FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Ana, de ce nu ii trimiti tu un mesaj lui Albu?
Eu de cate ori sunam la receptie imi spuneau ca nu sunt locuri. Pe urma dupa ce am avut mobilul lui Albu ii trimiteam numai lui mesaje.
Nu are cum sa te cheme nu stiu pe ce data, daca tu saptamana cand trebuie sa faci eco este aia care este, doar nu sta sarcina in loc pana iti gasesc ele loc. Eu zic ca Albu nu te refuza, in cel mai rau caz te cheama la o ora si mai astepti putin la usa, dar de facut tot iti face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday30

Anastasia, multi asa sa prinzi putere sa rezisti asteptarii.

Sunnyday, multumesc

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

am sunat, cam de cacao seriviile, nu ca n-as fi stiut, iar m-am enervat pe ei; cica primul loc la eco dupa jumatatea lui august; pai trece si aia morfofetala pana atunci
o fi el ocupat, dar pacientele lui cu sarcini prin FIV ar treb sa aiba prioritate, ii doare-n pix; cica nu are loc decat la consulatii; cum vine asta? are loc sau nu; ce conteza ca-ti face consultatie sau eco?
m-am pus la consultatie pe 15-iulie si-i zic sa-mi faca eco de 16-18 sapt; asta dc nu ma duc la altcineva pana atunci ca vad ca s-ar putea sa treaca perioada cand trebuie sa o fac pana ma primesc ei

15+ cu

Eu am asteptat saptamana trecuta, o ora.
Imi venea sa ma urc pe toti peretii
Ecografiile morfologice, mai ales la gemeni, dureaza min 45 min.
De asta ti-a spus ca nu are loc decat de consultatii(nu avea fereastra mai mare de 30-45 min).
Eu am 32 saptamani implinite si am intrat in saptamana 33, asa se spune
De azi dimi, le spal hainutele....imi este asa drag
Maine ma apuc si de bagajul de spital, ca poate-mi vine vre-o idee de nastere
Eu merg la Filantropia, nu mai pot da inapoi.
Si imi place acest program, deoarece am nevoie de liniste sa ma refac.
Nu trebuie sa vina tot familionul sa ma oboseasca.
Daca am nevoie de ceva, ii astept in audienta intre 15 si 17.

Apropo Mirela, nu numai tu ai baieti mari, ci si eu
La 32 saptamani, fiecare avea cate 1.8 kg(aveau aceasi greutate).

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Anna, puiule, nu am ales sa stau acasa de paranoica,am si spus ca nu sunt o "linistita" de felul meu, de asta e si mai grea asteptarea. Dl dr mi-a recomandat asta pt ca aveam la ultima monitorizare endometru mult prea gros, era de 14, 56 ....Can endometru emai gros decat trebuie, asta inseamna ca si ciclu e "programat" sa vina mai devreme...Endometru mai crescuse si dupa Pregnyl si i-a fost teama dr. sa nu inceapa procedura de evacuare a endometrului ( sa vina ciclu )inainte ca embrionii sa se prinda si sa ii elimine fortat...De asta s-au si pus toti embrionasii, sa fie mai multe sanse sa se prinda. Si tot de asta mi-a limitat miscarea la maxim, ca a nu fortez organismul. Asa e, cum vrea Dumnezeu pana la urma, dar nu pot lasa numai pe seama Lui, daca dr mi-a spus :stai cuminte si asteapta , trebuie sa fac asa.
Gata, nu mai vorbim despre mine, tie ce iti face burtica cu bebei? Cum te simti? Te pup
Mariped, si eu ma gandeam la tine ca daca totusi a fost testul de sarcina pozitiv,discutia cu d-na vaduva in care si ea a spus ca sunt mari sansele sa se fi prins, sangerarea aceea scurta si apoi nimic cateva zile, e posibil sa fi fost endometrul.., cu toate ca tu l-ai avut mult mai mi decat al meu, adica erai in grafic, doar dc s-a mai marit dupa Pregnyl.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

anastasia, nu stau sa-l deranjez pe el, eu nu l-am sunat nici cand eram cu procedura si mai ales acum ca intra in concediu
adica nu am totusi o problema grava, m-am programat pe 15-iulie la ceea ce ele/cele de la receptie au zis consultatie si am sa-i zic sa-mi faca atunci eco de 16-18 sapt (deja o sa am aproape 17 deci se potriveste); oricum asta e o eco asa mai rapida, nu e morfofetala ca sa dureze 30-40 min; cred ca in 20 min max e gata, ca doar consultatia nu e 5 min asa, ca sa ne pupam si gata

ma gandeam sa iau pachetul ala de eco pt toata sarcina de la ei, dar se pare ca nu se merita, ca o sa-l platesc si apoi or sa-mi spuna ca n-au loc

