Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

bujo , stiu ca baiatul a fost grasunel la nastere , ai fost cumva suspecta de diabet gestational ?
n ai mai facut eco ? ca nu ne ai mai zis nimic de fata

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Athosik felicitari ptr grasunel. E pe cale sa se intoarca, mititelu.
A mea e cu capsorul sus si picioarele jos...........doamne ajuta sa se intoarca ca nu vreau cezariana.
Dr. radea de mine ................spunea ca majoritatea nu vor nastere normala si eu plang ca nu vreau cezariana.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana sa stii ca mi-am comandat wrap culoare mov inchis.M-a sunat doamna si am vb o gramada cu ea la tel despre experienta ei, cum sa procedez.Este f. draguta.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am revenit dupa 1:30 de recuperat

Matza, imi pare rau ca sotul tau se simte rau.Ce au spus doctorii?

Andreea, bine ca l-ati gasit asta este important felicitari

Lore.....este bine in concediu?Este de ajuns cat ai fost la serviciu

Ralu eu primesc un patut din plasa si chiar daca nu l-as primi tot din plasa as cumpara.Pe langa ceea ce ai enumerat tu la el, este si mai ieftin pt ca la cel de lemn trebuie sa cumperi si saltea si aparatori.Parca vad ca nu-l folosim si pe bebelini o sa-i culcam cu noi.Eu ma mai gandesc si la asta.

Alex2011 bine ai venit sper sa te simti bine la noi in grup si felicitari pentru bebelusa Clara

Didiana pai ce nerita sotul tau....sper ca ai fost la examen

Legat de Kg raportez tot 15, de 2 saptamani tot 74 Kg am.
Legat de secs, am avut niste vise cu sotul meu tare bine mai era

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Natalia vacanta placuta te asteptam cu pozici

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

buna ziua burtici,

imi pare rau may ca nu ai putut dormi, ma confrunt si eu cu aceasta problema de 2 nopti si sunt foarte agitata. Azi ma doare si capul...uuuf, dar si cand o sa ne vedem cu bebei nostrii sanatosi in brate. Doamne ajuta!

superbe hainute marryan

vai athosik ce bebe maricel ai. felicitari! Abia astept sa merg pe 5 si eu la dr sa-mi spuna greutatea, poate stau mai putin stresata de situatie.

multumesc racheel, sper pana miercuri se rezolve proprietara cu actele si sa le pot depune pe toate la banca ca sa ne apucam si de impartit noua camera.

vacanta frumoasa si linistita Natalia! ai ceva curaj

felicitari pentru achizitie camady!

bine ai venit in trim III Jade!

sa avem o saptamana minunata!

29+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Multumesc fetele!!!!
Si mie mi-a zis medicul k dak pana data viitoare nu se intoarece cu capul in jos ... CEZARIANA scrie pe mine!!!!

31+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata fetelor la pranz!

Raportez si eu +9kg la 28s deci +1kg intr-o saptamana.

Cand va citesc ca va suparati si plangeti, imi aduceti aminte de cum eram eu in urma cu un an si ceva. Din 7 zile ale saptamanii 2 plangeam din orice, 3 zile eram botoasa si 1 zi eram nehotarata in care categorie sa ma incadrez:plangacioasa sau botoasa. Pana am mers la medic si am descoperit ca ceea ce cauzeaza starile mele ciudate, este o functionare necorespunzatoare a tiroidei. Dupa tratamentul corespunzator nu am mai avut probleme si sper sa nu mai am de acum incolo.
Acuma in sarcina este stiut ca glanda tiroida este intens solicitata din cauza exploziei de hormoni din organism ... si probabil ca asta cauzeaza starile astea schimbatoare in sarcina -acum plangi si apoi razi. Dar hai sa fim optimiste si sa gandim pozitiv, ca traim niste momente unice in viata noastra cu care nu o sa ne mai intalnim prea curand si sa incercam sa le savuram din plin.

Va pe toate si o saptamana placuta va doresc.

+28 Maximilian

Mergi la inceput

Fetele la mine se incarca foarte greu paginile

Andreea apartamentul este cu 3 camere?

Athosik, o prietena care trebuie sa nasca pe 4 iulie, s-a dus la eco la 32 de saptamani si fetita ei era cu capul in jos.Iar la 36 de saptamani surpriza era cu capul in sus....si doctora i-a zis ca nicio sansa sa se mai intoarca.Oricum, ea vrea cezariana.

Stefy, despre bebelin nu ne spui nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

fetelor imi pare rau ca am lipsit in we si nu am fost pe faza. dar cu speranta ca niciodata nu e prea tarziu va iau in ordine .....

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!

HAYAT!!!

SEIDANA!!!

SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE! SA VA BUCURATI DE PUTINUL CARE A MAI RAMAS DIN SARCINA SI O VIATA DE NISTE COPII EXACT ASA CUM VII DORITI!!!

mami de (30.06.2005) si 23+

Mergi la inceput