FIV Dr. ALBU DRAGOS 35
Raspunsuri - Pagina 6
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Anna, sa ti spun si eu de experienta sigurei mele prietene care a nascut natural, dar in America. Acolo nici nu concep doctorii sa se gandeasca la cezariana inainte de a exista indicatie clara, inclusiv intri in travaliu (ea a stat in travaliu 30 ore, cu sotul langa, cu epidurala, spunandu-i doctorii ca pot interveni in orice moment cu cezariana daca se intampla ceva, dar natural e cel mai bine si pentru mama si pt copil) A nascut natural un copil de 3500 si 50cm, si in 2 zile era in picioare fara dureri si pleca acasa. Copilul i l-au pus pe piept imediat si l-au lasat asa o ora, apoi dupa ce l-au curatat a stat cu ei doi in rezerva, lunadu-l doar cand cereau parintii . Pe de alta parte stiu despre nasteri la noi si la privat si la stat (cezariene) si e mare diferenta intre situatiile acestea, daramite fata de cum e in America. La stat unei prietene nu i-au aratat copilul decat a 2a zi, plus reguli tembele in spital... la privat a stat cu ea in camera, etc. Oricum e o decizie grea, dar macar aduna cat mai multe informatii poti, chiar de la cei implicati. (ca sa nu mai zic ca la noi doctorilor le convine sa faca cezariene - nici macar nu asteapta sa se decida copilul ca vrea sa iasa - doar pentru a avea un program mai lejer, cca cine sta dupa o gravida 30 de ore sa o astepte sa nasca natural... Of... -------------- MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt.. |
Ralu, Anna are gemeni.
De asta este atat de nehotarata.
Cu gemeni, este un pic mai coplicat fata de o nastere unica.
32+cu "Mugurel" si "Strugurel"
Anastasia_7 spune:
Anna, nu imi fac grji mari decat cu mama lui de endometru..ca asta a fost si singura teama a dr. Albu, ca nervoasa nu sunt, Doamne fereste, nu am motiv...am emotii, ganduri, ca noi toate...
Dar ma gandesc si eu ca ziua de azi e pe duca,ar mai fi marti, miercuri si joi, vineri credeti ca m-as putea duce sa fac un beta sau e prea devreme? Vineri ar fi 10 zile de la ET. Sa astept pana luni? In fisa scrie sa fac la 14 zile de la ET, adica pe 6.
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 Anna, nu imi fac grji mari decat cu mama lui de endometru..ca asta a fost si singura teama a dr. Albu, ca nervoasa nu sunt, Doamne fereste, nu am motiv...am emotii, ganduri, ca noi toate... Dar ma gandesc si eu ca ziua de azi e pe duca,ar mai fi marti, miercuri si joi, vineri credeti ca m-as putea duce sa fac un beta sau e prea devreme? Vineri ar fi 10 zile de la ET. Sa astept pana luni? In fisa scrie sa fac la 14 zile de la ET, adica pe 6. Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca |
Du-te!
Eu m-am dus in ziua 9.
Nu am mai suportat sa stau, sa nu fac nimic.
Am zis: macar sa stiu ce fac.Daca este negativ, cel putin pot sa-mi reiau activitatile obisnuite
Mai ai un pic, si afli!
32+cu "Mugurel" si "Strugurel"
Ralu_mv spune:
Corry, ai perfecta dreptate, raspunsul meu era chitit pe sarcina unica.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
anna_a spune:
daca era sarcina unica nici nu ma gandeam sa nu incerc narural, asta e, trecem noi si peste cezariana daca asa trebuie
inca nu stiu ce sunt, despre cel care se vedea bine a zis ca s-ar putea sa fie fetita; celalalt era cu capu-n jos si putin ascuns dupa celalalt si nu a mai zis nimic, probabil pe 15 o sa-mi zica ce sunt ca ar fi cam 17 saptamani, deci ar trebui sa vada; asta dc nu stau cu fundu' la noi
15+ cu
Anastasia_7 spune:
Corry, deci tu spui ca daca ma duc de joi nu e prea devreme?! Daca e sarcina,ar trebui sa se vada deja? Joi ar fi a 9-a zi, cu tot cu ziua de ET, miercurea trecuta..Pregnylul si ceilalti hormoni din schema cu influenteaza rezultatul, sunt eliminati detot pana atunci?
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
anna_a dr Albu intra si el in concediu, de aceea cred ca ti- afacut abia atunci programarea. mai bine vb cu d-na Vaduva. am vazut ca Albu daca nu e el, trimite la altcineva, nu lasa sa treaca perioada optima pt o anumita procedura pana vine el.
apropo de nasterea naturala. Nici eu nu sunt adepta cezarienei decat daca e neaparat necesar - se pune in pericol viata copilului sau a mamei. Bunicul sotului meu are frate geaman, si acum 80 de ani la tara nici gand de eco si cezariene.
Anastasia eu zic ca e putintel cam devreme vineri, eu nu am "furat" decat 1 zi
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
mirela2 spune:
buna
special pt tine corry http://qik.com/video/41461770, ca sa sti ce te asteapta
anna asa e la filantropia,mie mi a placut
la terapie intensiva stau asistentele cu tine, dupa ce te aduce din sala, intra si sotul la tine
ti da si copilul cu tine n camera daca vrei,
au si rezerve care se platesc
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
anna_a spune:
qiao, stiu ca Albu e in concediu cam in perioada 28iun-13 iul parca si apoi 01-15 aug; dar eu am vrut programare/eco in perioada 15iul-30 iul; programare pe care de altfel mi-au facut-o dar cica la consultatie ca la eco nu au decat dupa 20 aug; in fine i-am zis sa ma puna asa cum vor ele ca vb cu cu Albu la fata locului si-mi face eco
mersi mirela, cred ca ma duc totusi la polizu daca ma primeste doctorul prienei mele; ca sa nu stau sa mai aleg dupa Haiduc
ai dreptate nu se faceau cezariene acum 80 ani; si nici acum nu se fac decat in romanica ca nu mai pot doamnele sa nasca natural, cum sa se screama ele; in fine fiecare cu decizia ei; eu as prefera natural daca se poate, dar parca vad ca toti doctorii vor zice cezariana si pana la urma nu o sa ma pun contra lor; dar am vazut eu cum e si cu cezariana si nu e asa o fericire; voi mai cere si parerea celui de al 3-lea doctor; dar cam stiu raspunsul, cutitul ma asteapta
singura mea scapare e sa-i fac mai mititei ca sa iasa usor si prin cezariana ca am vazut cum il scotea pe unul cu forcepsul chiat si la cezariana
cat au avut baietii tai la nastere?
filmuletul pt corry nu merge, sper ca nu era o cezariana in direct, mai bine sa nu o vada ca eu am vazut vre-o 3-4 saptamana trecuta si mi-a ajuns, acum nu mai vreau cezariana
15+ cu