15+ cu

Mergi la inceput

Anna, fetita, m-ai incurcat cu Mariped la raspuns. Ma uitam acum sa vad ce am spus eu in celelalte pagini de programarile la dl dr, ca eu am tinut legatura cu d-na vaduva in timpul schemei,pe tel si mail, cu dr . Albu am vb in 2 randuri ca m-a sunat dumnealui cand a fost vb de hidrosalpinx si inca o data, nu mai stiu pe ce problema...
ca sa te fac sa zambesti.
Corry, ai fost comica tare cu descrierea bagajelului si cu programarea vizitelor la spital, si m-ai emotionat tare, tare cu hainutele. Esti o dulcica!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anna, sa ti spun si eu de experienta sigurei mele prietene care a nascut natural, dar in America.
Acolo nici nu concep doctorii sa se gandeasca la cezariana inainte de a exista indicatie clara, inclusiv intri in travaliu (ea a stat in travaliu 30 ore, cu sotul langa, cu epidurala, spunandu-i doctorii ca pot interveni in orice moment cu cezariana daca se intampla ceva, dar natural e cel mai bine si pentru mama si pt copil) A nascut natural un copil de 3500 si 50cm, si in 2 zile era in picioare fara dureri si pleca acasa. Copilul i l-au pus pe piept imediat si l-au lasat asa o ora, apoi dupa ce l-au curatat a stat cu ei doi in rezerva, lunadu-l doar cand cereau parintii .
Pe de alta parte stiu despre nasteri la noi si la privat si la stat (cezariene) si e mare diferenta intre situatiile acestea, daramite fata de cum e in America. La stat unei prietene nu i-au aratat copilul decat a 2a zi, plus reguli tembele in spital... la privat a stat cu ea in camera, etc.
Oricum e o decizie grea, dar macar aduna cat mai multe informatii poti, chiar de la cei implicati.
(ca sa nu mai zic ca la noi doctorilor le convine sa faca cezariene - nici macar nu asteapta sa se decida copilul ca vrea sa iasa - doar pentru a avea un program mai lejer, cca cine sta dupa o gravida 30 de ore sa o astepte sa nasca natural... Of...

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta tratementul pentru cadida a functionat, ca nu mai e nimic in secretie...nu mai e candida, dar e un alt streptococ. asa ca aman cu inca o luna histero.

fetelor, eu pe la 6:30-7 seara ajung pe la medlife, pentru a primi tratamentul...vad vreo persoana cunoscuta pe acolo?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

corry,
nu merg la morfo, stiu ca aia e cam 40 min de data trecuta, la aia treb sa merg la 20-22 sapt; eu vreau sa merg la o eco normala de 16-18 sapt (asa apare pe lista aia cu eco de la Albu); deci aia mai mult de 15-20 min nu are de ce sa dureze

referitor la spital nici eu nu vreau sa-mi vina toata familia, oricum o sa le zic sa nu vina nici la polizu dc merg acolo
dar dc fac cezariana, vreau sa stea sotul cu mine sau o persoana, una singura; nu vreau sa stau sa ma rog de asistente ca nu eu nu ma rog, am un stil asa mai potuncitor sa zicem si probabil m-as certa cu alea daca nu-mi dau atentie; nu ma vait de fel, dar nici sa nu tipe alea la mine sau sa se uite urat ca le chem sa-mi dea apa sau mai stiu eu ce
oricum te asteptam cu vesti despre cum a fost; deci baietii ai 1.8 kg acum si mai ai cam 6 sapt asa, deci mai mari de 2.5 - 3 kg nu cred ca se fac; eu asa sper sa iasa ai mei, pe undeva pe ma 2.5, max 3, sa nu fie prea mari, ca cei mari ies greu si la cezariana
eu deja am inceput sa ma incapatanez sa incerc naturala, am citit pe forum ca au fost fete cu gemeni nascuti natural; dar sa vedem ce-mi zice si al 3-lea medic, numai ca si asta e in concediu asa ca abia dupa 11-iulie merg la el; oricum va fi doar o parere si la el, ca nu poate sa-ti zica dc merge natural decat cu 2 sapt innainte sau cand te internezi si vede exact ce si cum

pai anastasia atunci stai linistita; ca ai deptate nu esti o linistita sau calma de fel :), mie mi se pare ca esti cam agitata si-ti faci cam multe griji; in fine si mie-mi sare mustarul si ma enervez dc ma freaca cineva sau nu ma trateaza cum trebuie; desi tu nu pari nervoasa, pari doar nelinistita si ingrijorata

15+ cu

Mergi la inceput

asa e anastasia, te-am incurcat cu maripet, ma iertati
dar vad ca avem limbarita azi si ni se intercaleaza mesajele si nu mai stii care cand a raspuns

ralu, ai deptate, sunt convinsa ca recupararea dupa nasterea naturala este mult mai usoara si rapida decat dupa cezariana, de asta as incerca; asa ca treb sa-i pun la regim pe "purcelusi' sa nu se faca mai mairi de 2.5 - 3 kg
dupa cum ai spus si tu, doctorii prefera cezariana ca scapa in max 1 ora; dar eu cand am vazut cum trag de tine ca de porc, fara suparare dar mie asa mi s-a parut, parca nu as vrea si cu siguranta nu vreau sa mai si simt cum umbla pe acolo

e adevarat ca nici nu as vrea sa stau 30 ore in travaliu, si singura ca innebunesc acolo, sa faca si ei injectia aia de grabeste lucrurile

cu copilul ca nu mi-l da in camera sau ca mi l-ar arata mai tarziu cand m-as trezi nu ma deranjeaza asa tare; ca oricum dupa cezariana probabil nu-ti mai arde de nimic; dar la Polizu mi se pare ca stau copii in camere cu mamele, sigur stau la rezerve care sunt cam 80 eur/zi
dar dc e de cezariana, de care nu cred ca scap, chiar dc ma cam incapatanez eu acum, nici nu as vrea sa stau sa ma umblu pe holuri la alaptat, sa-l aduca in camera, deci probbail voi lua rezerva dc trebuie
in fine sa ajung acolo; imi vars si eu of-ul acum ca m-au enervat alea de la receptie, iar; habar n-au de customer service, clientul nostru, stapanul nostru si alte din astea

15+ cu

Mergi la inceput