FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Deci eu plang de FERICIRE...DOAMNE CATE EMOTII DAR SI CE BUCURIE MARE, MARE....

DOAMNE ITI MULTUMIM PT BEBEII ANASTASIEI SI AI GRIJA DE NOI TOATE PANA LA CAPAT [RUGA] [RUGA]

Deci VA PUP PE TOATE...EU UNA NICI NU MAI POT VORBI....

ANASTASIA TE PUP MAMICA FRUMOASA si sa fie o sarcina de 9 luni cu 2 sanatosi

Qiao, hai la baut ... noi urmam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Anastasiace frumos ai scris chir mi-au dat lacrimile

si eu sunt happy, am reusit sa strang banutii de FIV...cand se intoarce doctorasul din concediu, merg sa dam startul

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

felicitari anastasia, felicitari mamico! :)

sa ai grija de voi!

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

BRAVOOOOOOOOOOOOO ANASTASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PARTYYYYYYYYYYYY
Ne-ai tinut tu cu sufletul la gura (mai aveam un pic si faceam infarct) dar a meritat. Multa sanatate, sarcina usoara si la termen!
Felicitari si din partea sotului meu!Ma bucur mult pt tine ... simt ca m-ai razbunat Multi pupici tie si burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Fetele mele, tzustele mele, cum ar spune cineva drag mie, nici nu stiu cum sa va multumesc pt toate felicitarile, ma plec in fata voastra si va dau cate o floricica la fiecare , daruita cu multa dragoste! Qiao, Angelica, Bccami, Pestic, Altesa, Corry, Rammy, Maruscha, infoFIV,Mariped, LylyMar,Mirela, Mikado,Ingeras Mic, Ralu_mv, Anna_a va strang tare in bratzica! Daca am uitat pe cineva, sa ma iertati Va multumesc la toate, la toate deopotriva!

Am vb cu d-na Lucia, mi-a spus ca miercuri sa ma duc sa dau o proba noua sa vedem cum va fi, dar acum nu se poate exprima pt cati bebei sunt, dc e 1 sau 2.
La tine, Corry, cum a fost, ca am ramas cu gandul la postarea ta!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Buna fetelor! va pup pe toate si ierta-ti-mi absenta.. am avut niste probleme destul de grave.. acum totul e sub control..

Intrebare: am inteles ca dr Albu va fi in concediu in luna iulie.. cine stie perioada? va rog frumos, spuneti-mi si mie

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic
Buna fetelor! va pup pe toate si ierta-ti-mi absenta.. am avut niste probleme destul de grave.. acum totul e sub control.. Intrebare: am inteles ca dr Albu va fi in concediu in luna iulie.. cine stie perioada? va rog frumos, spuneti-mi si mie MTHFR 677 C>T heterozigot MTHFR 1298 A>C heterozigot PAI-1 675 4G homozigot www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Ingeras mic, pana pe 13 sau 15 iulie e in concediu,eu stiam de 15, luna asta, iar in august e in concediu de pe 1 pe 15.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anastasia, FELICITARIII !!!

Eu am lipsit azi din lumea netului, cum am ajuns acasa m-am apucat sa citesc de pagina 16 unde eram dimineata, si ceva imi spunea ca sigur ai reusit, si uite asa a fost !!!!! Ma bucur mult pentru tine ! Sa fii sanatoasa si tu si minunea/minunile tale !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Mamico zine reactia sotului cind i-ai dat vestea!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

doamne ce de gravide azi tocmai am aflat ca am 2 verisoare gravide ,surori una in 4 luni ,una in 2 o sa nastem una dupa alta.

Si uit ce am uitat domne sa o felicit pe MONA cumnata lui LUMIMAR pentru gemenei .

Ma gasisi cu ea la coada la nenea Albu si uite asa am aflat cine este ,venise draga de ea pentru confirmare sarcina si a reiesit in urma confirmarii bebei.

Lumimar felicitari si tie pentru bebelina si daca vezi mesajul asta spunei Monei sa-si faca curaj sa intre pe la noi.

12+

Mergi la inceput