Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 28
olim spune:
mihaela, suma este de 10 roni, sa vad cum rezolv situatia
aticia, din pacate tabloul nu a ajuns pana am venit noi, iar ieri tatal meu nu il primise
o seara frumoasa tuturor
luy spune:
olim, am bifat acum, scuze pt intarziere . A durat putin mai mult, pt ca mari_paun nu stia exact ce ai platit ( ea trebuia sa-mi trimita confirmarea ). Si cand mi-a trimis-o eu m-am luat cu altele si n-am reusit sa bifez imediat .
Multumesc ca mi-ai amintit . Sper sa citesti cartile cu placere !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
Nerantula spune:
De Mari_paun stie cineva ceva? Asteptam un colet de la ea, tare bine mi-ar fi prins pana plec in concediu, adica sambata.
Mari, daca nu ai pus pana acum coletul, nu-l mai pune, ca voi lipsi o saptamana din Bucuresti!
katteryna spune:
Buna!
In dimineata asta pleaca colete catre:
Laura25
valentina_22
ellinia
nushulica
Sper sa ajunga cu bine si sa va bucurati de ele!
O zi placuta!
Va las si o cafeluta
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
mikaeela spune:
Buna dimineata!
Azi si maine v-oi pune colete ptr:
Jasmin
Mamagiuliei
Corap
Aleenootza
Danadanina
Tomaca
Madyrizi
Simonapro
Mistral
Va multumim f mult ca sunteti alaturi d noi
Olim,lasa ca tricoul licitat de tine il v-oi marca ca platit si-l v-oi repune din nou la bazar.E bine asa?
b] Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele[/b]
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Buna! In dimineata asta pleaca colete catre: Laura25 valentina_22 ellinia nushulica Sper sa ajunga cu bine si sa va bucurati de ele! O zi placuta! Va las si o cafeluta RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR |
Off, cum nu mi=a trecut prin cap sa iti spun sa faci un singur colet pt mine si ellinia. De fapt nu stiam ca ai si pt ea de pus. De acum noteaza sa stii daca mai apar asa situatii, ca pt fetele din Piatra poti oricand sa 'comasezi' pachetele in unul singur, sa il trimiti la oricare din noi, ca noi ne vedem destul de des. Ne stim intre noi si, din intamplare, cele care cumparam mai des de la bazar chiar si stam destul de aproape unele de celelalte. Asa ca nu e nici o problema daca pui un singur colet .
Multumes!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
Oana am primit multe hainute de la ducky, dar acel tricou nu cred ca l-am vazut. Aproape sigur.
Am vazut ca le cautati pe Claudia si Mari. Au numerele de telefon in documentul cu cazurile.
O zi minunata!
anca16 spune:
Laura: bine ca am aflat, pun in coletul tau si cele doua produse castigate de ea la mine.Sper sa ajung azi la posta.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 Laura: bine ca am aflat, pun in coletul tau si cele doua produse castigate de ea la mine.Sper sa ajung azi la posta. Mamica de Razvan (24.05.2010) www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus poti ajuta si tu www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI. |
Asa sa faci, pune totul intr-un colet! Multumim
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me