poznasi dragalasi de ian-febr.2004

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Am pus si cateva poze de la ziua flacaului.

Profitati acum pentru ca maine seara le facem private.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

petrecere pe cinste! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

p.s. te rogu-te fa bine si mai da aparatul ala si altcuiva ca sa mai apari si tu in poze

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Am reusit sa vad si eu pozele lui Rox.Superbi copii ai! Bine,stiai asta,dar o mai spun odata:superbi!Si asa imi creste inima cand vad ce mare si frumos s-a facut Andreiul tau,si cum se joaca si cum rade...de-mi vine sa rad si eu amintindu-mi de tine acu ceva ani.
Luni incepem si noi scoala.Nu sunt incantata,au aparut niste schimbari in program pe care nu le banuiam,asadar nu ma incanta.Dar o sa va mai pove luni.
Am mai pus poze daca mai doriti sa ne vedeti:http://community.webshots.com/user/adlemi_airal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

frumos foc Andrei si cam smecher, asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui adlemi
de-mi vine sa rad si eu amintindu-mi de tine acu ceva ani.

Luni incepem si noi scoala.Nu sunt incantata,au aparut niste schimbari in program pe care nu le banuiam,asadar nu ma incanta.Dar o sa va mai pove luni.

Am mai pus poze daca mai doriti sa ne vedeti:http://community.webshots.com/user/adlemi_airal

Multumim, si mie imi vine sa rad de mine ce scandal am facut.

Cat despre scoala, nu prea e de ales, ca ai nostri sunt deja mari. Dar ma lasasi asa in suspans aici cu schimbarea?

In rest ce sa zic, ca ai un baiat asa frumos de ma lasarati fara cuvinte. Sa vezi ce paruiala intre colege o sa fie pentru el.

Mergi la inceput

Mamicile de scolari de clasa a2a, cum scoateti ceva povestiri de la ei? Ca la noi cu clestele ies vorbele. Ma flituie fie-mea imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

in masina
sau seara la culcare, in pat, dar asa ... prieteneste nu ca si cum ai intreba-o.

si obisnuieste-te cu ideea ca n-o sa-ti spuna tot.

Mergi la inceput

Eu nu o iau, asa ca masina pica. Seara la culcare mai am o sansa, dar uneori arunca ceva mamei mele care o asteapta si cica nu mai repeta si pentru mine.

Tare greu sa ma abtin sa intreb, eu mor de curiozitate. Nici nu ma astept sa imi zica tot, dar totusi, sunt multe nuante intre tot si nimic...

Mergi la inceput

La Multi Ani Mariilor sarbatorite ieri!

Citat:
citat din mesajul lui buli

in masina
sau seara la culcare, in pat, dar asa ... prieteneste nu ca si cum ai intreba-o.

si obisnuieste-te cu ideea ca n-o sa-ti spuna tot.

exact asa e si la noi

In masina insa intai trebuie sa le spun eu tot ce am facut cat au stat ei la scoala. Inevitabil, raspunsul lor este "doar atat??". Apoi imi explica ei cat de multe au facut...

Mergi la inceput

Am creat primul poster al Bibliotecii

(conform unei pareri e cam incarcat insa am dat print de test un A3 si e ok. Pe ecran pare, intr-advar inghesuit dar pe perete ok)

Mergi la inceput

Hahaha, Ioana, asa ma intreaba si pe mine: "doar atat?". Evident ii povestesc, dar e drept ca rar am si eu ceva interesant.

Cat despre poster, e super. Poate partea cu enumerarea tipurilor de carti ar putea fi putin mai aerisita.

Mergi la inceput