Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 33
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Ioi ce fericita sunt!Laura am primit coletul de la tine! Pantalonasii sunt minunati iar bonusul a fost o surpriza nespus de placuta! Multumim din suflet! RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR |
Cu mare placere! Ma bucur ca am avut succes
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
luy spune:
Laura, cu placere
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
Laura25 spune:
citat din mesajul lui anca16 Buna fetelor. Am pus si eu luni dupa-masa colete pentru: Laura25 + ellinia madyrizi valentina_22 Imi cer scuze, e prima data cand intarziu atat cu trimisul. Mamica de Razvan (24.05.2010) www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus poti ajuta si tu www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI. |
Am luat azi coletul. Multumesc! Pantalonii sunt super, dar imi sunt mici Poate ma motiveaza sa mai dau jos niste kg ca sa intru in ei
Laura25 spune:
valentina_22, am ajuns azi cu pachetelul pt tine. Scuze de intarziere!
Oana_oana26, am nevoie de adresa ta completa.
valentina_22 spune:
katteryna, am ridicat coletul de la tine, multumim mult. Blugii ne plac la nebunie.
Am mai primit astazi un aviz, nu stiu inca de la cine este, insa nu cred ca ajung maine la posta. De ieri ma incearca simptomele unei gripe si nu ma simt deloc bine.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
oana_oana26 spune:
citat din mesajul lui Laura25 valentina_22, am ajuns azi cu pachetelul pt tine. Scuze de intarziere! Oana_oana26, am nevoie de adresa ta completa. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
am trimis email in dupa amiaza asta
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
anca16 spune:
Laura25: imi pare rau, mereu stau cu frica atunci cand e vorba de pantaloni, fie ei vanduti-fie cumparati. chiar imi pare rau
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
luy spune:
Are cineva de pus la bazar un trening pt fete de 10 ani ( 140 cm ) ?
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
mihaela77O spune:
ieri am pus colete pt elinia si madyrizi
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Am adaug:
-papusi
-roll-on"slip into.."
-roll-on up to you"
-roll-on"black suede touch"
-sampon 2 in 1 pt copii
-sapun lichid"Enchanted
-crema de maini cu capsuni si guava
-crema de maini cu lavanda si musetel
-sandale mar 31
Multumesc celor ce ne sunt alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.