Aspirante optimiste> 20ani (697)
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelafalt spune:
Da fetelor chiar asa am si hotarat sa fac nu o sa ii mai raspund la telefon, si sora lui tot asa m-a certat cu cateva luni in urma de la o chestie tot de genul ca e a zis si nu a recunoscut si nu m-a crezut nimeni, acum vad ca cumnata ma suna in fiecare zi si ma intreaba cum sunt si ma gandesc ca atunci cand o sa ma sune o sa ii spun ce a facut ca acum imi dau crezare asa vad si ea mi-a zis de multe ori ca o sa rezolve treburile ei sa nu mai fie nevoie de noi si de cearta dar nu s-a rezolvat nimic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Buna fetelor, va multumesc pt sustinere! Doamne-ajuta sa fie bine de data asta si sa va vad pe toate cu liniute duble! Eu astept acum telefonul magic de la clinica sa vedem cati embrionasi am obtinut, iar transferul va fi duminica. Abia astept sa va dau vesti bune, asa cum sper sa dati fiecare dintre voi! Anca, taci si faci? Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
o sa fie bine o sa vezi,azi i-a dat si Mihaelei schema
Pai tocmai ca nici macar nu stiu ce fac,ma protejam dar na...
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Katy82 spune:
EllaR avortul menstrual poate avea multe cauze, ma indoiesc ca la mine a fost lipsa de progesteron, nu duc lipsa, chiar e putin peste. Poate un defect cromozomial, sau cine stie...
Elenush, Miha, Dumnezeu sa va intareasca fetelor sa treceti de ac per dificila.
Sophia ma bucur ca bebe e bine!
Anca, Luci, Moni asteptam liniutele de la voi. Sa nu uitati sa ne luati si pe noi la odisee cu voi.
Didi Doamne-ajuta sa fie bine de data asta si sa vi cu II peste 2 sapt.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Anca am tras cu ochiul la sedinta foto a Mariei, fff. frumusica.
ancadragoman spune:
Multumesc
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
didi32 spune:
Anca, pai atunci va tin pumnii la amandoua! Cine stie, poate acum cand nu te gandesti apari cu beta mare. Doamne-ajuta si pt sora ta, o sa vezi ce repede trece timpul pana la recoltare si transfer, dupa o sa fie mai greu. Eu inca astept telefonul cu vesti bune!
Katy multumesc, te astept si pe tine cu vesti bune, trebuie sa cam eliberam ringul pe-aici ca prea stam de multa vreme.
ici pt toate aspirantele vechi si noi!
bebelu86 spune:
Didi hai mama cu vestile bune k stau cu sufletul la gura p aici.
noroc k a adormit asta mica si am zis inainte sa ma bag langa ea, sa mai trag cu ochiu k poate poate dai vreun semn.. tin pumnii sa fie bine bine totu si peste 9 luni sa te scot cu bebeii la plimbare.
oricum peste 2 sapt ma scoti la un cico rece tre sa faci cinste
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca
EllaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Buna fetelor, va multumesc pt sustinere! Doamne-ajuta sa fie bine de data asta si sa va vad pe toate cu liniute duble! Eu astept acum telefonul magic de la clinica sa vedem cati embrionasi am obtinut, iar transferul va fi duminica. Abia astept sa va dau vesti bune, asa cum sper sa dati fiecare dintre voi! Anca, taci si faci? Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
Iti tin pumnii! Sa fie cu ochisori!
Cati embrioni vreti sa puneti?
Katy82 spune:
Kitty ce faci???????? Unde ai disparut? Cum te mai simti? Au inceput greturile? Hai sa ne dai pupi de molipsire.
didi32 spune:
Fetelor avem 11 din 11!!!! S-au fertilizat toate ovocitele! Facem echipa de fotbal - a zis sotul in culmea fericirii! Doamne-ajuta sa fie toti de calitate pana la sfarsit, o sa punem 4 pt inceput. Inteleg ca 4 e nr maxim, sa vedem si cati se prind. Fac deja tratament de sustinere si tot tacamul. Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine! Sper sa va dau numai vesti bune in continuare!!!