LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Oana, Crispro, Rody cand se trezeste o sa-i pun compresa rece lui Raducu.

tel. mobile... crisule nu stiu ce sa zic, in articolul acela scria ca desi emit un nivel f. mic de radiatii, acestea sunt suficiente pentru a afecta diviziunea celulara in creier in mod negativ, ma gandesc la copiii nostri in special, ca ei sunt mai sensibili si taaaaare le mai plac celularele .

si cred ca nu degeaba germanii s-au alertat in aceasta privinta.

noi avem tendinta de a ignora pericolele nevazute...gen radiatii de orice fel etc... nu stiu cat e de bine, poate ar trebui totusi sa incercam sa limitam pe cat posibil folosirea/consumarea lucrurilor nocive, atat cat putem avea control asupra lor. nu zic sa renuntam la ele, doar sa avem mai multa grija.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Puiut, pupam cucuiul lui Raducu! Accidente din astea se intampla, nu ai ce sa faci. Poti pune o lingura de cucui sa treaca

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby saru'mana de sfat! numai sa vrea sa stea...deocamdata e pus pe joaca

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

la noi vijelia...bate vantu ca dracu, a inceput sa ploaie, e innorat... uff, sper maine sa fie vreme ok, altfel imi da toate planurile peste cap...mai ales ca am hotarat sa ne sarbatorim pe afara...

puiut, sa nu te aud ca vorbesti asa...hai mai mami, toti copiii cad, fac cucuie sau vanatai, etc. nu poti fi mereu prevazatoare sau la timp langa el sa-l prinzi cand cade... toate trec...si vin altele... si toate avem nevoie de momente de respiro, altfe am lua-o razna...nu te invinovati pentru atata...

ciudata cupa aia... nu stiu ce sa zic...eu schimb tamponul de fiecare data cand merg la baie...acu sa o tii 8 ore...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

marinarii va invita la tribord..;))

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eh, dupa 2 ore de incapatanare, a cedat si pisicuta mea . de o saptamana doarme cu manutele sub ea, pe burta si cu fundul in sus (am vazut poze asa si cu Bea) deci, cand vad ca ia pozitia, in 2 secunde nu mai misca...

eu m-as apuca de facut cate ceva prin casa dar tati doarme si-l trezesc. pe de alta parte, nici chef n-am...

in schimb, o sa ma descarc la voi cu o chestie mai mult personala, care m-a sacait inainte de aniversarea Isabelei... am zis din start ca nu-i facem mare petrecere ca ea si-asa nu stie ce se intampla, iar ca sa chefuim noi oamenii mari sunt alte ocazii. cu toate astea, colege de munca au venit duminica neanuntate si i-au adus Isabelei cate-o jucarioara, o papusica... au fost bine primite, m-am bucurat ca au venit! cu doua zile inainte insa ne suna nasul sa intrebe cand ii facem ziua . eu am zis doar ca duminica implineste 1 an DAR duminica ei NU pot veni ca e ziua unui copil al unei nepoate (nu stiu cum se zice la gradul ala de rudenie) si vor veni sambata!! mi-a picat asa de rau , ca doar ce era sa treaca o jumate de ora, nu mai mult. apoi am citit la voi ca aveti si voi probl cu prezenta nasilor, dar era de inteles cumva ca era vorba de distanta, dar la noi... no, am raspuns sec sa faca ce-or vrea si am inchis. ei, din ziua aia parca s-a rupt ceva, poate is io mai ciudata, eram cei mai buni prieteni dar, daca imi faceau mie asa ceva de ziua mea, era ok, dar fiind vorba de Isa si de un simplu gest, parca imi sta si acum un ghimpe infipt undeva... pana la urma au venit duminica (sambata seara ne-au anuntat ca si-a reprogramat nepoata cheful de 3 ani al copilului), dar tot cu un gust amar am ramas. adica, daca ar fi fost de ales, alegerea era alta. si de-atunci nu ne-am mai vizitat, nu ne-am mai sunat... e un gol care nu poate fi umplut, stiu ca exagerez, dar asa-s eu si, cine ma cunoaste, ma accepta si-asa. maine e ziua Mariei, o sa ne vedem sigur, dar parca nu mai sunt ei prietenii pe care abia asteptam sa-i intalnesc seara la un pahar de povesti... na, mi-am spus offful in putine cuvinte...

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pupam marinarii frumosi!!!

Si la noi e nasoala vremea, cu ploi, tunete , fulgere, iar un pic de soare, si iar de la capat. cica si weekendul viitor va fi la fel. noi tot asteptam un weekend fain sa mergem 2 zile cu piticul in MM.

