Aspirante optimiste> 20ani (697)
Raspunsuri - Pagina 10
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
eu sunt la doamna doctor cocei dar nu mai este la Giulesti e doar la stat dar te trimite ea daca e la giulesti cand ai de facut chestii ea e specializata pe infertilitate daca vrei da-mi PM sa iti zic unde o gasesti |
pardon,
vroiam sa scriu ca e doar la Privat acum
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Trompele nu se vad la eco ,trebuie sa faci o HSG sa vezi permeabilitatea lor. Dr sunt f multi si normal parerile sunt impartite,eu una ti-l recomand pe Arash de la Medlife anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
da, Anca ai dreptate...vroiam sa zic ovarele...si am zis trompele..
Albumele noastre
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui ancadragoman in ce zi esti? eu sunt z2 ,deci iar luam tzeapa cu testul anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Buna.
Anca chiar nu imi vine a crede.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Mie mi-au facut a doua tura cu injectii a cate 10 de metotrexan, ieri nu am putut intra ca mi-a fost rau tare, am inceput sa sangerez si am avut dureri de burta mari.Sa speram ca e bine si se desprinde de acolo.
Pe miercuri iarasi beta si vedem ce si cum, deocamdata repaos la pat si monitorizat tensiunea puls si daca Doamne ferste de ceva intram de urgenta in sala de operatii.
Va pup pe toate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
miha cred ca zilele astea se elimina,te pup
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui ancadragoman miha cred ca zilele astea se elimina,te pup anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Si eu sper ca vreau acasa, nici nu mai stiu ce e cu mine, am devenit asa nervoasa, nu stiu ce vreau de mancare cer sa imi aduca ceva si dupa zic ca nu imi mai trebuie, sa stiti voi ca sotul meu are o rabdare cu mine ca cateodata mai realizez si eu ce mofturoasa sunt.
Eu cred ca si mediul asta ma deprima asa, nu am iesit afara de lunea trecuta.
ancadragoman spune:
Sigur de la mediu ,acasa te iei cu una cu alta si mai uiti.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
dianalaura spune:
Off Miha, numai belele...starea ta e de inteles, e normal sa ai toane, si de la mediu, si de la stres. Te pup si sper sa nu mai fie nevoie de operatie si sa poti merge in liniste acasa.
diana 14+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Katy82 spune:
Buna fetele. Ce faceti? Eu am inceput tratamentul pt fisura anala, nu scap de una ca dau de alta, dar trecem noi si peste asta, numai la chirurgie sa nu ajung ca nu vreau.
Moni, Luci, Anca imi pare rau de Z1. capul sus, multa bafta luna asta.
Didi tin pumnii sa se prinda embrionii.
Va pup pe toate fetele, bafta celor care se testeaza.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!