebui sa se vada.
Eu nu cred ca embrionii se implanteaza dupa ziua 9....(parerea mea)
Nu vreau sa te influentez, doar iti spun cum am gandit eu...
Stiu ce grea este asteptarea, sa nu poti face nimic, asteptand sa se implanteze ceva...

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Mirela, ce baieti frumosi ai
Si Vladut,a cresc asa mare
O-i fi eu nebuna, dar am impresia sa gemenii seamana.(cand erau mici, nu semanau)
Nu ti-a mai spus nimeni?

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna
special pt tine corry http://qik.com/video/41461770, ca sa sti ce te asteapta

anna asa e la filantropia,mie mi a placut
la terapie intensiva stau asistentele cu tine, dupa ce te aduce din sala, intra si sotul la tine
ti da si copilul cu tine n camera daca vrei,
au si rezerve care se platesc
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mirela, sunt atat de dulci , vai de capul meu!!!!!!!Iti vine sa ii mananci cu pampersi cu tot Celalalt baiatel care se joaca cu prichindeii e fiul tau mai mare? E bine ca mai au un fratior si e diferenta de varsta intre ei si va mai poate ajuta cu bebeii, sa se mai joace cu ei, in functie de cum ii permite si lui timpul. O florica pt fiecare flacau!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, da vad ca ai chef de vorba azi :)

si te-ai sucit si cu cezariana si cu spitalul...nu-i de mirare, probabil de vei mai suci de vreo 2 ori pana nasti. Insa e ok, fiindca ai timp.

da, avem 15 sapt, uraaaa...totul merge bine, burta creste. Eu pe 15 am amniocenteza, va fi si ecografie insa nu am nici cea mai vaga idee de cat de detaliata va fi ea. mai am niste intepaturi jos, cred ca mai cresc unele altele si atunci stau linistita. ma mia ia valul si mai car cate o chestie, mai "uit" sa iau vitaminele, ca mi s-a acrit de ele...tu ai ramas tot la 3 de utrogestan pe zi?

eu cred ca iti va face eco, altfel ce aveti de vb? despre vreme? trebuie sa vada bebelusii nu?

va fi ok!

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

da maruscha, azi am avut limbarita ca m-am cam enervat dimineata
asa am zis si eu cu programare, chipurile pt consultatie din 15-iun, ce sa vorbim, consultatie inseamna si o eco rapida asa sa vada ca sunt ok. pe 15-iun vom avea 17sapt deci se face o eco normala si apoi treb sa facem morfo de 20-22 sapt

cu spitalul m-am cam sucit pt ca la Filantropia vad ca nu prea lasa pe nimeni la tine si mie nu-mi place sa stau singura mai ales dc-mi vor face cezariana; si in plus nici nu vreau sa ma duc sa alerg dupa Haiduc ca sa-l gasesc asa ca ma duc la doctorul unei prietene la Polizu, dar peste cam 2 sapt ca e in concediu

cu cezariana m-as suci eu, dar nu cred ca ma vor lasa doctorii; eu de fapt am vrut natural de la inceput dar, mi-a zis si arabul ala si Albu ca treb cezariana; voi vedea in 2 sapt cam a 3-a parere

ai dreptate va fi bine pana la urma, dar am avut si eu limbarita azi

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Gata,Mirela, am inteles din postarile celorlalte fete, ca sunt toti 3 baietzeii tai in clip. Esti o mamica norocoasa si ei toti niste comori. Intr-adevar, piticii seamana foarte bine intre ei, foarte bine!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna dimineata dragi mamicute si viitoare mamicute

Am venit sa raportez - am fost ieri la eco de ziua 12, cu toate analizele facute pana acum, inclusiv ale sotului.
La mine a iesit prolactina mare si mi-a dat s-o repet in ziua 3 a cm plus sa fac si macroprolactina iar apoi sa merg la endocrinolog, tot la ML - dr Albu ...
Pe sot, din cauza OATS severa, la pus sa faca si dozarile hormonale plus sa mearga la androlog - dr Mihalca.

L-am intrebat daca sa fac laparoscopia si a zis ca nu crede ca din cauza spermogramei sotului nu are suficienti cat sa faca IA.

...nu stiu......de ce ma mai trimite la endocrinolog cand eu am ovarele micropolichistice si se stie ca este o cauza a prolactinei marite????
Pe sot pt ce-l mai trimite la androlog cand stie ca cu cateva vitamine nu ies minuni????
Eu oricum am inceput sa-i dau vitamine de cand i-a iesit spermograma proasta (centrum vitamine), pt ca-mi spusese Anastasia ca si la ea a fost la fel (parca iti mai dadu-se si complex Zn-Se-Mg dar nu am gasit).

Aaa, vorbind de programari..desi am sunat acum o saptamana, nici macar nu apaream pe lista

De ce trebuie sa mai cheltui bani aiurea daca tot FIV-ul este concluzia?!!!!

Imi vine sa-mi iau campii...

Mergi la inceput