Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 35
ancadragoman spune:
Am achitat si eu acum pentru Mihai darius,scuze pentru intarziere.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
valentina_22 spune:
Buna fetelor, intru pe fuga sa anunt ca am primit de la anca16 tricoul. Multumim mult si eu si domnisoara suntem foarte multumite. L-am primit acum cateva zile, insa de martea trecuta o tot tin intr-un show, marca spital, cu atomicii mei si am uitat sa anunt. Scuze!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
mistral spune:
Am primit si eu pachetul de la giorgipuia. Tricourile sunt foarte frumoase,multumesc mult.
anca16 spune:
valentina_22 ma bucur tare mult ca va place
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Am primit si eu pachetul de la giorgipuia. Tricourile sunt foarte frumoase,multumesc mult. |
Cu placere! Ma bucur ca iti plac...
Am ridicat si eu coletele de la pooh (superbe salopetelele... nu trebuia sa te deranjezi cu bonusul)si de la dianaalex (minunata geanta, superbe incaltarile de bebe si caciulita roz, mercic si de bonus) Multumim mult fetelor!
Mai am si eu de trimis un coletel micut si nu cred ca mai astept confirmarea, ca si voi ati votat pe incredere cu mine...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mari_paun spune:
lume, lume am facut reduceri la produsele donate pt Ema
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mari_paun&searchtype=2
spor la bazarit!
diannaalex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia
Cu placere! Ma bucur ca iti plac... Am ridicat si eu coletele de la pooh (superbe salopetelele... nu trebuia sa te deranjezi cu bonusul)si de la dianaalex (minunata geanta, superbe incaltarile de bebe si caciulita roz, mercic si de bonus) Multumim mult fetelor! Mai am si eu de trimis un coletel micut si nu cred ca mai astept confirmarea, ca si voi ati votat pe incredere cu mine... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Ma bucur ca iti plac sa le folositi cu placere.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pooh spune:
Georgipuia,ma bucur ca a ajuns coletul....si ma bucur ca iti plac lucrusoarele....daca te-am facut sa astepti atatPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bebelu86 spune:
buna fetele
are cineva de pus la bazar un telefon cu luminite si muzica?
m-a terminat fii-mea.ia toate telefoanele care le vede si roade la ele
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)