LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)
Raspunsuri - Pagina 6
crispro spune:
Tu fete, avem niste minuni in viata noastra. Suntem binecuvantate! Bine au zis mamicile cu copilasi mai mari sa ne bucuram de bebeluseala, ca timpul trece. Dar nuuu, eu am fost prea preocupata de cantitatea exacta de papa, de orar de somn, de plansul meu, etc. Si acum il vad mare deja. Cand o fi crescut, chiar nu stiu. Asa ca vreau sa ma bucur de el in fiecare clipa, chiar si atunci cand e marait, ca e maraila al meu.
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Pt mine alaptatul nu a fost foarte emotionant, sau cu o incarcatura prea mare. Mereu am zis ca la 6 luni il intarc. Ei, s-a intamplat mai repede. Dar si cand s-a intamplat, am crezut ca se rupe ceva din mine, ca nu mai am acel ceva special cu copilul. Simteam ca de atunci inainte oricine l-ar fi putut ingriji la fel, dat lp, schimbat, jucat, dragalit, etc. Dar nu a fost chiar asa, eu am ramas oricum cea mai importanta pt el, in bratele Mele se linistea oricand. Eu am ramas mama. Oricand va fi intarcarea, acum sau peste un an, cred ca va fi la fel de dureros... Iuliana, valeu, ce nasol ca esti prinsa intre sirene... Eu merg la nani (adica is deja in pat) , noapte buna, mamici dragi! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
asa este crisule, legatura odata formata nu se destrama atat de usor! e deajuns sa ma uit in ochisorii lui Raducu si stiu asta, din cum ma priveste!
acum chiar ma duc la nani
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
bambi_bv spune:
Buna seara,
eu nu pot sa dorm in noaptea asta...de foame ... si am intrat sa va zic o intamplare de azi cu Matei, poate trag un semnal de alarma bun:
eram la calculatorul sotului si Matei patrula pe langa mine, la un moment dat se catara pe scaunul meu...trec cateva minute in care el nu se misca de langa scaun si ma uit la el ce face: tinea buzele stranse si sugea ceva.Mi-am dat seama imediat ca a disparut o protectie d-aia de surub de la scaunul de calculator (adica un capacel de plastic d-ala cat un nasture, de aceeasi culoare cu scaunul, care sa mascheze surubul).
Noroc ca am fost inspirata sa nu strig la el sa il sperii si sa inghita porcaria aia si am reusit sa ii bag degetul in gurita sa o scot la timp...dar aveti grija...eu am d-alea si pe la un dulap...
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Tu fete, avem niste minuni in viata noastra. Suntem binecuvantate! Bine au zis mamicile cu copilasi mai mari sa ne bucuram de bebeluseala, ca timpul trece. Dar nuuu, eu am fost prea preocupata de cantitatea exacta de papa, de orar de somn, de plansul meu, etc. Si acum il vad mare deja. Cand o fi crescut, chiar nu stiu. Asa ca vreau sa ma bucur de el in fiecare clipa, chiar si atunci cand e marait, ca e maraila al meu. |
da, am tot zis ca timpul trece prea repede, dar nu e niciodata pierdut... parca ieri iti tot spuneam sa scapi de cantarul ala din casa, sa-l duci la soacra-ta si sa lasi copilul sa manance cat vrea, ca stie el cand ii e foame . iar acum vb de aniversari, de logodne, de soacre...
am implinit un anisor!!
LA MULTI ANI, ISABELA!!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
rodyka spune:
La multi ani, scumpa BEATRICE-TEODORA!!! sa ai parte in viata numai de fericire!
mami laurika, ce tanara esti!! La multi ani sa-ti ramana sufletul tot tanar!!
am implinit un anisor!!
LA MULTI ANI, ISABELA!!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ainotna spune:
Neata! Am citit ce ati scris pe aici, dar sunt si obosita si suparata...sa vedem daca reusesc sa leg idei!
Diana, brava pentru o zi placuta la mare! peripetii placute si interesante in continuare sa aveti
Saddie, sa ai grija, ca si de la Panadol si Nurofen apar scaune mai moi (daca nu mai are febra, eu nu i-as mai da la 6 ore antitermicele) Nu ii scadea deloc temperatura? Ai luat legatura pana la urma cu dr?
Crispro, ai un puiut tare destept! Sa fii convinsa de asta!
Se pare ca Sasha a avut program de pus nervii mei la incercare zilele astea! Ieri si alaltaieri a fost dezastru - am reusit pe la 11 noaptea cu chiu cu vai sa il adorm, dupa ce a mancat ca un sclifosit putin lapte cu cereale; legume, nici vorba ieri! Fructe, nici atat! Sper la zile mai neplangacioase. Vroiam sa-l programez si la doctor sa vad daca elucidez cazul
Nu stiu daca mai aveam ceva de zis....daca nu adorm pe taste, mai scriu!
ainotna spune:
Bambi, da, sunt multe "capcane" prin casa, capcane la care nici nu te gandesti...Bine ca l-ai vazut la timp si nu l-a papat. Tu tii regim?
Eu incep sa ma inveselesc , ziceau la meteo ca o sa ploua la mare, dar e soare si frumos deocamdata, poate mai ajungem si noi azi la plaja, pana pe la vreo 10. Ma duc sa pregatesc cele necesare
imaya spune:
citat din mesajul lui ainotna Aaa! Si haideti la cafea, pentru toate gusturile! |
Buna cafeaua asa dimineata!
Buna dimineata fetele!
De tare mult timp nu m-am mai trezit asa dimineata dar azi treaba multa.
Va salut tot din Arad, mai avem o saptamana de stat la bunici. Andrei a inceput sa mearga de o manuta, sunt tare incantata, si a facut o prietena pe aici mai mare ca el cu 1 sapatamana. Oricum lui ii plac copii, dar cu fetita asta e veselie mare- trage de carut, rade continuu la ea, face tot felul de grimase, ce mai o incantare sa te uiti la ei ca nici ea nu se lasa mai prejos.
In rest toate bune, mananca tot, doarme de parca ar stii cat e ceasul - juma' de ora la 11 di 2 ore de la 2 la 4, seara intre 9-9.30 nani 11 ore exact. S-a cam rasfatat cu bunicii asa ca, cand vom ajunge acasa o sa fie o saptamana mai miorlaita dar trece, ne descurcam.
Va pup si va urez un weekend placut, petrecere frumoasa sarbatoritilor si familiilor lor.
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Intru fuga-fuguta!!Azi dau tort si sampanie!!Pustiul meu mi-a dat cel mai frumos cadou, de ieri zice incontinuu MA-MA!!Va pupez mult
PS: Rody: nu-s chiar asa tinerica...
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010