Bazar umanitar (67)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
am "vorbit" prin mesaje cu ducky si urmeaza sa vina in tara la sfarsitul lunii august. citeste si ea pe forum si va va raspunde daca va putea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

buna,
am "vorbit" prin mesaje cu ducky si urmeaza sa vina in tara la sfarsitul lunii august. citeste si ea pe forum si va va raspunde daca va putea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

ok, multumim

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Oana am observat ca saptamana trecuta au inceput sa apara coletele puse de ea (din ce anuntau cumparatoarele pe-aici).
Totusi, da un link sa vad daca n-o fi in coletul meu, desi ea zicea ca pe cele castigate le trimite fiecareia separat.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec. 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=27953

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, am si eu o mare problema
se pare ca am uitat sa platesc cand am fost in tara saptamana trecuta aceasta bluzitahttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28375, banutii erau pentru ionela.
eram ferm convinsa duminica cand am plecat din tara ca e totul achitat, cei drept ca nu am avut prea mult acces la net.
nu stiu cum sa rezolv problema de aici, sora mea e plecata din tara pana in septembrie, iar la noi in localitate nu este banca sa il rog pe tata sa trimita banii.
imi spuneti o lat modalitate va rog frumos
imi cer scuze pentru neplacerea provocata, dar chiar nu a fost cu intentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

olim,ai putea prin pay-pal,acum depinde si cat este suma,caci,la transfer in cont,se iau 2 euro comision ...adica daca se merita

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

luy, am vazut ca cele 2 carti de la tine , nu ai confirmat plata, desi am trimis banutii demult, si am cerut si eu confirmarea , am depus atunci mai multi banuti pentru ema.iar cartile a ajuns demult acasa
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aticia spune:

olim, a ajuns la tine tabloul cu trandafiri? sper din tot sufletul sa fi ajuns pana ai plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

georgipuia, am luat pachetul de la tine. Multumesc! Imi plac amandoua. Fusta imi e cam mare, dar am croitoreasa la indemana, o rezolv sa imi vina. Multumesc!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu mi-a raspuns nici mie nimeni, am achitat 10 ron ptr o pereche de pantaloni , in contul lui Raul. De la Monica A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

anda141, pe Claudia nu am vazut-o pe aici in ultimele zile. Parca spunea ceva de calculator stricat. Sigur iti va confirma plata imediat ce vede mailul tau.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput