FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Anastasia, FELICITARIII !!!

Eu am lipsit azi din lumea netului, cum am ajuns acasa m-am apucat sa citesc de pagina 16 unde eram dimineata, si ceva imi spunea ca sigur ai reusit, si uite asa a fost !!!!! Ma bucur mult pentru tine ! Sa fii sanatoasa si tu si minunea/minunile tale !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Sarut mana, Ralu!!!! Doamne, ajuta!
Angelica, barbatul meu drag face ture la baie de cand a ajuns acasa...cred ca intelegi ce vreau sa spun...a fost foarte emotionat, cu ochii in lacrimi, iar eu eram toata o placinta....ma apuca iar plansul...acum caut pe net valori de beta, sa ma lamuresc cu ce a vrut sa spuna Corry.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

anastasia ai ramas graviduta???

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

anastasia a citit esti gravidutaaaaaaa felicitari!!!!!
multumesc pentru raspuns.. am programare la el pe 22 iulie.. si sa vin din constanta pana acolo degeaba nu-mi vine chiar ok.. ms

PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

anastasia ai ramas graviduta???

PAI-1 675 4G homozigot

Da,Ingeras, azi am aflat rezultatul la beta,ca nu am mai avut rabdare, la 9 zile dupa ET.
Tb sa repet miercuri analizele.Sa dea Domnul sa fie bine si de acum incolo!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

anastasia iti tin pumnii sa fie totul bine cati embrioni ti s-au transferat? ca eu fac FIV la anul daca ne ajuta Dumnezeu si deja ma gandesc ca vreau 4

PAI-1 675 4G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

anastasia la asa valoare eu zic ca sunt doi

ingerasbine ai venit si succes!

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

mika mul#539;umesc la fel!

PAI-1 675 4G homozigot

Mergi la inceput

Mikado, puiule, stii vreun link, vreun site unse dau dau valori aproximative pt beta hcg, am tot cautat , dar nu gasesc ceva clar pt varianta FIV si zi apropiata cu a mea, de azi, ziua 9...Daca nu gasesc azi, mai caut maine..
Ingeras mic,4 embrionasi am pus, de fapt, dl dr mi-a sugerat sa ii pun pe toti emrbionasii viabili si de toti, au fost 4 buni. I-am pus pe toti. Ca era endometrul cam gros si riscul mai mare sa nu se prinda. Sa dea Domnul sa fie bine in continuare, iar tie, sa vina Doamne Doamne cu un dar-minune, cum le-am dorit si fetelor, cu un sufletel sau cu mai multe sufletele de

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

anastasia :* sa dea Dumnezeu la toate fetele care isi doresc

merg la somn
pe maine

PAI-1 675 4G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Anastasia uite aici http://www.advancedfertility.com/earlypre.htm

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput