FIV Dr. ALBU DRAGOS 35
Raspunsuri - Pagina 10
miruna1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bccami Anna - aceeasi impresie o am si eu. ne poarta pe drumuri sa mai produca si celelalte specialitati niste bani... ca deh, niciodata nu e de-ajuns . Si neaparat crezi ca tb sa mearga sotul la androlog? Sunt curioasa ce rezultat ii iese acum, dupa tratament, la spermocultura Miruna - si noi am facut toate analizele la ML pt ca dintre toate laboratoarele de la care am cerut preturile, la ei erau cele mai convenabile. Multumesc pt raspuns.....ma gandeam ca prin alte locuri,ajungem mai ieftin..... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote |
QiaoBing spune:
bccami super tare ! deci la costurile de facut bebic adaugam acum si prezervativele ?!?!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Ralu_mv spune:
Pai da, prezervativele sunt obligatorii :)))
(pt noi nu mai conteaza ca oricum avem casa plina de pisicuti - asteptam sa le gasim familii iubitoare - si cu astia mieunitori si care dorm cu noi, nu mai avem chef)
Merci ca mi-ai zis ca miercuri e mai sigur cu rezultatul... ca deja ma enervam ca si marti mi se parea tarziu ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing bccami super tare ! deci la costurile de facut bebic adaugam acum si prezervativele ?!?! |
halatu, halatu, cat e halatu? - eu = prezervativu, prezervativu...cat e, cat e? durex, love plus... cu ce, striatii, gusturi, tari, mari
Qiao, chiar, tu a trebuit sa folosesti?
am luat-o razna
QiaoBing spune:
eu nu am mai vazut un prezervativ la fata ... de nu mai stiu cand chiar studia sotul saptamanile trecute cat ne plictiseam la coada la un supermarket ce a mai aparut nou, dar nu aveam buget alocat pt asa ceva
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
bccami pt cand te plictisesti :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17548&SearchTerms=fsh,mare,azoospermie
bccami spune:
Da mi-ai dat de citit nu gluma
La sotul tau cum era? ca stiu ca erai sa-l bati cand s-a dus la dentist
QiaoBing spune:
sotul mi s-a 'defectat" inainte de problema cu maseaua si, implicit, de IA . de la normo a cazut la terato severa (14% forme normale). la cat a tras cu maseaua mi-a si frica sa il trimit sa repete spermograma. pompez si eu in el Centrum si L-carnitina date de Mihalca, plus de la mine putere napraznic si Omega 3. Polenul si laptisorul de matca le-a gustat si a facut ca bebe, le-a scuipat si a zis ca nu mai pune asa ceva in gura.
ma gandeam acum la prezervativ, cu el e deja manage aux trois !
ALTESA spune:
anastasia dimineata am fost la fundeni Apoi la Filantropia la Ediz Huseynoglu sa ma ia in evidenta si apoi la Albu la eco si bitest ,nu ma puteam abtine si eu si sotul sa nu radem la monitorul ala si ii miscam aparatu ala lu Albu si nu putea saracu deloc sa-l prinda.
E asa de haios ,dadea din picioare de zici ca merge pe bicicleta.
(nu i s-a vazut sexuletu) o sa vedem la eco de 16 saptamani la Filantropia daca tot o sa nasc cu Ediz am zis sa fac acolo tot ce trebuie.
Apropo de Ediz e un doctor asa cum mi-am dorit eu vorbesteeee si iti explica de nu mai ai ce sa-l intrebi.(mi-a explicat toti pasii posibili de acum si pana dupa nastere, mi-a zis si cum si ce ar trebuii sa mananc fara sa-l intreb in as fel incat copilul sa fie sanatos si eu sa nu pun mai mult de 11 kg),dar nu cred ca o sa reusesc 15 eu zic ca tot pun desii daca o tin cc IERI AM VOMAT DE 3 ORI am ramas cu 1,5 kg luati pana acum.
11+
Anastasia_7 spune:
Altesa, am citit inflacarata ce ai scris si m-ai facut sa rad la scena cu aparatul; la cat este de timid si la cat de usor se emotioneaza sau se fastaceste dr. Albu, cred ca era buna de inregistrat faza cu voi 2 tragand de monitor si el incercand sa preia controlul pe aparat, ca sa prinda strunfuletul smecher.
Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi ce ti-ai pus in gand si, mai ales, ca te-ai linistit si in privinta dr cu care urmeaza sa nasti; la cat stres e si cu gasirea unui doctor bun si in care sa ai si incredere, e mare lucru si pasul acesta. Pup fetita!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca