poznasi dragalasi de ian-febr.2004

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am scris si in partea cealalta, m-au apucat emotiile privind pozele ! Frumoasa scolarita, ma bucur ca i-a placut ! Sa aveti un an excelent ! Si succes si tie la teme !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Frumusica foc scolarita, seamana din ce in ce mai bine cu mama!
Si tanarul, ce mare a crescut?! El seamana perfect cu tatal lui!

Bravo Roxi, sa va traiasca copiii, nu-mi vine sa cred ce mari sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Vai, Rox, felicitari !!!
Si eu m-am emotionat vazand pozele voastre.

Sa aveti ani scolari plini de amintiri frumoase!

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim tare mult.

De azi a inceput beleaua, nervi cu traficul de ploaie dimi, stres sa ii imbrac si sa ii duc pe amandoi, ca azi am fost singurica cu ei pe cap. Domnisoara nu prea mananca acasa dimineata, la scoala i se face foame, seara e tam tam la culcare. Sa vezi de acum ce o sa fie pana cream rutina adecvata.

Dar in rest ii place si se bucura tare ca merge la scoala, asta conteaza.

Adina, da, flacaul seamana cu tati si domnisoara cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vai, ce scolarita frumusica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

vai, ce scolarita frumusica

Eu astept sa il vad si pe al tau, ca stiu ca e frumos foc.

Mergi la inceput

Si noi suntem in perioada de creat rutina de dim/seara

Trezirea la 6:45, spalat-imbracat-mancat-plecat.
Seara la 19:45 toata lumea in pat, la 20 dorm toti 3.

Va spuneam eu ca in incinta scolii nimeni nu vorbeste neintrebat..

Insa cum arata dimineata nu v-am spus:
-7:50 suna clopotelul
-fiecare alearga in linia lui (intra/ies din scoala in sir indian)
-se lasa o liniste de zici ca e curtea scolii goala
-7:55 suna iar clopotelul
-incep sa intre in scoala dupa cum le indica indrumatorii.

Linistea aceea totala intr-o curte plina ochi de scolari de la matrnelle pana in cls a 6-a este impresionanta (nu stiu inca de ce dar ptr mine nu la modul placut).

Mergi la inceput

Am citit si u un pic pe la scolareii de cls 1 si am vazut o postare a unei mamici care se pregatea sa amenajeze potrivit un scolar camera copilului, adica sa renunte la jucarii.

Eu nu am simtit nevoia sa scapam de jucarii cand au inceput scoala. (ca facem ordine si mai dam din ele e altceva)

Asa mi se pare de acaparatoare scoala incat simt nevoia sa ii protejez ca sa nu le manace tot timpul si toata copilaria.

De aceea (cred) nici nu facem teme suplimentare ci facem sport/stam in parc/ii las la joaca, de aceea (cred) nu ii bat la cap cu lectiile (sunt ei atenti sa nu mearga cu ele nefacute).

Nu avem nici birou in camera . Avem in living unul + masa din bucatarie, par "ustensile" suficiente.

D'apai sa le impun sa renunte la jucarii acum ca-s scolari chiar nu va rostul.

Mergi la inceput

Ioana, ma sperie tare si pe mine disciplina perfecta de la scoala. Oare cum reusesc? Mai ales, cum or reusi la maternelle?

Sunteti super tari daca reusiti sa va culcati la 8. Imi aminteste de o verisoara de a mea, crescuta in Germania, care nu trisa ora 8 la culcare, nici cand primea musafiri.

Iti inteleg perfect sentimentul legat de ordinea perfecta. E drept ca nu mi-ar placea nici debandada absoluta, dar parca asa militarizat e putin cam...prea mult. La noi la scoala este ceva mai non-conformist, de fapt asta m a atras. Pun mult accent pe libertate (desigur, in limitele decentei si moralitatii) si pe dezvoltarea individuala. Copiii par dezinvolti si destul de relaxati. O sa vedem noi, probabil vor fi si dezavantaje.

Legat de birou, noi aveam unul in camera Alexandrei, de cand am luat mobilierul (acum 5 ani). E mic, dar e ok. Am luat doar un scaun nou de la Ikea. Eu sper sa nu faca prea multe lectii pe acasa. Si daca vor fi, putem folosi masa din living sau biroul lui tati.

Mergi la inceput

Am pus si cateva poze de la ziua flacaului.

Profitati acum pentru ca maine seara le facem private.

Mergi la inceput