Aspirante optimiste> 20ani (697)
Raspunsuri - Pagina 5
Katy82 spune:
OOOOOOOOOOOOO, Bravo Didi. Hai cu gemenii. Tinem pumnii
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
YLARI spune:
Didi felicitari!!!!
Doamne ajutaaa!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
dreambaby spune:
Buna fetelor. Ce mai faceti? Bravo Didi, sa dea Dumnezeu sa se prinda toti . Eu am ramas acasa azi pt ca am ajuns mai tarziu de la servici si toata lumea plecase la priveghi deja. Plus ca eu maine ma duc iar la servici si sotul meu drag s-a gandit ca e un efort prea mare pt mine si ca ar fi mai bine sa stau acasa sa ma odihnesc. Pe de o parte are dreptate si el, dar i-am zis ca daca au nevoie de inca un om sa imi zica ca ma duc. si cat mai multe gravidute saptamana aceasta
P.S: Cum pot sa apar si eu pe lista de aspirante?
gabyv spune:
Didi
Sa de-a Dumnezeu sa vii cu vesti multiple si din prima!
Dream, pe lista te trec fetele care se ocupa, acum ca ai intrebat o sa fii trecuta.
aaa si WOW am 3 stelute acum ca am crescut nr de stele sa cresc si nr de linii pe testul de sa.
cos_minutza spune:
Buna dragelor!!!
Diiiidiiissooooooooor bravo,Doamne ajuta!!!!Sa vina liniutzeleTe imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine chiar daca doar cu gandul
Va pup pe toate,mai ales prietenele mele veterane
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv aaa si WOW am 3 stelute acum ca am crescut nr de stele sa cresc si nr de linii pe testul de sa. |
Asa sa fie!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
EllaR spune:
citat din mesajul lui didi32 Fetelor avem 11 din 11!!!! S-au fertilizat toate ovocitele! Facem echipa de fotbal - a zis sotul in culmea fericirii! Doamne-ajuta sa fie toti de calitate pana la sfarsit, o sa punem 4 pt inceput. Inteleg ca 4 e nr maxim, sa vedem si cati se prind. Fac deja tratament de sustinere si tot tacamul. Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine! Sper sa va dau numai vesti bune in continuare!!! Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
WAU! Felicitari! Doamne ajuta sa te vedem cu burtica cat mai repede!
Maine o sa fie o zi mare pentru voi! de incurajare
EllaR spune:
Fetelor azi va intampin cu o cafeluta calduta si aromata!
Nu stiu cum e vremea la voi, dar la noi ploua! e vreme buna de stat in casa si facut! Va doresc la toate, care puteti profita de acest sfarsit de saptamana sa fie productiv cu liniute!
Eu din pacate nu pot sunt pe tratament, dar vine si vremea mea!
pentru toate!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui didi32 Fetelor avem 11 din 11!!!! S-au fertilizat toate ovocitele! Facem echipa de fotbal - a zis sotul in culmea fericirii! Doamne-ajuta sa fie toti de calitate pana la sfarsit, o sa punem 4 pt inceput. Inteleg ca 4 e nr maxim, sa vedem si cati se prind. Fac deja tratament de sustinere si tot tacamul. Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine! Sper sa va dau numai vesti bune in continuare!!! Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
Felicitari sa vii cu vesti bune.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.