poznasi dragalasi de ian-febr.2004
Raspunsuri - Pagina 15
anda141 spune:
Multumesc de aprecieri, Rox ! Da, deja ma gandesc, oare ce face ? Abia astept sa ajung la el, sa mi povesteasca. Sper , ca nici el nu prea le are cu povestitul .
Cu telefoane nu le da voie, decat dupa ce se termina orele, adica dupa 12 si dupa programul de teme. Asa ca..
Aseara am fost la Enescu. Vreau sa va spun ca a fost SUPER ! Magnific, merita sa mergeti! Am fost si cu Albert,chiar daca a zis ca nu vrea, dar pana la urma i-a placut , desi se cam plictisise. A fost bine ca l-am luat. A fost destul de cuminte, in conditiile in care acolo nu misca nimeni. Daca aveti ocazia, mergeti .
Roxana_G spune:
Mi-au dat sms finii mei aseara si mi au zis ca a fost exceptional. Mi a parut rau ca nu am mai mers...Eram mult prea obosita dupa acest weekend, tracasata cu cautarea de bona si menajera...sunt intr o perioada cam proasta la capitolul energie. Probabil mi ar fi facut bine, dar...asta e.
bumbita spune:
Buna din nou,
Roxana te intrebasem la ce scola este Alexandra pentru ca ma intereseaza pareri avizate pentru scolile private din Bucuresti...noi la anul vom merge in clasa I...
Multumesc frumos!
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumbita Buna din nou, Roxana te intrebasem la ce scola este Alexandra pentru ca ma intereseaza pareri avizate pentru scolile private din Bucuresti...noi la anul vom merge in clasa I... Multumesc frumos! www.dropshots.com/bumbita2" target="_blank">poze bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Buna.
Ti am dat PM de acum 2 zile. Dar mai trimit acusica inca o data.
arturicii spune:
Felicitari Albert!
Ce baiat fain! Ii sta bine in tinuta de scolarel.
Monica, acolo in poza in care sunt mai multi, e cu colegii de clasa?
Noi suntem la categoria mica in ce priveste dimensiunile. Au pe undeva la 21 kg. La inaltime luam haine de 6x-7 ani.
Tania, ce mai faceti?
Adlemi, Albastrelul cel descurcaret, viteaz si voinic. Sunt sigura ca o sa fie cel mai tare din clasa.
Rox, succes in gasirea doamnelor potrivite.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
ramonaa spune:
Succes tuturor scolarilor in noul an!
Citesc si ma bucur de evolutia tuturor poznasilor. Bravo!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
anda141 spune:
Ioana, nu, nu sunt colegii de clasa, sunt din mai multe clase, alti prieteni. I-ai vazut cam mari, nu?
Si Albert are tot 21 si ceva de kg, si 1.25 inaltime. La inaltime sta bine, dar e cam slabanog. Asta e, nu am ce sa-i fac. Ma chinui sa-l indop cu mancare, dar nu am pe cine. Insa e sanatos si are multa energie, ma bucur de asta.
Va povestesc mai tarziu de prima zi de scoala.
ad_risnov spune:
Salve si de la noi!
Avem poze aici: http://family.webshots.com/album/580870484XImTlH
Pe scurt: f incantat de scoala, de invatatoare, de colegi. Deja a avut primele teme, ceva de colorat. E f constiincios si se descuca bine si la clasa cu noul program si noile obiceiuri. Sunt 25 de copii: 11 fetite si 14 baietei. Traficul e ok, in cca 15 minute ajungem cu masina. Rares are 1,24 cm si 26 kg. In primavara a luat cateva kg bune.
Pt noi insa e destul de greu cu doi copii cu programe atat de diferite. Suntem cam obositi si tracasati. Urmeaza si botezul...
Pupici!
arturicii spune:
Monica da, ma gandeam c-or fi colegi de clasa.
Cat despre indopat nici la noi nu tine. Insa se si misca nom stop.
Adrianaaaa, felicitari si voua!
si stai linistita ca s-or aseza toate la un moment dat.
Ramona, bun revenit!
La noi e toamna.
Ploua des, frunzele copacilor deja isi schimba culoarea, dimineata si seara este racoare.
Dar e frumoasa toamna aici asa ca ma bucur de schimbarea de anotimp.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
anda141 spune:
Adriana, frumos scolar !!
Am fost ieri la sedinta de la 17-19.30 . Ne-a spus despre regulamentul scolii, despre uniforma, despre optionalele pentru care optam ( am ales pian, engleza si innot deocamdata) , ne-a prezentat activitatile care se vor face in anul scolar ( extrascoalare: excursii, diverse zile speciale etc). Ne-a dat lista cu rechizite, care este una obisnuita , nimic iesit din comun, cu precizarea sa aiba la ei 2 stilouri , pentru ca li se va termina rezerva in timp ce scriu, si pana reusesc sa o schimbe, daca reusesc pierd si timp si exista si riscul sa se murdareasca, sa le strice etc. Mi s-a parut o idee buna. Uniforma este obligatorie, pantaloni bleumarin la baieti si camasa alba sau bleu, sau tricou polo la fel, alb sau bleu. Mai au si un hanorac bleumarin, toate cu emblema scolii. Tricpurile si hanoracul le-am comandat de la scoala.Fetitele au sarafan bleumain sus si fustita in carouri cu rosu si albastru. Sunt frumoase.
Trebuie sa cumparam fete de masa protectoare pentru ora de pictura. Ati vazut pe undeva ceva special ? O sa le cumparam toate la fel.
Maine vor merge in parc. I-a placut la scoala, mai putin partea cu masa; este f pretentios, a cerut sa-i strecoare ciorba iar felul 2 nu l-a mancat, ca a fost ardei umplut si lui nu-i place. Of, mare problema avem cu asta si nu stiu cum sa o rezolv.
Doamna invatatoare este foarte tanara si draguta, cred ca o vor iubi copii.