poznasi dragalasi de ian-febr.2004
Raspunsuri - Pagina 7
anda141 spune:
Albert e inca la tara, am fost eu in week-end pe la el si azi dupa amiaza am fost la cumparaturi ptr scoala, i-am luat un rand de haine . Tb sa i iau si training da nu am gasit ceva sa-mi placa. Ma gandesc ca o sa ne trebuie vreo 5 camasi, ca sigur ii trebuie( cel putin ) una pe zi. Ghiozdan tot caut, nimic nu mi place in mod deosebit, ori prea colorate, ori prea proaste, ori prea cu monstrii ( desi lui alea ii plac) ..asa ca inca nu i-am cumparat. Mai caut .
Roxana_G spune:
Monica, sa le poarte sanatos! Eu i le am luat tot fara ea si am tot schimbat la ele dupa aceea. Si eu ma gandeam ca e ziua si bluza, de aceea i-am luat mai multe. Cat despre ghiozdan, noi o sa il primim de la scoala, trebuie sa aiba toti la fel, insa am vazut la subiectul de clasa I ca mamicile recomanda Herlitz.
Ioana, azi e prima zi, deci? Mult succes baietilor si reacomodare usoara pe bancile scolii.
Imelda, tu nu mai zici nimic de Albastrel? Aveti ghiozdan sau ba?
buli spune:
azi am aflat si eu ca peste doua saptamanai incepe scoala, credeam ca peste 3
saptamana trecuta am fost in ultima vacanta de vara asta, la sf. gheorghe in delta, tare fain a fost!
nici noi n-am facut temele desi sunt f putine, probabil ca de aia, daca isi pune mintea le termina intr-o ora, max doua. doar ce-a mai citit pe ici pe colo.
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli azi am aflat si eu ca peste doua saptamanai incepe scoala, credeam ca peste 3 saptamana trecuta am fost in ultima vacanta de vara asta, la sf. gheorghe in delta, tare fain a fost! nici noi n-am facut temele desi sunt f putine, probabil ca de aia, daca isi pune mintea le termina intr-o ora, max doua. doar ce-a mai citit pe ici pe colo. |
Las ca Matei e baiat destept si descurcaret si recupereaza el repede!
Noi incepem de luni...si mai nasol.
La Sf Gheorghe am fost si noi, cred ca iti zisesem inainte sa plecam. Mi a placut mult, plaja salbatica si cu putina lume, apusul la varsare, meleaua, Sahalin. A fost tare fain si copiii s-au simtit bine. Si nici nu ne au mancat tantarii cum ma asteptam.
buli spune:
Rox, nu mai stiu dc mi-ai zis de sf gh, mi-ai zis de delta parca si atat.
noi o sa mai mergem sigur
Roxana_G spune:
Monica, am citit la subiectul cu clasa I ca ai dat iama in Zara. De acolo am luat si eu tinuta alb cu beulmarine, dar am dat gaura in buget si alta nu. Plus marimile ciudate, unele haine de 7-8 ani erau bune sau fixe, altele gigante. Fustita plisata de 5-6 ani cade de pe ea.a,
Apropos, nu mai stiu daca v-am zis ca Alex are 24.5 kg si 126 cm.
Anca, poate am omis atunci sa precizez. Am stat in Green Village, a fost frumos. Mai putin ca am venit cu enterocolita, toti mai putin eu. Sigur mai mergem dar probabil incercam si alta locatie, sa vedem locuri noi. Mie mi-a placut mult plaja acolo si am savurat excursia cu barca in melea si pe canale. Am vazut pasari, putini pelicani din pacate. La Sahalin am fost impresionata de limba de pamant intre mare si Dunare, ne am dat si jos putin. O sa incerc sa scot ceva poze de pe telefon, ca tot nu am aparat.
anda141 spune:
Da Rox, de la Zara lui Albert ii vin hainele de 5-6 ani, sunt marimi mai mari, pentru ca de la orice alta firma ii vin f bine cele de 7-8 ani .
In seara asta am mai facut o serie de cumparaturi si inca mai am. Nici nu ma gandeam cat se lungeste lista. Si trebuie sa-i comand si birou ptr camera lui, ca mi-am dat seama ca nu are si o sa-i trebuie. Si sa-i fac biroul si cu ceva etajere pentru carti , ca vreau sa si le tina pe toate intr-un loc numai al lui. Si sunt sigura ca o sa ne trebuie mult mai multe la care nu m-am gandit. Dar le rezolvam noi .
Babee spune:
Un nou an scolar plin de realizari...
Phillip merge deja in clasa a doua,la scoala bilingva.Mananca pe paine 3 limbi si a fost al doilea la finalul primei clase(au doar 3 straini, restul sunt autohtoni).
El a fost si este foarte mare(137 cm, 34kg si 35 marimea la pantofi), e sanatos si un copil deosebit(alaturi de fratiorii lui de care sunt mandra).
Numai bine tuturor
buli spune:
si Matei are 1,36 si 29-30 kg si tot 34-35 la papuci
pe el il imbrac de la 8-10 ani, depinde de firma.
salut, Babee, am fost la Viena vara asta