poznasi dragalasi de ian-febr.2004

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, mai vb prin decembrie :)

si M e genul insomniac, dar scoala l-a invins :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

La noi culcarea e pe la 9.30, cateodata ne mai prinde si ora 10 dar asta e. Vorbaraie inainte de somn mai exista si mai merg sa-i potolesc, dar daca sunt obositi tare nu sunt probleme. Trezirea e la 7, usoara de obicei, dar cateodata mai lenta.
Primele doua saptamani au avut recapitulare la materia din clasa I si teste de evaluare la romana si matematica. Teme au avut si la mate si la romana. Eu ma confrunt cu alta problema: Robert trage de timp, se uita pe pereti cand scrie, vine si ma tot intreaba fel de fel de fleacuri, e atent la ce se face prin casa, ce se vorbeste, si nu e atent la ce scrie. Temele se lungesc prea mult. Eu imi pierd rabdarea sa-i explic ca asa nu are timp de joaca sau aikido. Nu stiu cum sa-l fac sa fie mai productiv. Greseste din neatentie. Nu se concentreaza cat trebuie. Acum mi se pare ca scrie urat, in clasa I era mai bine, zic eu. Vom vedea pe parcurs ce va fi. Maine avem si noi sedinta si poate ma lamuresc ce sa fac sa-l disciplinez.
Comunicarea cu invatatoarea se face pe e-mail sau cu fluturasi de la imprimanta. Legat de materialele scolare, copiii trebuie sa retina ce la zice doamna.
Mamici de bobocei nu va faceti probleme, clasa I e usoara!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ramona, eu am auzit ca a II-a e si mai usoara trai neneaca pe noi!

deocamdata M s-a procopsit cu o viroza, vorba aia sarbatorisem un an de la ultima imbolnavire
acu e lat, asta noapte n-am dormit niciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Da, asa am auzit si eu ca e usoara clasa aII-a, nu de asta imi fac probleme. Ma streseaza stilul lui Robert de a trage de timp si faptul ca nu e atent cand scrie.

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Edit: Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ramona, partea buna este ca face lectii singur si vine dupa tine. A mea nici nu sta pe scaun daca nu sunt langa ea.

Anca, sanatate lui Matei! Zici ca e usor in clasa aIIa? Cu asa baiat destept si silitor cred si eu.

Monica, exact asa e la noi "frichineala" de seara. La oricat o pun in pat ea tot la aceeasi ora adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

Noi primim temele de vineri ptr toata saptamana urmatoare. Cat timp isi fac la scoala lectiile, dupa scoala, e ok. Insa reincep obiceiul acesta bun de-abia in octombrie.

Asa ca la sedinta am intrebat daca e voie sa le facem in weekend pe toate.
Si putem . Dar ce greu i-am convins pe baieti ca e ok....

Ieri si-au facut temele ptr toata saptamana, asa ca le-a ramas doar sa citeasca si sa repete cifrele 0-100 si alfabetul.

Acum incep si ei la scoala sa invete scrisul cursiv. Au o metoda interesanta, adauga doar la literele pe care le scriu ca de tipar, liniute curbe.

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Anca, multa sanatate lui Matei.

Rox, mie imi miroase a party la tine insa spre marea mea rusine nu stiu cand (sper ca nu a trecut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nooooo, dar mai e putintel. Pana la eveniment, ca party nu doresc, imi lipseste tare linistea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Nooooo, dar mai e putintel. Pana la eveniment, ca party nu doresc, imi lipseste tare linistea.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Pfiu, ce bine ca nu am ratat.

Hai mai, party nu, dar macar o ...hahaiala tot merge, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vai , Ioana, ce draguti sunt !!! Si ce bine citesc ! Sunt niste scumpi ! Felicitari si lor si tie !

Edit : nu i-am vazut codita lui Philip !

Mergi la inceput