LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Giorgia, macar vei avea un ajutor daca vine mama ta, eu chiar nu stiu cum te descurci singurica cu Antonia alergareata

Adriana, la fel si tu... ce bine ca e ok bona! asa sa fie si de acum inainte! Draguta de Rebe nu stie ca mami ei ii pregateste o surpriza in burtica, ea are nevoie sa se joace, sa alerge

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata fetele!!

Intru fuga-fuguta!!Azi dau tort si sampanie!!Pustiul meu mi-a dat cel mai frumos cadou, de ieri zice incontinuu MA-MA!!Va pupez mult

PS: Rody: nu-s chiar asa tinerica...

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

LA MULTI ANI, MAMI! SANATATE, MULTE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am intrat repede, iar...ca-s tot pe fuga...si am citit povestea lui crissy...tot plangand si sughitand...doamne, prin cate ati trecut...ma bucur ca DD v-a dat putere sa razbateti si sa ajungeti azi, aici...

inca o data:

SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI, ZILE SENINE SI FERICITE, LA MULTI ANI SA TRAITI!

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am asa o stare nu-mi vine sa fac nimic de dim tot ploua si sunt 13 grade la Iasi Rodyka,Aelita vreti un pic de racoare? trimitem la pachet

Si pe noi ne chinuiesc dintii laterali de jos...asa e de marait nimic nu-i convine..se da cu fundul de pamant ...maraie in somn..la gingie se vede doar umflat...

Antonia l-a invatat cand se joaca cu masinutele sa faca brum brum...e asa comic cum o imita

La multi ani micutei noastre luptatoare sa cresti mare sanatoasa sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata !!!

Laurika la multi ani !!! felicitari pt MAMA

Btz-peste i-am dat pastrav de vreo 2 ori si 1 data caras...la gramaj nu ma bag voi stati bine..mai mult de 150-200 gr nu vrea...rar 250 grce nazdravanii mai face P?

Ilinca-parca tu ma intrebai daca trebuie sa poarte Antonia ochelari toata viata...ce are ea se mai poate corecta dar nu va scapa de ei decat prin operatie dupa 18 ani..pana atunci non-stop doar cand doarme ii da jos...ma rog la DD sa nu mosteneasca si David..inca nu am fost cu el la control dar cat de curand mergem....

Crispo-persoane din astea care dau sfaturi nu le mai baga in seama..."binevoitori din astia se gasesc mereu"...Vladutzul super destept
sa ne fereasca d-zeu de lovituri...offf saraca fetita

Diana-ce fain de voi la mare imi inchipui delfinasa cum fuge spre mare

Paula-Raul nazdravan...nu prea ai cum sa-l potolesti..stai sa vezi cand se urca sus pe mobila sau sare de pe marginea canapelei..asa imi facea Antonia(ii ziceam caprita) imi statea inima acum sotul a scos manerele la sertare unele nu le mai poate deschide..altele da...

Crissy-am citit cu in ochi povestea..esti o super mami multa sanatate,putere si rabdare sa-ti cresti printesele la fel ca pana acum

Coteasca-multa sanatate lui Tudor
daca nu face febra poti sa-i scoti nurofenul si panadol..sau ii dai doar nurofenul care e antiinflamator...pt diaree hydrasec,smecta,ceai de menta,orez-morcov...cel mai bine esa-l vada un medic

Michelle-ce mai face printesa albastrica?cand ne mai vedem toti delfinasii ?

imi trage David de perdele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

crissy, Sa-ti traisca minunea 100 ani! Crezi tu ca nu am citit?! Esti o super mami.

crispro, da, am gasit o bona chiar ok. Toata saptamana asta m-a salvat! Ca eu m-am simtit ca draq de rau si nu as fi facut fata la nevoile mandrei. O alearga Rebeca tot timpul cat e aici. Bona i-a adus ieri din propria initiativa un lego mareeeee, imi aduce flori din curte de la ea. E super! Sper sa colaboram mult de acum incolo.

Eu ma simt oribil de obosita, nu imi tin capul pe umeri, mandra vrea joaca si plimbare, iar ta'su e la munca. Uf! Imi e greu greu. SI mai am o gramada pana scap de primul trimestru.

