FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morareza spune:

BRAVO ANASTASIA!!!! Am urmarit evolutia ta! Ti-am spus ca durerile sunt de bine, si sa nu te sperii dc vor continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Anastasia,felicitari! un bebe cuminte si sanatos la tine in burtica,9 luni!

am stat cu ochii pe forum toata ziua sa vad de ai facut
ma bucur tare mult pt tine! parca am ramas eu,asa de tare ma bucur!

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Fetelor, plang d enu mai pot orpi am 65,97 s-a lipit un omuletz
Nu stiu cum sa ii multumesc lui Dumnezeu
nici nu mai am reactie sau cuvinte

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Draga de tineeee!
S-au prins doi, nu unul
Ai vazut ca asa este cu testul de pipi?????

Anastasia, iti doresc sarcina usoara si copilasi sanatosi.
Ma bucur din tot sufletul ptr tine, esti o persoana deosebita

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

e sublim sa plangi de fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

BRAVO IUBITA MEA ,BRAVO ,FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,MA BUCUR ENORM PT TINE!FELICITARI DIN TOATA INIMA ITI DORESC O SARCINA LA TERMEN!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

m-a bufnit plansul instant bravooooooooooooo ,bravoooo vai de mine ce fericere e cand afli asa ceva o sa ceva dupa ce nastem.

pana atunci sa bea cami si qiao si pentru noi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Hello fetele! pupici pentru voi toate
Anastasia, Angelica felicitari!!!! ma bucur din suflet ca ati reusit! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!!

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:

Parintele Arsenie Boca

Draga de tineeee!
S-au prins doi, nu unul
Ai vazut ca asa este cu testul de pipi?????

Anastasia, iti doresc sarcina usoara si copilasi sanatosi.
Ma bucur din tot sufletul ptr tine, esti o persoana deosebita

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Cum asa, CORRY?????????????????????????????
SUNT 2 BEBEI????????????????????????????/
DOAMNE, DUMNEZEULE?!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

ANASTASIA - am ajuns acasa de la servici si esti prima persoana pt care plang de fericire la aceasta veste. La Angelica nu a fost asa, pt ca eram aproape sigura ca ingerasul se prinsese la ea, dar la tine am avut emotii mari.
Inca imi curg lacrimile, se uita sotul la mine si nu stie ce am.
Te pup si te imbratisez cu drag si inteleg perfect ce simti in aceste momente.
Sa stii ca nici la mine nu am plans, cand am aflat vestea....

Dumnezeu sa fie in continuare cu tine.

rammy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

NU STIU CUM SA VA MULTUMESC LA TOATE!!!!!
EU NU AM SURORI, DAR ASA V-AM SIMTIT SI ASA VA SIMT! MA VEDE DOAMNE DOAMNE CAND VA SPUN ASTA SI O SPUN CU ;LACRIMI IN OCHI
NU STIU CE MA FACEAM IN TOATA PERIOADA ASTA FARA VOI
Ce pot face este sa ma rog cu tot sufletul pentru voi asa cum m-am rugat si pentru mine si poate chiar mult mai mult, pentru fetele care deja au bebe sau bebei nascuti, sa fie sanatosi si intelepti , pt fetele cu burtici, sa aiba sarcina sanatoasa, usoara si bebelusi sanatosi si, la fel, intelepti , iar fetele care trebuie sa mai astepte un pic, sa nu uite ca ce e pentru fiecare e pus deoparte si trebuie sa vina randul la fiecare dintre noi sa fim mamici, nu ne lasa Dumnezeu sa ne chinuim decat pana cand vine clipa in care vine ingerasul sau ingerasii si spun ca : vreau la mama! Prea mult ne dorim acesti copii, prea mult si ei vor veni in viata noastra, o sa vedeti! Dumnzeu e mare!
Va iubesc si incerc sa va iau pe toate in brate si sa va dea Bunul Dumnezeu tot ce are nevoie sufletul vostru! Tot!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput