poznasi dragalasi de ian-febr.2004

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu imi amintesc sa ne fi zis, dar cum sunt eu mereu aiurita...

De acord cu sfatul tau, doar ca practica ma omoara. Am inceput sa imi repet seara "usor, usor, usor". Ieri mai era putin si explodam. Nu mai povestesc scena ca incerc sa ma calmez si sa merg cu atitudine pozitiva azi.

Mergi la inceput

Monica, la voi cum e? Am vazut ca te ai aprins si tu cu ora de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Stie cineva cum mi-as putea schimba nickname-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, cred ca poti scrie la admini.

cu germana a fost asa: dupa ce 3-4 sapt s-a dus juma de clasa cu temele nefacute, proful le-a pus insuficient la toti.
m-a sunat o mamica crizata, vaaai, ce s-a intamplat ... culmea e ca e si profa:)
eu i-am zis sa se calmeze si de M a facut doar bascalie, i-am zis ca tb sa-si faca medie de trecere, ca daca nu, va trebui sa mai faca o data toate bastonasele

Mergi la inceput

Da,da, Anca, parca ne povestisei. Dar nu si amenintarea, o s-o tin minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, la subiectul despre ora de culcare a copiilor chiar m-am enervat. Si cum am scris si acolo, tot asa sustin : cine i culca de la 7 ii culca sa scape de ei. Pe el meu l-as omora daca l-as culca de la ora aia. Nu ar dormi oricum si oricum e imposibil La 7 ajungem acasa. In fine...
Cu scoala noi inca nu avem teme . Sa vedem astazi daca or fi facut ceva. Mi-a zis ca ieri au deschis cartile si s-au uitat prin ele, a zis ca le-a aratat coperta si prima pagina. Nici de la el nu scot mare lucru, dar isi aduce aminte cand suntem la usa gata de plecare ce i-a zis doamna. Sa ia nu stiu ce caiet sau dosar. Noroc ca le scrie in caietul elevului ce sa le punem la ei.
Cert e ca se duce cu placere la scoala si seara abia il iau, ca el vrea sa mai stea, totdeauna stau dupa el.Il gasesc afara la joaca , ceeace e bine .
I-am luat si coperti de carti in sfarsit si deocamdata i-am luat tot ce-i trebuie pentru scoala.
Inca nu au inceput optionalele, poate saptamana asta se organizeaza grupele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Babee, adminii schimba

Buli, eu nu stiam intamplarea

Rox, te inteleg cu enervatul la teme. Asa am ajuns eu (repede) sa inteleg ca nu e capat de lume treaba cu lectiile si realizez ca scoala are treaba ei si eu pe-a mea si ca eu nu-s scoala .
Asa ca incearca si tu sa te relaxezi. Cum zice si Anca, nu e capat de tara.

Monica, te inteleg cu ajunsul seara tarziu, am trecut si eu candva pe acolo
Acum e altfel insa.
Tot ce o sa ne tina tarziu o sa fie eventual hockey-ul.

A, la sedinta ne-a zis ca temele efectiv nu au de ce sa dureze mai mult de 30-40 min/zi.

edit ptr ca mi-a trimis Sabina mesajul

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Legat de cum sa ii facem sa povesteasca ce au facut la scoala:
Am descoperit ca am raspunsuri un pic mai complexe daca le pun intrebari despre anumite detalii gen: ce-a facut X coleg la ora cutare, cu cine te-ai jucat si ce, ati mai lucrat din caietul X si tot asa.

Am ras aseara de ne-am prapadit.
I-am spus lui Philip de vreo 5 ori sa mearga la dus. Am reusit sa nu ma supar, razand l-am luat ca pe-un sac (ii place mult sa il duc asa), l-am pus in cada imbracat si am dat drumul la dus pe el.
Radea Sabina de nu mai putea, nu mai zic de baieti. Initial nu au crezut ca dau drumul la apa

Azi dimineata in masina, Yann: mami, dar vreau si eu azi dus imbracat.

Daca mai aveti vreo idee de actiune din aceasta categorie care sa ii surprinda placut va rog sa imi dati si mie idei.

Nu imi dau seama daca la fete merge insa la baieti, cel putin la ai nostri, la aceasta varsta, cu cat faci mai multe glume de acest fel cu atat e mai bine.

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Ioana,apropos de ce povestesti tu cu Philip,cam asa i-am facut eu lui Andrei.I-am spus ca sunt magician si ca pot sa fac sa ninga atunci cand vreau eu.Si nu m-a crezut.Asa ca l-am dus la baie,l-am pus in cada,am luat punga de faina si o strecuratoare si da-i nene ninsoare pe noi...Si apoi a trebuit bineinteles sa curatam "zapada" de pe noi.Dar nu cred ca pe voi va va incanta faza cu zapada....
Ref la scoala,e mult de povestit,dar concluzia e ca e bine,e neasteptat de bine.L-a laudat si doamna,si profesorul de sport (ca a lucrat cot la cot cu ceilalti copii,fara a se vedea ca are o problema)si astazi mi l-a laudat dna de engleza si cica i-a dat "FB"...Ce mai,sunt mandra tare de Albastrelul meu!
Are noroc si de colegi buni (bine,nu or fi toti extraordinari dar se poarta cu atentie cu el) si dna e foarte buna.
Am inceput cu dreptul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Participati?
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=3395

Mergi la inceput