poznasi dragalasi de ian-febr.2004

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sa il foloseasca sanatos! Nu e bai ca e mare daca nu prea il cara.

Si eu am vazut nebunie la rechizite, peste tot, si parca as cumpara si eu ceva, dar nu am nevoie de nimic special. Eu cred ca se vor gasi si dupa 12 septembrie. Cel mult 2 saptamani va fi penurie si apoi vor trebui sa se aprovizioneze. Oricum in prima luna nu consuma ei munti de rechizite incat sa nu gasim chiar deloc.

Mergi la inceput

Am primit azi primul mail de informare de la invatatoare. Este lista profesorilor, pentru ca engleza, sport, muzica, arte, consiliere, drama si inca o chestie vor fi facute cu alte persoane decat invatatoarea. Am remarcat ca la engleza are profesor, nu stiu daca Alex e prea incantata sa lucreze cu un domn. La fel si la sport.

Atasasera si un orar provizoriu, din pacate un format txt care nu se poate citi. Mor de oftica. Am dat reply sa retransmita.

In rest am remarcat ca o clasa (adica"ora") are 45 de minute, pauze de 5. Exista 2 pauze mari de 20 min si pauza de o ora de la pranz. Va mai povestesc dupa ce elucidez continutul orarului.

Mergi la inceput

Am luat azi analizele si avizele, inclusiv pentru sport. Pentru acesta din urma ne a pus sa ii facem un ekg dar a fost totul ok.

Cu vaccinurile a ramas in pom pentru ca nu se gasesc, se pare ca mai asteptam o perioada poate se razgandeste Ministerul.

Pana una alta este ultimul weekend de vacanta al nostru si mergem la Bran.Va dorim un weekend frumos!

Mergi la inceput

Vad ca nu mai ziceti nimic, asa ca monopolizez subiectul. Voiam doar sa va transmitem salutari de la Bran!

Editez, intre timp am descoperit orarul pe email. interesant, ce sa zic. Am vazut ca sunt 7 ore de romana, citire si scriere, si vreo 4 de mate. Va avea multe ore de engleza, cam 2 pe zi. Ma apuca emotiile numai cand citesc programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mda, noi nu ne-am dus la munte ca se anuntau ploi :(

suna bine orarul vostru, mai aveti doua zile, da?

Mergi la inceput

Asa e, se anuntau ploi, dar ne am riscat oricum. Si am avut noroc de super zi cu soare, de ne jucat si cu furtunul cu apa.

Orarul are evident toate orele din programa romaneasca, are si cluburi. E interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Rox, ce frumos ca sunteti la munte ! Azi e o zi super de munte . Ce m-as fi dus si eu ! Distractie placuta !

Mergi la inceput

Salutare si o saptamana frumoasa!

Pentru noi azi e marea zi, am eu super emotii! Alex parea ok dimineata.

I-am pregatit aseara costumatia, nu prea sunt multumita cum pica, ptr ca e cam mare camasa (numarul mai mic era prea mic). Fusta a necesitat modificari, ma rog, per total va fi ok. Am pregatit camera foto, abia astept evenimentul. Sa vedem de maine cum va fi, intram in ritm. Deja sunt in panica legat de drumul de dimi, nu stiu ce marja de timp sa imi iau ca a luat o razna traficul.

Andrei a reinceput si el gradi azi, bucuros si bine dispus. Speram sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

uau, ce animatie e aici

Mult mult succes proaspetilor scolarei!

Noi am terminat cu bine prima saptamana. O saptamana lejera, fara teme si dictari. Azi, pe 5 a fost "ziua muncii" asa ca nu a muncit nimeni...
Deci reincepem de marti.
Roxana, sunt in clase separate ptr ca asa e regula aici. In matrnelle si cls 1 au stat in aceeasi clasa la insistenta noastra dar acum gata.
Oricum, la cata competitie e intre ei cred ca e ok sa nu se concureze unul pe altul si in clasa.

La capitolul TV, PSP, wii, XBox suntem zero, adica n-avem.
Se uita la desene (dublate in romana) pe laptop o data/zi vreo ora in timpul sapt si vreo 2 in we/vacanta.
Se mai si joaca dar rar pe site-ul Lego si la Club Pinguin.

In curand intram iar in program full cu sporturile (2 zile/ sapt inot, 2 zile/ sapt hockey + 2 weekenduri/luna meciuri de hockey, o ora/sapt sah + competitiile lui).

Nici noi nu avem voie la scoala cu jucarii.

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Ia sa vedeti micuta scolarita . A fost dulce, draguta si dezinvolta, s-a bucurat tare si a declarat ca a fost cea mai frumoasa zi. Ne au toropit emotiile si caldura, dar nu ne am dat batuti, si dupa ce am deschis anul cu multe multe baloane lansate pe cer, am vizitat clasa si am luat acasa ghiozdanele. Prima tema a fost pentru mami si tati, sa ii scriem un gand de inceput de scoala pe caietul pentru comunicari.

Mergi la inceput