Va pup

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

esti cumva insarcinata?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

LA MULTI ANI BEA, MULTA SANATATE SI O VIATA FRUMOASA ITI DORESC DIN SUFLET!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

HELLO!!!
LA MULTI ANI DRAGA TEODORA!!!!
LA MULTI ANI LAURIKA,MAMI CEA FRUMOASA,SA AI O VIATA SUPERBA ALATURI DE BARBATII TAI!!!!

Ha ha Larisa,Adriana e insarcinata,ai ghicit
Nici nu am apucat Adriana sa te felicit pt sarcina,de cand ma chinui dar nu mai reusesc.Ma bucur enorm pentru tine

Coteasca multa sanatate frumosului de Tudorel,sper sa isi revina.

Bambo dar si voi fetelor,mersi mult pareri.Ma duc si eu zilele astea sa caut peste pentru Paulica mic.
Bambo iti las offline,fusei la dr,mi-a placut mult de ea.

Despre Paul nu am multe vesti,inca merge sustinut,nu are curajul sa isi dea drumul singur,a inceput sa constientizeze frica si despartirea de mine,face cuceriri in parc insa el le trateaza pe fete cu palme,spre disperarea mea dar si a mamelor,cu suzeta mai rarut,nu zice mama,nu face pa,nu arata nasul,nimic.In schimb ne-am trezit cu inca 2 dintisori acum o saptamana,dupa luarea din mot l-am tuns ca prizonierii din inchisori,are niste urechi clapauge de lesin de ras,am avut o mica alergie la cine stie ce Doamne,ca o fi polen,praf,nu stim,o rinofaringita acuta si cam atat.
Cu somnul e rau,noaptea se trezeste plangand,iar ziua adoarme abia pe la 14.

Eu mai nou sufar de hipertensiune arteriala,am inceput cu pastile.Se pare ca sarcina m-a dat rau peste cap.

Ca tot vorbeati de alimentarea la san dupa un an.

Īn al doilea an de viata (12-23 luni), 448 mL din laptele tau ii ofera:

* 29% din necesarul energetic
* 43% din necesarul de proteine
* 36% din necesarul de calciu
* 75% din necesarul de vitamina A
* 76% din necesarul de acid folic
* 94% din necesarul de vitamina B12
* 60% din necesarul de vitamina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Am asa o stare nu-mi vine sa fac nimic de dim tot ploua si sunt 13 grade la Iasi Rodyka,Aelita vreti un pic de racoare? trimitem la pachet

da, daaaa!! la noi e innorat (nu tin minte in nici o vara sa fi fost asa vreme, cu atatea zile innorate) dar e si mai cald, e zapuseala!! Isa a fost maraita toata dimineata, am fost 2 ore in oras cu printesele si pana si pe drum maraia, asa ca in magazine am intrat in pas alergator, nici pe terasa la o inghetata n-am putut sta... a venit tati dupa noi ca n-o mai scoteam la capat, si a adormit pe masina. numai bine cand am mutat-o in patut a inceput sa urle, asa ca de o ora jumate tot o pazesc . as pune-o la joaca dar isi freaca ochii si nu vrea, plange. o las la culcare dar se ridica in picioare si incepe sa cotrobaie prin buzunarele de la chestia de pe perete unde pun lucrurile pentru ea (pampers, peria, betigasele, servetele...). nu stiu cum poate dormi tati cu ea in camera, eu acum am iesit sa vad poate adoarme daca nu ma mai vede

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

La multi ani, Laurika!!!

Crissy eu nu mai vreau sa iti spun de sentimentele pe care mi le-a trezit povestea ta, au scris fetele foarte frumos.Vreau doar sa iti spun ca m-am gandit la tine toata ziua, sper ca acum esti in mijlocul "multimii" de invitati si ca te simti bine.
Aici s-a oprit ploaia acum si s-a mai luminat, sper ca si la voi.
Distractie placuta!

ainotna ma intrebai daca tin regim..da, d-asta ma plangeam de foame.Si nu mi-e asa foame de mancare cat as manca intr-una nectarine si cirese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

BTZ hipertensiune????????????? Cu asta chiar nu e de glumit! Sanatate multa si tine-te de tratament, cred ca presupune si regim alimentar, nu? Ce ti-a mai spus dr.? O a doua sarcina ai voie?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput