Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 34
luy spune:
Buna, am reusit sa ma mobilizez si sa pun la bazar :
- bluza maneca scurta pt dama mar.XL
si cateva carti :
- pentru doamne : Joudith Gold - 'A doua dragoste' , Marianne Shock - 'Mostenirea' , Florence L.Barclay - 'Poveste de dragoste'
- pentru domni , dar nu numai : Erich Maria Remarque - 'Nimic nou pe frotul de vest' , Robert Silvenberg - 'Timp al schimbarilor' , John Carling - 'Cetatea blestemata' , Eugene Ionesco - 'Note si contranote' , Robert Barnard - 'Iubirea care ucide'
Am cate 2 exemplare din 'Nimic nou pe frontul de vest' si 'Cetatea blestemata', am pus anunturi separate, daca doriti puteti licita pentru cine va avantajeaza ( Ionela sau Florina )
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
mikaeela spune:
Luy,iti multumesc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ducky spune:
Buna fetelor
Sora mea a trimis tot ce era pregatit, mai putin reductorul WC (pentru me_bad) pe care habar n-am unde l-am pus prin casa si, pentru ca a fost castigat dupa plecarea mea si sora-mea pleaca maine in Danemarca, am sa-l trimit eu la sfarsitul lunii.
Restul trebuie sa apara daca n-au ajuns deja. Multumesc (oana_oana26 tricoul a fost special trimis mai tarziu pentru ca ai anuntat ca esti plecata de acasa...) Pentru ca eu nu sunt si sora-mea sta la capatul celalalt de oras si pleaca si ea in strainatate de tot in cateva zile, e foarte greu sa fie totul la fix. Eu sincer ma bucur ca pot sa ajut si am ajutat cat am putut. Cand ma intorc am sa pun si mai multe la bazar pentru ca vrem sa plecam de tot in state...
oana_oana26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Buna fetelor Sora mea a trimis tot ce era pregatit, mai putin reductorul WC (pentru me_bad) pe care habar n-am unde l-am pus prin casa si, pentru ca a fost castigat dupa plecarea mea si sora-mea pleaca maine in Danemarca, am sa-l trimit eu la sfarsitul lunii. Restul trebuie sa apara daca n-au ajuns deja. Multumesc (oana_oana26 tricoul a fost special trimis mai tarziu pentru ca ai anuntat ca esti plecata de acasa...) Pentru ca eu nu sunt si sora-mea sta la capatul celalalt de oras si pleaca si ea in strainatate de tot in cateva zile, e foarte greu sa fie totul la fix. Eu sincer ma bucur ca pot sa ajut si am ajutat cat am putut. Cand ma intorc am sa pun si mai multe la bazar pentru ca vrem sa plecam de tot in state... Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008) Al meu blog |
Ok, am priceput
Mi s-a parut normal si de bun simt sa anunt ca plec de acasa, trecuse cam o sapt de cand achitasem si fusese bifata ca fiind platita factura, ne pregateam de concediu si atunci am transmis prin mady (asa cum fusesem indrumati cei care am licitat de la tine) ca o sa lipsesc cam 10 zile si daca nu este trimis deja coletul sa nu mai fie pus pt ca nu are cine sa-l ridice de la posta. Cand am revenit am dat un semn de viata dar nimeni nu mai stia nimic. Nu mi-am facut nici o grija si nici nu am pus la indoiala seriozitatea ta, mai ales ca nu era prima data cand licitam ceva de la tine. Am intrebat daca stie cineva ceva si atat, mi-ai trimis ulterior un email in care imi spuneai ca pana la sf lunii va fi pus coletul,am stat cuminte si am asteptat, n-am mai spus si n-am mai facut nimic, unde am gresit?
Toate cele bune
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
kid spune:
Salutare,
am revenit si noi acasa in seara asta si am profitat de net sa mai adaug la bazar pantofi de la sunnyday07. Fetele din Bucuresti ii pot vedea/proba inainte daca doresc.
O saptamana minunata sa aveti!
ducky spune:
Oana, am patit nu o data sa fiu acuzata degeaba si de aceea incerc de fiecare data sa explic cat mai clar cu putinta de ce nu pot face lucrurile urgent. Dar ma incadrez mereu in perioada limita.
Nu am scris nicaieri ca ai gresit doar iti ziceam de ce n-a fost trimis pachetul imediat. Cand lucrurile depind de mine doar, trimit mereu chitanta ca justificare daca e nevoie. Pachetul a fost trimis luna asta, trebuie sa apara. Inca suntem in iulie...
Daca mai sunt inca restante legate de mine, va rog mult sa-mi scrieti sa stiu ce am de facut pe cand ajung acasa.
Va pup si va doresc mult spor in tot ceea ce faceti aici si abia astept sa revin printre voi cu muuuuuuulte produse noi.
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Oana, am patit nu o data sa fiu acuzata degeaba si de aceea incerc de fiecare data sa explic cat mai clar cu putinta de ce nu pot face lucrurile urgent. Dar ma incadrez mereu in perioada limita. Nu am scris nicaieri ca ai gresit doar iti ziceam de ce n-a fost trimis pachetul imediat. Cand lucrurile depind de mine doar, trimit mereu chitanta ca justificare daca e nevoie. Pachetul a fost trimis luna asta, trebuie sa apara. Inca suntem in iulie... Daca mai sunt inca restante legate de mine, va rog mult sa-mi scrieti sa stiu ce am de facut pe cand ajung acasa. Va pup si va doresc mult spor in tot ceea ce faceti aici si abia astept sa revin printre voi cu muuuuuuulte produse noi. Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008) Al meu blog |
Eu nici acum nu am primit bluza luata de la tine. Sper sa o primesc ca trece vara pana apuca mama sa o poarte. O perioada mi-a zis in fiecare zi ca inca nu a primit bluza acum nu mai zice nimic nici ea
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Am reusit sa pun si eu cate ceva la bazar.Produsele le puteti vedea aici:http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2.
Azi voi pune si eu colete ptr:
Georgipuia si Simonapro
Bebelu86
Nushulica
Va multumesc f mult ca ati cumparat de la noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ellinia spune:
Buna!
Mihaela, am anuntat la Iasi sa astepte pachetul. Multumesc!
Claudia daca inca nu ai pus pachetul, te rog mai asteapta pana saptamana viitoare. Eu maine plec si ajung inapoi marti, pe 9, si n-as vrea sa se intoarca coletul de la tine.
Mady, si tie vroiam sa-ti spun acelasi lucru, ziceai ca-mi trimiti pachet, asteapta, te rog, pana saptamana viitoare.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
gatea1980 spune:
BUNA FETELOR
AM ADAUGAT LA BAZAR PTR, MIHAI DARIUS
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=29577 ROCHIE OCAZIE IOANIN mar.46
AZI TRIMIT COLET catre
lialexa
miris
pup
o zi buna
mama unui inger mihaita darius