Rodi, as veni, sa stii. ca la voi oricum e vremea parca e mereu vacanta...hmmm

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce marinari scumpici am vazut!

s-au dus norii de la noi si asa arde soarele!!! Isa inca doarme, eu am scos a treia tura de spalat, imediat is uscate toate hainele!

s-a trezit si tati, dar a venit un vecin in povesti asa ca suntem iar in stand-by... mi-e asa de mila de vecina mea de care va tot povesteam (aia ce are baietelul de se pupa cu Isa ), de vreo 2 luni a plecat barbatu-so in Ro si urmeaza sa divorteze, ea a ramas fara munca de o saptamana, aia cu care impartea apartamentul au lasat-o singura, ea nu poate plati... amarata de ea, toti ii intorc acum spatele. bine, n-a fost ea usa de biserica in veci, dar sa dea cu pietre ala care-i fara pacat! si-a adus alaltaieri 3 ture de haine la spalat, a dus deja haine, jucarii la container ca nu are unde le duce cu ea... nici loc de patut la copil nu are unde se va muta, vai de capul ei! eu ma tot mir ca tatal copilului, daca are ce are cu ea, macar de copil sa se gandeasca, ca are nevoie de una-alta... aseara m-a luat plansul povestind cu ea, sa-i ajute DD de-acum incolo...

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, de cand asteptam sa zici ce te macina... Nu am mai intrebat, ca ma gandeam ca poate nu vrei sa ne zici. Cred ca nu ti-a picat bine, mai ales din partea lor si la relatia pe care o aveti. Si mai mult ca stiau ca nu faci mare petrecere toata ziua, puteau zice ca vin si ei, dar nu stau mult. Si eu m-as fi suparat, adica nu mi-ar fi picat bine. La fel nu mi-a picat bine nici de nasii mei, cu care mereu ne-am inteles excelent, dar cand am fost la ei ( V avea vreo 3 lluni, cred) si era ziua nasului. Am mers la ei, abia asteptam sa socializez si eu, si ea mi-a zis de cand am intrat "alegeti o camera in care sa stai cu copilul, din cele 2 ramase libere"... Si am stat doar eu cu V on camera, o ora si un pic si am plans, ca m-am simtit asa exclusa. Vasi cand a auzit de la inceput a zis sa mergem acasa. Dar vroiam sa stea, sa bea si el o bere cu baietii, ca de cand se nascuse copilul nici el nu a mai iesit. In camera cu invitatii era un fumator, de asta nu am stat acolo ( fumator care putea iesi pe balcon). No, in fine, ca v-am mai povestit o data chestia asta. Doar ca vroiam sa iti zic Rodi ca te inteleg perfect. Si acum vorbim cu nasii, ne intelegem, dar tare mi-a lasat un gust amar intamplarea aia...

Bambo, tare faini is copiii tai. Antonia seamana cu tati, iar David cu tine. Tu arati asa de bine, ca nu e de mirare ca iti da lumea 19 ani.

Eu sunt cu V in pat, astept sa adoarma, sa beau o bere!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Puiutz, mie mi se pare tare interesanta cupa menstruala. Chiar as incerca-o. De stiam mai demult, mi-o comandam, cred ca mi-ar fi prins bine la mare. Din materialul de prezentare pare usorde cu marimile si cu folosirea ei.
Cat despre cucuie, cate or mai fi. Ieri ma plangeam si eu ca s-a lovit de 3 ori in mai putin de 5 minute...asa sunt copii, nu pot sa-l leg de mine, desi nu o data m-am gandit la asta!!!
Rody, viata e prea scurta si frumoasa sa te deranjeze ce spun sau fac altii .Saracuta vecina ta, cred ca ii este tare greu.
Eu am o alta pb. Acum caut solutia cea mai buna. De vreo 2 zile am obs ca daca e Raul in patut si se smiorcaie sau ma striga si ma duc la el, cand am vede in pragul usii se lasa repede jos . Nu plange, zambeste. Pana acum intindea mainile sa-l iau in brate, acum nu- acum strange ghem. Va dati seama ca acum imi tot pun semne de intrebare. Oare i-a facut bona ceva. A avut vreo 2 zile in care au ramas singuri cand tb sa doarma si cum Raul adoarme tot mai greu la amiaza, ma gandesc sa nu cumva sa-l fi bruscat. Cand sunt eu acasa, se comporta f frumos cu el, ii cumpara tot timpul cate ceva, dar nu mai stiu ce sa cred...Ce sa fac? Sa o inregistrez? Cu ce? Aveti idei?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput